Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Chtěl jsem se pozeptat, včera ráno jsem vlezl do auta a bez problémů ho nastartoval, už jsem ale nevyjel z parkoviště kvůli sněhu. když jsem se odpoledne k autu vrátil, že to zkusím znovu. Dal jsem klíč do zámku , otevřel jsem imobilizér , namačkal kód, ale jak jsem zvyklý nejdříve svítí červené namačkám kód a rozsvítí se zelené a červené zhasne. Tak mě se rozsvítilo po namačkání zelené ale červené svítí dál. navíc mi od toho rána do odpoledne nějak zaslábla baterie točí tak o polovinu pomaleji než při normálním stavu. chci se zeptat jestli by to mohl být problém baterie, jestli by měla vliv i na ten imobilizér, že by nezhasínalo červené světlo a nešlo nastartovat. Nebo zda li můžu počítat i s problémem v imobilizéru ? Teplota je tu okolo -7, přičemž před 14cti dny bylo -15 a nastartoval jsem, sice blbě ale šlo to.

Díky za rady

Odesláno

pri spatnem napeti baterie muze ta klavesnice blbnout a muze blbnout i RJ motoru, zkus nejprve nabit baterii a zkontrolovat ukostreni na motoru a + vodic

Odesláno

ano,ale píšeš v popisu sedan 2.0 D... ?? to je nějaké divné,bud máš už HDI nebo máš 2.1 TD ?? nebo 1.9 TD ? Jinak je tu též řešení odpojení klávesnice úplně,a to bud že změníš servisní kod,a nebo klasicky dáš na kalkulačce kod,a pak jak nastartuješ,tak tu klávesnici odpojíš při běžícím motoru,pak už nebudeš klávesnici potřebovat a ani zadávat kod.... ,ale to je na tobě,jinak jak napsal Kurt vyndat baterku,nabít a pak hledat dál pokud problémy přetrvávají..

[upravil dne 12/1/10 Burisek]

Odesláno

Zdravím pánové .. tak jsem nabil baterku, vložil do auta .. a dělá to to samé .. červená kontrolka na imobilizéru po namačkání kódu svítí dál, a auto nejde nastartovat. Baterka již točí normálně. poraďte co bych s tím mohl dělat . ?? díky.

Odesláno

Měl jsi to alespoň překódovat na nějaký lehký kód \"1111\" nebo ho tam alespoň někde lihovkou napiš, kdyby to po prodeji chtěl někdo zprovoznit. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...