Boronta Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Google mi vyhodil toohle http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf já jsem zároveň měnil olej (Texaco Havoline Diesel Extra 10W-40) + do něj lubrikant, naftu plnou OMV + Diesel Previt Carline. Co jak pomohlo - netuším, nápadně se zlepšil tah v 1 000 otáčkách. Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Do nafty VIF, do benzínu nic (příp. před zimou Velfobin), do oleje zásadně nic (tam to v lepším případě pouze neuškodí). Citovat
Boronta Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 oddie, při vší úctě, to se dávalo více autům, ale námitku jsem tu již postřehl. Jednou jsem to tu o lubrikantu napsal, ale nenašel jsem pak vysvětlení proč nepomáhá. Dávám tento: http://oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=410 na motoru mám 105 000. VIF jsem našel v blízké prodejně, poznal jsem to až z malých písmen. Citovat
TomThom Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Před zimou dávám do nádrže benzínu velkýho panáka lihu a pak ještě 1-2x za zimu. Zimní starty OK. Citovat
foxo Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Fakir ridici jednotka nezisti, ze mas lepsi benzin. Zisti len samozapal, precem hned zacne zvecovat predzapal. Vysokooktanovy benzin ma zmysel len pri vykonnych autach, kde ma motor velky kompresny pomer... Může zjistit, že máš lepší benzín, co by nemohla? Současné (tím myslím i tu osm let starou v mojí 206ce) řídící jednotky mají adaptivní řízení předstihu. Za normálních okolností použijí k řízení předstihu hodnoty uložené v mapě zapalování (což je dvourozměrné datové pole, stejně jako palivová mapa). Hodnoty tam naprogramované jsou ty nejodvážnější, které si tam výrobce dovolil dát a tudíž ty, které poskytují nejvyšší výkon (točivý moment, přesněji řečeno). Pokud se ovšem objeví samozápal, řídící jednotka ujede s předstihem do bezpečnějších hodnot (začne předstih snižovat, ne zvyšovat, jak píšeš) a za chvilku začne postupně přidávat až na tabulkovou hodnotu. Pokud se zase objeví samozápal, celé se to opakuje. V praxi to vypadá tak, že řídící jednotka udržuje maximální hodnotu předstihu, při které se ještě neobjevují samozápaly. 1.6 16V koneckonců umí provoz i na 91 okt. benzín, má to dokonce ve specifikaci. Řídící jednotka se přizpůsobí, ačkoliv výkon bude pochopitelně nižší. A teď, proč by nemohl tentýž motor využít 98 okt. palivo? Není pravda, že je nutné jen pro velký kompresní poměr, nebo silně přeplňované motory. Předstih zapalování se dá přemapováním řídící jednotky nastavit i do celkem agresivních hodnot, kdy získáme na točivém momentu, ale na 95 okt. benzín by to už nefungovalo, proto abychom dostali z motoru maximum, potřebujeme 98 okt. benzín, kde nebude docházet k samozápalům. Nalijeme-li tam 95 okt. benzín, řídící jednotka se přizpůsobí a výkon bude stejný, jako u sériového motoru, nicméně tentokrát už 98 okt. benzínem něco získáme. A řídící jednotka pozná, že máš lepší benzín prostě tím, že to zkusí. Ja mam za to, ze pri detonacnem horeni sa snazi ridici jednotka predstih zazehu zvisit,(cili zapalit zmes svickou skur, nez zmes sama sebe tlakem a teplem) ne znizit, jak pises. Ale snad se objavy odbornik, ktery potvrdi jedno alebo druhe... a keby vsetko bola pravda co pises,( coz si nemyslim), tak by se vykon zvysil nebadane, bezny vodic ani nepostrehne. Precital sem o tem na nete mraky... Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Detonační hoření je projevem příliš velkého předstihu, pro odstranění se musí předstih zmenšit. Citovat
foxo Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 je tak vyhodne pro motor, ked ma velky predstih, ked ho tam tak dava, a potom ho musi zmensovat?... Citovat
Fakir Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Samozápal (způsobený předstihem zapalování) vznikne, když je směs zapálena příliš brzo (příliš velký předstih) a rychlý nárůst teploty a tlaku díky již probíhajícímu hořením směsi spolu s nárůstem teploty a tlaku při stále probíhající kompresi vytvoří takové podmínky, kdy se dosud nespálená směs (v místech, kam ještě neprohořela směs zapálená) samovolně vznítí. To se projeví jako klepání, které řídící jednotka detekuje a předstih ubere, tj. zapálí později. Nárůst tlaků a teplot ve spalovacím prostoru bude pomalejší a směs prohoří postupně. Kdyby místo toho jednotka předstih zvyšovala, jak říkáš, pravděpodobně by zničila motor. Citovat
Guest ZZ Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Nevíte kde koupím Vif super diesel aditiv v okolí Havířova? Děkuji:myslim Citovat
foxo Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 to ne, ale na zahori to tez nejako neni dostat. V mototechnach v Senici na mna kukali jak indian na poistky, ze co chcem.... takze sand na VIF nekde nadabim... Citovat
Fakir Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: foxo je tak vyhodne pro motor, ked ma velky predstih, ked ho tam tak dava, a potom ho musi zmensovat?... Samozřejmě. Předstih je nastavený tak, aby došlo k maximálnímu využití energie expandujících plynů (ikdyž ve skutečnosti tomu tak úplně není, výrobce si nechává bezpečnostní rezervu). Pokud ale použiješ horší benzín, nemusí být možné tyto přednastavené hodnoty dodržet a pak musí řídící jednotka předstih ubrat, aby zachovala bezpečný chod motoru, byť za cenu mírné ztráty točivého momentu. Adaptivní řízení předstihu je především bezpečnostní funkce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.