Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možná budu řešit banalitu,ale jeden den jsem se zamyslel a otočil klíčkem když už jsem měl nastartovaný a ejhle-klíček šel otočit znovu.Je to normální nebo mám vadnou spínací skříňku,setkal jste se s tím někdo?Díky

Odesláno

Podle mě to chyba není ono to jde i u mě ale BSI nepustí startér pokud jede motor.....si to jen ale myslím......opravte mě pokud se pletu....

[upravil dne 11-1-10 Přema]

Odesláno

Nazdar, musím ťa sklamať Přemo, ale ide to: Pri naštartovanom motore na parkovisku som sa zakecal vystúpil som z auta a keď som si znova sadol tak som otočil klľúčom a ozval sa zvuk derúceho sa ozubenia:mad: No ale ku cti tohto auta slúži, že na volnobeh ide tak ticho, že si to človek neuvedomí;)

Odesláno

Koukal jsem do schematu zapojení startování a jelikož to jde přes BSI a PSF1 tak bych předpokládal, že toto bude ošetřené, ale jak výše uvádíte asi není. To se teda soudruhům z Peugeotu moc nepovedlo, i když to vymysleli dost přetechnizovaně.

Odesláno

Tak mi to nedalo a dnes som to skúsil. Máš tam niečo zlé. Pri naštartovanom aute kľúč pretočiť ide, ale štartér sa nerozbehne iba je počuť cvaknúť relé v palubke.

Odesláno

Keď nad tým uvažujem, možno že technici v servise/peugeot/ niečo pokašľali lebo som menil štartér /9.2009/ Robili repas, že vraj sa potento:(

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tak mi to nedalo a dnes som to skúsil. Máš tam niečo zlé. Pri naštartovanom aute kľúč pretočiť ide, ale štartér sa nerozbehne iba je počuť cvaknúť relé v palubke.

No však tak by to mělo být......

Odesláno
Původně zaslal: Dudko

Keď nad tým uvažujem, možno že technici v servise/peugeot/ niečo pokašľali lebo som menil štartér /9.2009/ Robili repas, že vraj sa potento:(

Na kolik tě to přišlo a jaké jsi měl problémy, že jsi ho měnil?

Odesláno

Taky sem měnil startér v 12/2009....ale já sehnal za hubičku starší takže sem těch cca 8000,- za repas či cca 16000,- za nový dávat nemusel....

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Taky sem měnil startér v 12/2009....ale já sehnal za hubičku starší takže sem těch cca 8000,- za repas či cca 16000,- za nový dávat nemusel....

Měl jsi nějaký problém, žes měnil?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...