Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Skús Maďarsko alebo Poľsko...

(autorizované servisy)

Sú tam výrazne lacnejší ako v SR aj ČR

Dokonca aj servis vo Viedni má nižšie ceny ako Bratislava (za náhradné diely, práca naopak...)

Odesláno

A kolik máš najeto, že ho chceš měnit?? Já když jsem byl dolívat aditivum, tak mi řikali, že už není v nejlepším stavu, ale udělali mi nucenou regeneraci a do PC mi to zadaly jako že mi ten Filtr dávali novej, tak jsu zvědavej, jestli mi to auto nějak oblbne nebo ne. Od té doby jsem najel asi 6 000km. Teď mám 157 000km. Jinak o Fapu je tady toho napsáno už hromady, tak stačí prohledat starší témata.

Odesláno

ja nechal fap odstranit a jsem s tim spokojeny,par tisic mam uz bez nej najeto.nepocitil jsem nejaky narust vykonu,nebo zmenseni spotreby ale aspon jsem nemusel menit za drahe penize v peugeotu.

Odesláno
Původně zaslal: bazant

ja nechal fap odstranit a jsem s tim spokojeny,par tisic mam uz bez nej najeto.nepocitil jsem nejaky narust vykonu,nebo zmenseni spotreby ale aspon jsem nemusel menit za drahe penize v peugeotu.

Nebudeš mít problém na emisích?

Odesláno
Původně zaslal: xplayer5

Původně zaslal: bazant

Nebudeš mít problém na emisích?

nebudu,katalizator tam porad je a kourivost se nemeri,navic jsem ani nezaznamenal ze by to nejak kourilo i kdyz tam FAP neni

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

taky mam FAP pryc,spotreba je porad stejna,vykon taky porad stejny.A muzu potvrdit ze auto nekouri

Tak tak, aj ja som uz pocul a aj cital, ze aj bez FAPu nase fesandy slapu jak svajciarske hodinky:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...