Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot SR1 a jiné koncepty: Update: Peugeot RCZ: turbodiesel míří na 24 hodin Nürburgring

Recommended Posts

Odesláno

no, nerikam, ze mezi astonem a timhle prototypem neni jista podobnost, ALE ..tohle mi prijde daleko mensi, mrstnejsi a agresivnejsi, nez ten aston, ktery je designem spis usedlejsi. Ja se priznam, ze tenhle koncept se mi vazne libi a pokud se bude dalsi vyvoj rady 10X,20X,30X,... stejnym smerem tak to bude prinejmensim zajimave :) me spis pri pohledu na tohle auto napadla spis podobnost s coupe Audi RS6, ktera se mi vazne svetove libi :)

Co je ovsem vylozene hnusny a odpudivy, co zase udelali s tim interierem. To je neco otresnyho a na bliti, pomerne zaruceni tlumic vasne si neco takovyho porizovat :( to, ze se novy auta delaji s desive odpudivym interierem jsem si myslel ze zvykam, ale co je moc, to je moc. Rada xx7 byla co se interieru tyce pro me stravitelna tezko, ale nakonec jsem ji k chuti prisel.. ovsem tohle doufam ze se do vyroby fakt nedostane.

Odesláno

švejk uplne s tebou suhlasim čo sa týka toho interieru..najlepšie a mi luby inteirer XX6 rady a na tu XX7 nemožem furt dojsť na chuť možno ešte 407 ta sa mi docela lubi ale aj tak XX6 je najkrajšia halvne sa mi nelubi čo spravili 206 ako ju teraz v novom dizajne či vonkajšiom alebo interierovom pokazili..............a SR1 mne tiež na prvy pohlad pripomenulo aston a strašne sa mi lubi až na ten interier ten sa im vobec nepodaril a chybaju tam kalsicke ručičkove budiky

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

Původně zaslal: Šalda

s Peugeotem nic společnýho, víc se mě teda líbí 908;)

.a nechápu jak se ti nebo někomu může líbit zmiňovaná 908.....:blicismajlik......SR1 bych určitě v garaži mít chtěl

908 má aspoň svůj originální design, je nezaměnitelná, ale když u sr1 dáš pryč znak tak si ju můžeš lehce splést třeba právě s Astonem;)

Odesláno

V roce 2007 byl představen concept Peugeotu RCZ.. měl to být konkurent pro Audi TT... Tento koncept se nyní dostává do sériové výroby !!!

Odesláno

Nejslilnější verze by měla mít pod kapotou motor 1,6 THP a 147KW, 0-100km/h = 7,6 sekund, kombinovaná spotřeba 7,1L

Základní cena bez daní je 22.099 Euro, což odpovídá asi 690 tisíc Kč

Jinak Interiér je podle mě nejkrásnější co zatím peugeot udělal ale boužel vychází ze stylu Audi TT, Audi R8 atd.. atd..

pěkný a poměrně rozsáhlý článek najdete zde: http://www.autofun.cz/dojmy-peugeot-rcz-4008/

[upravil dne 20/1/10 GRiMx]

Odesláno

Což mě ale zarazilo je střecha a zadní okno... nejdená se o lom světla ani na to auto nespadla traverza.. opravdu je to takhle vlnité, jak střecha, tak okno... to je věc které se podle mě opravdu nepovedla..

• O 4 týdny později...
Odesláno

Nový sedan Peugeot 508, jehož tvary naznačují zveřejněné fotografie konceptu 5 by Peugeot, bude svými rozměry (4,86 metru na délku) a použitou technikou spadat do střední třídy. Mezi jeho konkurenty tak bude patřit Škoda Superb, Ford Mondeo, Alfa Romeo 159 nebo Honda Accord.

Nově zveřejněný koncept, jenž bude k vidění v Ženevě, naznačuje budoucí designový směr francouzské značky. Markantní je výrazná přední maska, stejně jako snaha pomocí LED diod a hliníku (je z něj například kapota) prezentovat novinku coby luxusní automobil. Sériová verze nicméně bude patrně umírněnější, základní tvary se ale nejspíš nezmění.

Koncept obouvá devatenáctipalcová litá kola. O pohon se stará hybridní motor – turbodiesel s elektromotorem. V sériové verzi bude nicméně dostatek vznětových i zážehových motorů a pravděpodobně i tento hybrid, jenž by se měl objevit v sériové verzi Peugeotu 3008 příští rok.

zdroj:novinky.cz

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

jj, taky sem na to teď na seznamu čuměl:D

Vypadá docela pěkně, uvidíme jak bude vypadat sériovka:super

tak tak... docela mě design překvapuje.. v poslední době Peugeot pořád zvěčoval přední světla.. pořád byli delší u 407 skoro až do půlky kapoty a tady zas ty světla poměrně zmenčili...

Odesláno

tak peugeot nemože stratiť svoj usmev....ten ho robi legendarnym :) a tie svetla ťahali take dlhe kôli 206 bo ked 206 mala nadčasovy dizajn tak že ked tie svetla spravia dlhšie a väčši usmev tak že bude nadčasovy dizaj aj dnes :D ale to se spletly

Odesláno

mě se to moc nelíbí...sice tvary tak nějak jo,tvar a velikost světel je opravdu už konečně přijatelnej o proti 407 jak se tu píše aleten design světel je hroznej...pokud by vypadali takhle asi nic moc.pěknej ten rámeček kolem nich ale ty diody či co to je ení nějak moc pěkný

Odesláno

ja kdyby tohle nabizeli tak jak to je,tak si to koupim.krasna pracicka:)vymyslet neco jinyho nez koncern dá docela práci:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...