Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ovladaci panel manualna klima z New na Old.

Recommended Posts

Guest Blackstar407
Odesláno

Nazdar chcem vymenit na starom modeli ovladaci panel manualnej klimi za panel z noveho modelu nemate stim skusenost slo bi to lanka bi mali sediet len elektrika ci sa da prerobit dik.

[upravil dne 9/1/10 Blackstar407]

Guest Blackstar407
Odesláno

tak toto sa tu neriesilo videl som tu iba manualnu za digitalnu nie manualnu z noveho do stareho.

Odesláno

ale stím přece nemá BSI nic společnýho:myslim jde jen o předělání eletriky a jestli tam ten panel vubec pasne:myslim

[upravil dne 10/1/10 zzipCZ]

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

ale stím přece nemá BSI nic společnýho:myslim jde jen o předělání eletriky a jestli tam ten panel vubec pasne:myslim

ale ma, dodelaval jsem klimu, takze znam schemata jak stary tak novy model, ver mi

Odesláno

ale jsou to přece jen tlačítka akorát v jiném provedení:myslim když na starým modelu vyndám tlačítko na zapnutí klimatizace a dám tam tlačítko z nového modelu tak ta klima musí jít nebo ne:myslim nehádám se ale jen uvažuju:super

Odesláno

nejde o princip tlacitek, ale o princip komunikace mezi ovladacim panelem a ridici jednotkou klimatizace

v tom ovladacim panelu nejsou jen obycejne vypinace, ale je tam deska plosneho spoje s elektronikou a to proste nemuzes vymenit kus za kus mezi starym a novym modelem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...