Kurt Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Myslím dobře, špatně umím taky. Potřeboval bych přeložit jednu stránku textu z češtiny do slovenštiny. Ale bez chyb. Nemůžu ji sem dát, zkrátka sháním někoho, kdo by mi pomohl. D9ky. Citovat
pastorek Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Another One ti pomôže. Ten opravuje gramatiku i nám slovákom. Citovat
aka Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 jak to specha? mam kolegyni slovenku, kdyz se na ni budu usmivat a prinesu ji kafe, tak ti to asi prelozi Citovat
pastorek Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Snáď to nemôže byť taký problém. Kurt, kľudne mi to pošli. Viem česky i slovensky a gramatiku skontroluje manželka. Citovat
Medvěd Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Zkus to poslat Helče, když si dá pozor a nebude tam vkládat maďarské výrazy, tak by to měla zvládnout Citovat
pastorek Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Teraz ma napadlo že gramatiku skontroluje i MS Word. Citovat
aka Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 tak to posli vsem a uvidis,jak se budou verze lisit Citovat
Qcko Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Ak toho nie je moc, kludne mi to posli, casto prepisujem CZ texty a gramatika mi hadam tiez ide (a napisem to aj s diakritikou, neboj sa ) Citovat
AnotherOne Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: pastorek Another One ti pomôže. Ten opravuje gramatiku i nám slovákom. Už som sa to naučil ignorovať. Môžem pozrieť výsledný preklad ak by bol záujem. Citovat
Kurt Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: pastorek Another One ti pomôže. Ten opravuje gramatiku i nám slovákom. Však jsem taky doufal, že se ozve! Dobře, pošlu mu to (ale ještě o tom neví). Citovat
Kurt Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Tak jsem matroš poslal AnotherOnemu k překladu, s výsledkem budete obeznámeni. Citovat
pastorek Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 To bolo rýchle. ...hmmm, alebo krátky text? Citovat
Kurt Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Vždyť už je to dávno na stránkách! Hledej, šmudlo. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Aj keď viem o čo ide nemôžem to nikde nájsť. Citovat
gedu Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 ja neviem o čo ide a tiež to nemôžem nájsť Citovat
Kurt Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 No je to složitý, ale aka je dobrá hledačka. Je to na stránkách - v profilu každého člena, který má v profilu nastavené Slovensko - např: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=11307 pod odkazem \"Ako sa stať riádnym členom\". Samozřejmě to vložím i sem na Forum. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 AnotherOne: za cele Vedení klubu děkuji za pomoc , snad budou bratia spokojný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.