marko306 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 škoda, že si niektorý alkoholici nevedú štatistiku jak prepitých litrov tak peňazí. Citovat
Medvěd Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 To je stejné jako vést si knihu investic do auta - mnozí masochisti zde se tím i chlubí, já ale zastávám názor, že co oko nevidí, duši ve finále tolik nebolí Citovat
aka Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 taky si vezmi, jakym tempem muzu plavat a la pani radova a kolik za tu dobu uplave chlap, kterej jede na uplavany km to je jit plavcit dvakrat do tejdne nepocitaje souteze, kde mu tydenni pridel naskoci co by dup:)(ja jsem schopna chodit plavat dvakrat denne, kdyz se blizi konec roku a doma najednou vyplave spousta nevyplavanych permic Citovat
marko306 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 keď som kúpil Favorita od jedného pána z Vrábel tak mi dal k autu jeho \"servisnú knižku\" v ktorej boli poctivo zapísané kilometre, kde išiel, čo na ňom vymenil. Ale zas som mal výhodu, že som si mohol skontrolovať čo kedy vymenil Citovat
aka Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 marko306: jeden rok jsme si s kamaradama vedli statistiku vypiteho piva - zajimalo nas, zda splnujeme oblibenou rocni spotrebu na osobu v CR - na webu beerborec.cz se to docela dobre eviduje i s cenou, znackou, stupnem, nejcastejsi hospodou,.... a i to byly pekny cisla Citovat
marko306 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: aka ...nevyplavanych permic dovolím si jazykové okienko. Čo je to permic? Citovat
Medvěd Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 Permice = permanentka = předplacenka (zde do bazénu) Lze i permice do fitka, do divadla (třeba 10 lístků v sezoně), do kina, na lyžařský vlek.... [upravil dne 6/1/2010 Medvěd] Citovat
marko306 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Medvěd, dík. Aka, a splňovali ste normu? Citovat
marko306 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 netrúfam si tipovať aby som náhodou neurazil a nepísal ako prasátko Citovat
aka Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 neboj, me neurazis proste si tipni, jestli ja, nezne mile devce dam 160 l piva rocne - to neni ani jedno za den. Citovat
marko306 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 tak podľa mojích niektorých skúseností hádam aj áno. Pivo delá hezká tela Citovat
aka Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 diky chlapci, samozrejme mate pravdu to je proste pondelni povolejbalovy a stredecni s paintballistama nebo floorballistama(podle toho, jestli se mi chce sportovat nebo ne) a statistika je tam :)sem tam nakej srazek a muzu mit i absence a za kolik to bylo radeji nebudu pocitat Citovat
Péťa Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Nezapomeň, že také musíš udržovat statistiku i za mě Citovat
aka Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 tak to zas ne, na to jsou jini ja si drzim sebe.... btw vidite, u statistiky to zacalo a jsme tam zas Citovat
Kloub Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 možná to bude malý my máme učitela který život jenom sportoval, nekouřil nepil a stále si udržoval kondičku ve svojích 55let. každé ráno v zimě jezdil cca 20km z domova do školy na běžkách, v létě zase na kánoji po moravě a nejvíc na kole. když vyšel na trh Favorit tak si ho koupil jako funglovku a za ty léta s ním najezdil cca 15 tisíc km takže svědší o tom že opravdu jenom používal kolo a takové prostředky. kondička parádní a tento rok mu lékaři zjistily vážnou rakovinu:roll i takhle může dopadnout ten který celý život na sebe dbá a snaží se dožít dlouhověkosti, ti kteří celý život jenom chlastají a hulijou tak se normálně dožívají 70 i více let Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 3150 km rocne na kole neni zas takova porce, je ale obdivuhodne ze mu to vydrzelo tech 20 let a ze k tomu ma jeste to plavani a behani, ale pokud se tomu venuje zavodne, tak aby to k necemu bylo, nic jineho ani nezbyva za svych zavodnich casu, jsem na kole za sezonu najel i 5000km (cca unor - listopad) a to jsem jezdil jen amaterske zavody, kdo se tomu venuje jeste na trochu vyssi urovni, tak najede za sezonu dvakrat nebo i trikrat tolik, ale to uz se pak skoro nic jineho nedela, nez ze je clovek na treninku aspon 5 dni v tydnu (t.j. cca 500km tydne) [upravil dne 6/1/10 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.