Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To je stejné jako vést si knihu investic do auta - mnozí masochisti zde se tím i chlubí, já ale zastávám názor, že co oko nevidí, duši ve finále tolik nebolí

Odesláno

taky si vezmi, jakym tempem muzu plavat a la pani radova a kolik za tu dobu uplave chlap, kterej jede na uplavany km :aut

to je jit plavcit dvakrat do tejdne nepocitaje souteze, kde mu tydenni pridel naskoci co by dup:)(ja jsem schopna chodit plavat dvakrat denne, kdyz se blizi konec roku a doma najednou vyplave spousta nevyplavanych permic ;)

Odesláno

keď som kúpil Favorita od jedného pána z Vrábel tak mi dal k autu jeho \"servisnú knižku\" v ktorej boli poctivo zapísané kilometre, kde išiel, čo na ňom vymenil.

Ale zas som mal výhodu, že som si mohol skontrolovať čo kedy vymenil

Odesláno

marko306: jeden rok jsme si s kamaradama vedli statistiku vypiteho piva - zajimalo nas, zda splnujeme oblibenou rocni spotrebu na osobu v CR - na webu beerborec.cz se to docela dobre eviduje i s cenou, znackou, stupnem, nejcastejsi hospodou,.... :) a i to byly pekny cisla ;)

Odesláno

Permice = permanentka = předplacenka (zde do bazénu)

Lze i permice do fitka, do divadla (třeba 10 lístků v sezoně), do kina, na lyžařský vlek....

[upravil dne 6/1/2010 Medvěd]

Odesláno

diky chlapci, samozrejme mate pravdu :) to je proste pondelni povolejbalovy a stredecni s paintballistama nebo floorballistama(podle toho, jestli se mi chce sportovat nebo ne) a statistika je tam :)sem tam nakej srazek a muzu mit i absence :) a za kolik to bylo radeji nebudu pocitat :D

Odesláno

možná to bude malý:xvul my máme učitela který život jenom sportoval, nekouřil nepil a stále si udržoval kondičku ve svojích 55let.

každé ráno v zimě jezdil cca 20km z domova do školy na běžkách, v létě zase na kánoji po moravě a nejvíc na kole. když vyšel na trh Favorit tak si ho koupil jako funglovku a za ty léta s ním najezdil cca 15 tisíc km takže svědší o tom že opravdu jenom používal kolo a takové prostředky. kondička parádní a tento rok mu lékaři zjistily vážnou rakovinu:roll i takhle může dopadnout ten který celý život na sebe dbá a snaží se dožít dlouhověkosti, ti kteří celý život jenom chlastají a hulijou tak se normálně dožívají 70 i více let

Odesláno

3150 km rocne na kole neni zas takova porce, je ale obdivuhodne ze mu to vydrzelo tech 20 let a ze k tomu ma jeste to plavani a behani, ale pokud se tomu venuje zavodne, tak aby to k necemu bylo, nic jineho ani nezbyva

za svych zavodnich casu, jsem na kole za sezonu najel i 5000km (cca unor - listopad) a to jsem jezdil jen amaterske zavody, kdo se tomu venuje jeste na trochu vyssi urovni, tak najede za sezonu dvakrat nebo i trikrat tolik, ale to uz se pak skoro nic jineho nedela, nez ze je clovek na treninku aspon 5 dni v tydnu (t.j. cca 500km tydne)

[upravil dne 6/1/10 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...