Tom306Sedan Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 cas ted sem sedel doma a jen tak jsem premejslel kolik by stala generalka motoru na 306ku.Dik za kazdej nazor. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Presne ty to kazdy nepovie Zalezi co si predstavujes pod pojmom generalka, ci si to budes delat sam, ci u znameho v servisu, nebo v beznem servisu, alebo v autorizaku ... Citovat
Tom306Sedan Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 no ja ses myslel kdo to delal tak aby mi napsal zda to delal sam v servisu atd. + kolik ho to vyslo a co vsechno delal(y). Citovat
dolly1010 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Mrkni se do knihy \"Jak na to\". Tak je napsaný co se má dělat a co by se mělo vyměnit. Můžeš si to pak třeba podle AutoKelly sčítnout... + Práce samozřejmě (pokud bys to nedělal sám) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Nevim ci tu nekdo z nas delal generalku, vzivote sem na to ani nepomyslel, protoze kdyby se motor odporoucel, tak do 5 tisic, se da sehnat v pohode druhy Aspom teda 1.4, myslim, ze za 1.6 si az tolik lide ptat nebudou... Jednu dobu mi treba oddie ponoukal motor, presne jak mam za 2 litry ... Takze nevim, ci se GO oplati. Kdyz sem se ptal, na GO fiatu, piesty, kruzky, hlava, atd tak najlacnejsi servis 25-30 tisic, smerem hore ... Citovat
pastorek Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Dá sa to urobiť i doma. Jediné čo býva problém je brúsenie kľukovky a bloku lebo to nerobí každý servis na rohu. Cena cca 10 000 a dali mi k tomu i ložiská a piesty. Krúžky a tesnenia som kupoval zvlášť. Celá generálka motora 1,6 na Audi vyšla asi 15 000 Sk. Je tomu 4 roky. Je to cena bez rozvodov a generálky hlavy lebo to sa robilo krátko predtým. Robil som si to sám tak aj bez ceny práce. [upravil dne 5/1/10 pastorek] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 No ako som hovoril, pripocitaj k tomu hlavu, rozvody, pracu a uz si dom a ... Citovat
Voighta Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 V dnešní době se vyplatí spíš koupit jinej motor než GO starej,jak kvůli ceně tak i času.306 je tu jak máku,záleží pak aby člověk koupil motor v dobrém stavu. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 v dnešní době se dělá opravdová generálka krásně, pokupuješ všechny díly (s náhr. dílama není problém jako kdysi)--pak se zavřeš do garáže,pustíš rádio a hraješ si , jenže se to vyplatí jen nechat si auto snad jako veterána... jinak je dnes cena motorů,převodovek,náprav atd. na takové úrovni,že se generálkovat vůbec nevyplatí Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 generalka bude v servisu stat tolik, co cele jine stejne auto v bazaru, pokud si s tim budes hrat sam doma po vecerech, tak potom cca polovinu Citovat
Maverick Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Mě když v září prasklo těsnění pod palicí na Mi16, tak mi v servise řekli, že těsnění, zabroušení hlavy, rozvody a práce tak 15 - 20 tisíc. Tak jsem se na to vykašlal a zpojízdnil jsem si ten motor sám za nějakejch 1500,- Faktem ale je, že jsem neměnil rozvoďák a nebrousil jsem hlavu. Byla to taková moje malá maturitka, jestli to vůbec zvládnu, tak jsem do toho nechtěl rvát moc peněz. Stejně ten motor půjde asi jinam a pak teda udělám i ty rozvody. Citovat
309GT Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Je fakt lepší cehnat jinej motor,v dnešní době motory nemají moc cenu...ale chce to kupovat když je motor v autě,nechat nastartovat a nejlépe projet...Jinak v servisu si to chce pohlídat jestli udělali GO tak jak měli a né jen výměnu oleje a přetěsnění bez srovnání hlavy a aby se koukli dovnitř jak to vypadá (písty,kroužky,ventily----) Citovat
Tom306Sedan Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 dik za nazory a jeste jedna otazka do bych mel prekrouzkovat nebo pretecnit kdyz mi zere olej?:-D Citovat
foxo Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 a to je ten motor tak v haji, ked chces robit generalku? Co mas najete pol miliona?? Citovat
309GT Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Jestli žere hodně oleje,tak ho vyhoď,kup jiný,rovnou ho přetěsni a udělej rozvody a máš klid;) Citovat
Tom306Sedan Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 tak extra nezere ale neco jo:-D a rozvody mam nove zed tyden:D a motor az na ten trocha oleje co spolkne ok.aleo bcas trozku vice pri startu huli jak kdy:D Citovat
309GT Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Tak leda koupit ještě jeden a ze dvou postavit jeden pořádnej,přendat rozvody,....ale jestli nežere hodně tak bych to neřešil.Mě 306ka taky žere víc než 309ka,ale je to tím že je líná musíš jí šlapat:D:D Citovat
Tom306Sedan Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 heh slapu jak svin 4-4.5 tacis otacek:D Jo jinam m nejde o to ze to polkne nakej ten olej ale proc to tolik pri startu coudi? Citovat
Dundee Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Nevim, no. Mě GO hlavy na 1.9 TD (srovnání, zavaření, výměna 1 sacího ventilu, vířivejch komůrek, zabroušení sedel a ventilů, výměna gufer, seřízení vůlí) s výměnou těsnění pod hlavou a cenou za práci stála 10935,- Kč Teď zbejvá už jen GO spodku, ale to nechám na novym majiteli:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.