martafix Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 nema nekdo popis kontrolek na pristrojovku na 206? zacalo mi svitit oranzova kontrolka se symbolem smyku aspon podle obrazku to ta vypada tak chci zjitis co to znamena abych mohl problem odstranit. Citovat
pastorek Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Je to kontrolka dynamickej stability ESP/ASR. Citovat
martafix Odesláno 1. leden 2010 Autor Odesláno 1. leden 2010 ABS to asi nebude kontrolks ABS ma na sobe napsano ABS a cist umim :-) mozna to bude ta stabilita ESP, zacalo mi to svitit potom kdyz jsem nechal omylem zatazenou rucni brzdu pres noc a prilehly mi desticky ke kotouci na zadni naprave. Citovat
MrVain Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Skus odpojit baterku na cca 10 min,ak potom zhasne je všetko OK ak nie treba ist na diagnostiku PS aky maš rok výroby,obsah......daj si to do popisu ulahči to hladanie dalších závad oranzova kontrolka se symbolem smyku ...na mojom aute znamena poruchu ABS Citovat
winco Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 ta ista kontrolka mi tiež svieti od kedy som kupil auto čiže od leta a podla mňa je to naozaj to ABS pretože ked som prudko šlapol na brzdu tak mi to začalo pískať a podla mojich znalosti by to s ABSkom robiť nemalo proste zastavi to rychlo ale bez toho aby sa mi kolesa šmíkali po ceste a na diagnostiku do peugeou sa mi nechce isť pretože nemám 30€ na to aby mi lne povedali že vymeň ABS tak keby niekto v okoli mal možnosť bezplatnej alebo lacnej diagnostiky s vysom chýb tak by som bol rad keby mi napíše buť SZ alebo mail alebo ICQ (mám v profile) dakujem Citovat
pastorek Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 1. Kontrolka zapnutého bezpečnostného pása* 2. Kontrolka vypnutia airbagu spolujazdca* 3. Kontrolka airbagov 4. Kontrolka predných hmlových svetiel 5. Kontrolka protiblokovacieho systému kolies (ABS) 6. Kontrolka zadného hmlového svetla 7. Kontrolka žhavenia pre dieselové motory 8. Ľavé smerové svetlo 9. Počítadlo kilometrov, ukazovateľ údržby a ukazovateľ hladiny motorového oleja 10. Pravé smerové svetlo 11. Kontrolka autodiagnostiky motora 12. Kontrolka diaľkových svetiel 13. Kontrolka parkovacej brzdy, stavu brzdovej kvapaliny a poruchy REF 14. Kontrolka stretávacích svetiel 15. Kontrolka dobíjania batérie 16. Kontrolka tlaku a teploty oleja v motore 17. Kontrolka minimálnej hladiny chladiacej kvapaliny (diesel) 18. Ukazovateľ teploty motorového oleja 19. Tlačidlo počítadla kilometrov 20. Kontrolka centrálnej výstražnej signalizácie (STOP) 21. Tachometer 22. Ukazovateľ teploty chladiacej kvapaliny 23. Otáčkomer 24. Tlačidlo reostatu osvetlenia 25. Ukazovateľ stavu paliva 26. Kontrolka minimálneho množstva paliva 27. Kontrolka kontroly činnosti dynamickej stability (ESP/ASR) PRÍSTROJOVÁ DOSKA : BENZÍNOVÉ A DIESELOVÉ MOTORY - RUČNÁ PREVODOVKA (sedan a 206 SW) * Podľa krajiny určenia. [upravil dne 2/1/10 pastorek] Citovat
winco Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 nom to ja mám ine budiky ja mám starý model tak mne svieti kontroka ABS ale tiež tam namiseto napisu mám ten znak s tým šmikom Citovat
pastorek Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Starší model bez ESP: 1. Kontrolka zapnutého bezpečnostného pása* 2. Kontrolka vypnutia airbagu spolujazdca* 3. Kontrolka čelných a bočných airbagov 4. Kontrolka predných hmlových svetiel 5. ABS: Kontrolka protiblokovacieho systému kolies 6. Kontrolka zadného hmlového svetla 7. Kontrolka žhavenia pre dieselové motory 8. Ľavé smerové svetlo 9. Počítadlo kilometrov, ukazovateľ pre údržbu a ukazovateľ hladiny motorového oleja 10. Pravé smerové svetlo 11. Kontrolka autodiagnostiky motora 12. Kontrolka diaľkových svetiel 13. Kontrolka ručnej brzdy, stavu brzdovej kvapaliny a poruchy REF 14. Kontrolka stretávacích svetiel 15. Kontrolka dobíjania batérie 16. Kontrolka tlaku a teploty oleja v motore 17. Kontrolka prítomnosti vody v naftovom filtri 18. Kontrolka teploty a minimálneho stavu chladiacej kvapaliny 19. Ukazovateľ teploty motorového oleja 20. Tlačidlo počítadla kilometrov 21. Kontrolka centrálnej výstražnej signalizácie (STOP) 22. Tachometer 23. Ukazovateľ teploty chladiacej kvapaliny 24. Otáčkomer 25. Tlačidlo reostatu osvetlenia 26. Ukazovateľ stavu paliva 27. Kontrolka minimálneho množstva paliva * Podľa krajiny určenia. [upravil dne 2/1/10 pastorek] Citovat
martafix Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 ok, dky tak je to opravdu kontrolka ABS, zajimave je ze kdyz bsartuju a rizjedu se tak sviti ale pokud motor zhasnu a astartuu znovu tak kdyz se rozjedu tak zhasne jinak mam P206, 1.6 16V/80kW r.v. 2001 Citovat
kicilanka Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Ak mi stále svieti kontrolka batérie znamená to že ju mám dobiť? Citovat
P607Olda Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Ne, znamená to, že alternátor nedobíjí. Nejkratší cestou dojeď do opravny alternátorů, bez světel. Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 No bylo by možná fajn zvednout kapotu a kouknout jeslti tam je řemen alternátoru. Pokud by byl nějaký roztřepený apod. a prokluzoval tak by se taky mohl zamotat kam nemá. Pokud ten řemen na pohled vypadá OK dojeď do servisu. Bez světel by to mělo dát v pohodě min. 40 km. [upravil dne 22/2/13 14:48 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.