Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak info je následující,bylo by dobré vyměnit hlavu,nějak mi to vysvětlovali,že i když byla udělaná,tak už to není takové jako originál no každopádně,hlava je na netu za 3tis. new těsnění 1tis. a šrouby 600kč tudíž má nabídka je rovných 90 000Kč což je asi férová nabídka,kdyby někdo měl zájem pošlu více foto na email,kdyby se někomu nezamlovaly kola můžu vyměnit,mám v garáži černostříbrné 17,kupované letos za 30tis. dokumenty a papíry na záruku samozřejmě mám to je,ale o domluvě.Auto je pojízdné,ale nebudu s tím ryskovat a někam popojíždět,do servisu to mám 2km,tak to šlo.

Odesláno

No, já si myslim, že 2.2i je na 607 slabej motor. Musí se to trochu točit aby to jelo.

Mám zkušenosti s P605 a 2.0i 16V myslim, že to jsou dost podobný motory. Pokukuju po 607, ale chtěl bych naftu nebo benzínovou 3V6 - právě kvůli předchozí zkušenosti s 2.0.

Možná proto není o 2.2i takový zájem, ale je to jen moje dedukce :-)

Odesláno

No 2,0i a 2,2i moc stejné motory nejsou ( třeba vyvažovací hrřídel 2,0 nemá , proměnné časování sacích ventilů taky nemá a to je dost rozdíl) nemluvě cca o 30Nm .

A ještě prvně se svezte a potom polemizujte .

Daja

Odesláno
Původně zaslal: daja535

No 2,0i a 2,2i moc stejné motory nejsou ( třeba vyvažovací hrřídel 2,0 nemá , proměnné časování sacích ventilů taky nemá a to je dost rozdíl) nemluvě cca o 30Nm .

A ještě prvně se svezte a potom polemizujte .

Daja

presne tak a 2.2i jede v 607me solidne a je dulezite se svezt v klounem aute a ne v tech vrakach co jsou tu vetsinou k mani a postavaji po bazarech

a jeste k tem cenam , ja kupoval kamaradoj 2.2hdi 150tis km najeto,kompletni historie \"ale kdyz kompletmni tak kompletni-jako ze salonu ))\",motor super stav proste dovolim si tvrdit ze takovou 607mu ma malokdo zde ,jestli vubec a stala 145tis kc , moje je podobne kvality ale musel jsem za ni zaplatit vice ,ceny prudce klesaj a 607my v spatnem stavu ,neudrzovane \"nefunkcni stahovacky atd.\" se spatnym motorem atd , se prodaj daleko hure nez naftova octavie

ale nejsem jasnovedec ,proto budu rad kdyz pak michal napise za kolik ji prodal :roker

o 607my v dobrem stavu s historii je ale stale zajem ,nejvice teda o hdi

Odesláno

2.2i má cca 9kg/1PS, 3.0i manuál má cca 8kg/PS, takže brutální rozdíl to asi nebude, ačkoli V6 bude nejspíš použitelnější v širším spektru otáček. Za což zase platíš spotřebou, dražším servisem, .... Ale to je na jinou diskusi :papa:xvul

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

2.2i má cca 9kg/1PS, 3.0i manuál má cca 8kg/PS, takže brutální rozdíl to asi nebude, ačkoli V6 bude nejspíš použitelnější v širším spektru otáček. Za což zase platíš spotřebou, dražším servisem, .... Ale to je na jinou diskusi :papa:xvul

pre mna napr je 36 kw az prilis velky rozdiel aby som isiel do 2,2 benzinu namiesto 3,0 v6 s tak porovnatelnou spotrebou

u 3,0 v6- 9,9 kombi. 14,2 mesto. medzimesto 7,3.

u 2,2 - 9,2 12,7 7,2

nehovoriac o tom ze ak potrebujes rozbehnut tak tazke auto a dupnes na plyn tak ta 2,2 bude zrat ako diva,kdezto 3,0 sa tak netrapi

Odesláno

No jo, ale zapomněl jsi na nezanedbatelnou čtvrt tunu ve váze na oněch 36 kW ;) Co jsem se bavil s majiteli 3.0i, tak jeden mi říkal, že má problém dostat se pod 14, druhý má kombinaci 13. Navíc rozvody 6500 vs 23(?).000Kč..... V6 je určitě v pohodě motor, klidně bych si ho taky koupil, ale tvrdit, že lítá nějak podstatně líp mi přijde přehnané. Ale pojďme tohle spíš řešit v tématu jaký motor do 607, nebo jak se to jmenovalo...

[upravil dne 5/1/10 shwaara]

Odesláno

No nevím za kolik jezděj ostatní, ale já mám dlouhodobí kombinovaný průměr 10.7 nevím co jsi myslel těma 23 000 jestli cenu rozvodů tak to rozhodně není v autorizáku mi řekli 16 000 a dají se udělat i levněji, jinak se omlouvám za odbočení od tématu.

Odesláno

Tak auto je od rána v servisu na další kontrolu,jelikož jim stále vrtal fakt,že auto nekourí,nemizi voda ani není v oleji a ejhle došly k zamzlému chladiči a nějakému sajrajtu (volali je to 2hodiny,tak možná ne hlava,ale ten ucpanej chladič :-) to by potěšilo.

[upravil dne 5/1/10 Michael coupé]

Odesláno

nejsi sám,kdo kroutí nevěřícně hlavou,(i když situaci v bazarech znám), v době kdy jsem dal za 406ku 200 tisíc,byla 607ka za nedostupných cca 800 a výše...,holt je to osud všech aut,těch vlajkových lodí zvláště...;)

[upravil dne 6/1/10 ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...