Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapi potrebujem pomoc

Mam 1.6 65Kw a z mojich 8 litrov mam teraz 15 pri klidovej jazde.

Motor nema tah viac dymi nie čiernym, ale takym bielym a smrdi benzin čim to može byt, co tam mam vadne?

[upravil dne 13/1/10 Ferry]

Odesláno

No keby to bol novsi motor poviem ze lambda sonda :)

Ale takto ozaj netusim.

Jedine co je iste je ze ti tecie prilis vela paliva a nespaluje sa :papa

To som zas pomohol co :ticho

[upravil dne 1.1.2010 Y2K]

Odesláno

Čauves,hele já jsem sice laik,ale možná bych se zkusil podívat pod auto a \"ošahal\" si důkladně trubičky přívodu paliva,mezi nádrží a motorem...Každopádně bych v tvém případě v okolí tvého auta radši nekouřil:superZdarec Martin \"Zlatonka\"

• O 2 týdny později...
Odesláno

je mozne, ze lamdasonda, znamy mal na inej znacke v haji sondu, zvysovalo mu to samozrejme spotrebu, na volnobeznych otackach to takmer zdochynalo.

ked som raz nan cakal a mal som jeho auto nastartovane, slo ma porazit, ako ma z tych vyparov z vyfuku stipe v nose,,, takze mam tiez za to, ze sondicka povedala ahojcek :cool:

po vymene ls kamos tvrdil, ze sa divi, kolko malo tankuje :super

Odesláno

Takže podľa mňa by to mohli robiť tri veci:

- teplotné čidlo na sacom vedľa vstrekovača

- lambda sonda

- netesný spoj výfuku (výfukové plyny prisávajú čistý vzduch čo lambda vyhodnotí ako chudobnú zmes)

- posledné by mohol byť pretlakový ventil pri vstrekovači. Neviem presne kde je ale nejaký tam musí byť aby bolo zabezpečené ustálenie tlaku pre injektor.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mozes dat fotku toho ventilu ? Ja mm taky na slovensku a ma spotrebu nejakych 10 litrov. Tiez sa mi zda vela. Na diagnostike v Kosiciach nic nezistili. V prahe mam 2liter a ma tiez 9 až10 litrov.

• O 2 týdny později...
Odesláno

fotečku praveže nemam ale nachadza sa na strekovacej jednotke je to čisto len vičnievajuca trubka ktora je zaslepena neakov gumičkou ale nemusi to bit prave tim treba cele sanie skontrolovat či od nekadial netaha falošni vzduch može to bit aj ta lambda sonda vadna

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...