El-Chio Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Ja mam ATE power na 406 HDi tiez ziadne pierko a aj pri brzdeni z 160 po tom ako som na poslednu chvilu zvadal zjazd na benzinku vydrzali. Akurat zo zaciatku som si daval asi 1000 km pozor na prislapavanie nech sa zabehnu a teraz znesu vsetko. Naposledy po sportovejsej jazde isiel z nich dym a nic.... Ale osobne si myslim, ze skoro kazdy kotuc ked je s preciznostou namontovany a nemas vylagrovane loziska a trosku ho zabehnes kym si to sadne tak vydrzi Len mi kua vysvetli jak jeden student 607 druhy Superb, co robim spatne, ze pracujem a jazdim na 406? Citovat
shark734 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 ja tiez nechapem ako moze mat student 607...ja som student a jazdim na 307 ktora je fotrova....samozrejme ze tankujem zasvoje..ked nieco menim, olej, bezna udrzba alebo tak vtedy platim vsetko ja, len ked je nieco fakt nad 300€ tak sa delime -rozvody ..90% jazdim na aute ja kedze otco chodi na tyzdnovky kde sa da zarobit na vlastne auto popri skole? nemyslim nejaku hrču za 2000€ sorry za [upravil dne 7/1/10 shark734] Citovat
BV406 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 s tim zajizdenim kotoucu na tom asi neco bude, mi po vymene kotoucu servisman taky rikal, dokonce zduraznoval, ze jestli chcu at mi vydrzi tak prvnich 500 km nesmim jit po brzdach, jen lehce brzdit, pribrzdovat atd. ... pry si ty desky a kotouce musi nejak sednout ... no, a na nasi firemni oktavce byly meneny predky letos v unoru, kolega je tak zajizdel, ze kdyz jsem s ni jel asi po mesici, tak pri brzdeni kopali jak svina ... on taky kolega jak svina jezdi ... [upravil dne 7/1/10 BV406] Citovat
urdemala Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: MerHanz Pokud se ATE skombunujou s ferodam tak ubejvaj rychle.Pač feroďácký desky jsou tvvdý. Osobně sem měl na 205 bubny ATE a pakny ferodo a už po 2000 km měli hranku mám Ate + Ate a ubejvaj.. jinak ty Bremba taky nejsou zas tak cenově přemrštěný, 2400,- neni zas taková darda, ne? Citovat
shwaara Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Takže myslíte, že ATE + ATE by byly lepší než ATE + Bremba (kotouče)? Plánuju mít auto cca rok (20-30.000km), takže pokud trochu umizí, moc mě to netrápí. Bremba 2400? Mě by vyšly nejlevněji 3400, Brembo max pak 4400 se slevou, ale to mi přijde taky jako super cena. Jak můžu mít 607 ke škole? Vždyť stojí podobně jako 406 Ke studiu pracuju přes semestry 130-140h/měsíc, o prázdninách pak cca 200-230h/měsíc v advokátní kanceláři a k tomu ještě 20-30h/měsíc pro kamaráda... Pak se to dá. edit: Ten kamarád už nemá Superba, ale VW Phaeton + 535dT e61 + new 335Ci, ale on ke studiu podniká... ) [upravil dne 7/1/10 shwaara] Citovat
Aluška Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Nějak nechápu, jak zvládáš chodit do školy a ještě průměrně 6hod.(když vemu v průměru 22 pracovních dní v měsíci) denně pracovat + ještě pracovat pro kamaráda?? To máš školu 1x za týden? Já když chodila do školy, tak jsem byla ráda, že mi občas půjčil brácha kolo.... Citovat
shwaara Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Nechodím denně, ale 3-4 dny v týdnu, 9-12h denně, někdy více, někdy méně. Pro kámoše pracuju po nocích doma. Třeba tenhle semestr bych do školy nemusel chodit mimo jedné hodiny vůbec, jindy to alepoň ty 1-2 dny chce. Ale nechodit přes semestr do školy, znamená o zkouškovým ležet 2 měsíce v knihách, a to se pak ta práce stíhá opravdu blbě, ale jít to musí. Je to jen o prioritách. Někdo má radši víc volnýho času, relativní klídek a míň prostředků, jiný radši maká od rána do rána a víc si vydělá. [upravil dne 7/1/10 shwaara] Citovat
Aluška Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Máš pak vůbec čas na to svý autíčko?? Na vysoké jsem teda měla rozvrh šílenej, nehrozilo přes týden chodit někam makat, ráno jsem šla na 8hod. do školy a přišla dom třebas v 17hod. , akorát pátky byly v pohodě, to bylo tak max. do 14hod. Citovat
El-Chio Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Mam tiez Ate + Ate a je pravda, ze ctim heslo brzdit ma motor a nie brzdy, a podla toho co to sledujem 60 000 km daju vymenim platnicky a dalsich a potom pojde do kytek cele auto Citovat
shwaara Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Čas na auto? Auto má mít čas na mě, ne? Je fakt, že už se asi 2 měsíce chystám ho vysát, ale naštěstí nejsem čuně, a tak se jedná jen o písek z bot... V tomhle jsou práva v pohodě, není třeba chodit pravidelně jako na gymplu, ale ono se to o zkouškovém vymstí... Citovat
urdemala Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 no ta cena (bremba) samozřejmě záleží na přesnější specifikaci, koukal jsem na nějakou 2.2 na elitecat.cz Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Jen dotaz trochu mimo, i když vlastně souvisí. Měřil už někdo účinnost jiných brzdových kotoučů, než originálních? Jde mi o to aby nebylo brždění a výdrž kotouče spíše záležitostí subjektivní, tzn. někdo má Bremba a je spokojený, jiný ma Zimmermany a taky mu odejdou a tak :-) Já dal na svoji 406 Break nějaký levný mrchy, protože jsem je měl navíc zadarmo a i když jezdím docela někdy jak čuně, tak zatím zkroucené nejsou a tak právě přemýšlím jak asi musí brzdit kotouče o 3000 dražší :-) Citovat
shwaara Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Huh, tak jsem dnes nechal nandat nové kotouče Brembo (díky Punkacovi!) a při té příležitosti dal i nové brzdové destičky. Bylo mi vysvětleno, že si teprv sednou, takže neřeším, že zatím brzdí vlažně, zaběhnou se. Zatím jsem na nich ujel cca 40km, ale při brždění hážou - jako když jsou zvlněné kotouče. To si taky sedne? Citovat
Xantik Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 To si podle mě nesedne. Asi Ti dal málo pasty do plovoucích třmenů nebo nedal žádnou. Dělalo mi to po výměně desek, myslel jsem že jsou zvlněné kotouče, ale stačilo to znovu rozdělat, nacpat do plovoucích třmenů víc pasty na brzdy a je to OK. Nebo máš špatné kotouče z výroby, což doufám ne, že mají výstupní kontrolu. Citovat
Holland Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Tak to Tě lituji,že po výměně nov.kotouče hází-já raděj auto prodal-bylo to neřešitelný po všech stránkách.Ted mám klid ale jiný auto!!:super Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Znova do servisu, ať změří uchylkoměrem házivost kotoučů. pokud nehážou, tak na brzdičích předělat uložení tyček či dát nové, na autokelly nestojí repare sada brzdičů svět! Je zvláští, že všichni řeší házivost kotoučů, ať už mají ATE, BREMBO či Zimmermany. Já mám obyč a v pohodě, každopádně tě lituju! Citovat
peugeot605sv Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 chlapci chlapci,ja mam 605ku a tiez ju nemam preto,ze by som nechcel mat 607....ale tak mam aj zivnost.ale ako sa da mat naraz aj Phaeton aj dva baworaky??? to chcem vediet co to za biznis.... Citovat
shwaara Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Staré kotouče neházely, dokud jsem je nesjel. Hm, to mě netěší, budou mít radost... no co už. Díky Citovat
Ferry Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 tak jsem zvedav, dnes jsem sehnal na 406 tohle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.