sweetyboy Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Prosím, nevíte někdo čím vyleštit, vyhladit podřené disky? Jsou podřené od parkování u obrubníku po celem obvodě Citovat
kobr Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 poklepat kladívkem podle materiálu, jestli křehký nebo houževnatý, obrousit a leštit, nebo stříkat barvou, už tu byl postup Citovat
sweetyboy Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 nevite kde je ten postub na ty kola??nic jsem nenasel ani ze by nekdo strikal kola:( uz nevimjaky vyraz zadat aby to neco naslo Citovat
shwaara Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Např. v pneu Vulkán Ti to udělají za pár set - tisíc Kč. Já bych se bál, že bych to kladívkem rozkřáp, při obroušení sedřel a při stříknutí barvou opět zmrvil Ale chápu, že se najde i 99,9% manuálně zručnějších lidí.... Citovat
Creams Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 žádne kladivko určitě dovařit hlinikem a nechat stáhnout na soustruhuzpět na krásnou rovnou hranku... kdyby jsi byl z Ostravska tak tady pár lidi znám... Citovat
Dopiťák Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Creams taky potrebuju udelat jeden elektron sic sem je uz tak koupil ale na jednom elektronu mam ryhu ca 1cm na 5mm je to sice napul schovany pod gumou ale kdyz se na to clovek zadiva tak to proste vydi problem je v tom ze se to u me musi delat rucne..soustruch nepada v uvahu jelikoz je to vnitrni prumer... takze schanim nekoho kdo to udela rucne..myslim tim navarit hlinik a rucne brousit .. Citovat
Demo Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Navarit hlinik a rucne brousit? V zivote jsem uz videl hodne, ale toto ne... Jinak v Brne bych vedel, koho doporucit... Citovat
sedrik20 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 nazdar pani... nechcem zakladat novu teme tak sa pytam tu .... neviete niekto o niekom kto renovuje alu disky ? najlepsie vychod SR alebo este lepsie okrs.Bardejov dik Citovat
JakubkoSK Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 nazdar pani... nechcem zakladat novu teme tak sa pytam tu .... neviete niekto o niekom kto renovuje alu disky ? najlepsie vychod SR alebo este lepsie okrs.Bardejov dik ROTKIV v Prešove by to mal vedieť urobiť.... Citovat
Landys75 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 žádný vaření a podobný věci, měl sem taky takhle odřený kola a celkem hluboko, tak jsem vzal vibrační brusku a brousil a brousil a když sem strhnul přebytečný materiál tak sem kola opískoval, pak jedna vrstva plniče, ten jsem přebrousil zase vibračkou se 400 smirkem, pak další vrstva plniče, potom přebrousit pod vodou 800 smirkem, no a potom vrchní lak, kola vypadají skoro jako nová a celá tahle sranda mě vyšla na necelou tisícovku, takže klucí hurá do toho:super [upravil dne 8/3/14 18:20 od Landys75] Citovat
sedrik20 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Prebrusenie pod vodou ? Ako na vlhko ? Mohol by niekto nafotiť podrobný návod Citovat
koblih69 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Smirek pod vodu normálně koupíš. Pokud brousíš lak tak to ani jinak nejde. Voda odplavuje odbroušený materiál a navíc se to tolik nepodře (dá se pracovat s menším tlakem) ... Nějakou inspiraci najdeš třeba tady: Citovat
sedrik20 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Ďakujem koblich . Ale asi to nechám na odborníka . Našiel som jedného hneď za rohov https://www.facebook.com/xdetailing.sk zhodnodte jeho prácu . Cena za jeden disk 20 e [upravil dne 8/3/14 19:31 od sedrik20] [upravil dne 8/3/14 19:41 od sedrik20] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.