fox111fox Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Aku mate skusenost s tymto?: www.pracadoma.sk Citovat
Vvitty Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 ERROR :D na strance doslo k chybe... jinak obrazek pozadi hezkej, info zadne (mozna kvuli te chybe...). Tipuju, ze se jedna o nejake letadlo, MLM, ev. rozesilani obalek s blbostma za penize... Citovat
vendelinek Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 když to otevřeš http://www.internetjob.cz/jan/ taky jsem o tom přemýšlel.......................... Citovat
Karny Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Mate nekdo nejakou zkusenost s praci z domu?? Citovat
maturantka Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 4 roky jsem dělala překlady jako externista, to je asi tak jediná práce z domu, které se dá ještě jakž takž věřit :-) Citovat
peugeot09 Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Když jsem byl mladej a blbej, tak jsem se o to taky zajímal. Všichni lidi, na které jsem tehdá narazil mi poslali návod, jak vydělávat stejným způsobem (nech si poslat stovku, dvě v obálce či na účet a následně pod příslibem spolupráce zašli malou brožurku, následně se odmlč). Všechno podvody stejného nebo podobného rázu. Od té doby jsem vyrostl a o podobné hovadiny se už nezajímám, je to ztrára času... [upravil dne 30/12/09 peugeot09] Citovat
Qcko Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Praca z domu neexistuje! Je par podnikavcov, ale absolutne to nie je seriozne....da sa narazit na ponuku, ze ti domov poslu napriklad plno rozobratych pier a ty ich skladas ako blbec a mas za to 500 korun mesacne, ale praca z domu je skor rarita.... mal som aj ponuku prepisovat texty z CZ do SK jazyka a podobne, ale seriozne sa to zohnat neda:nevim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Toto su hrube nezmysli je toho plny net, a vsetci sa nechali okaslat. Aj mne sice vypisuje chybu, ale urcite skusim tipnout jeji zaklad. Ked chces videlavat, musis najskor zaplatit par korun, ze nejaku brozuru, ktora ty ukaze, ako na to A to je hotovo . U nas ta brozura stala 500 Sk este dakedy, neviem ako sa pohybuje cena dnes. Zaplatil si, dostal si zdrap papiera, a tym to haslo. Bud pre teba ziadnu pracu nenasli (oni sa ty nazarucuju, ze ty ju daju, ty totizto platis len za brozuru ) alebo nasli, to som videl ozaj par prikladov na nete, ale neplatili ... Ono uz teraz je vidiet, co je seriozne. Ked som dakedy brigadoval chvilu v jednem nejmenovanem podniku, tak mi dali pevne boty a pracovni obleceni. Nemusel sem ho platit dopredu, jako treba ty tuhle brozuru, ale prvy den sem makal \"zadarmo\" . Tym som si zaplatil, to oblecenie. Pokial by to bolo seriozne, tak tu brozuru daju zadarmo, a stiahnu ty peniaze s prvej vyplaty . Naco platit dobredu ? To ako ides niekde pracovat, prijmu ta, a budu od teba pytat peniaze ? Aku to ma logiku ? Citovat
Fusion Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Seriozních prací z domu je plno, ale je potřeba si ji vytvořit sám. Plácnu např. takovej copywriter, jen umět pořádně česky psát. Citovat
punkac Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 no nebo jako paní Fuksová z Chalupářů, ta taky byla domácí dělnice a lepila nějaký cinkrlata Citovat
oddie Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Jsou práce, které se dají dělat z domu. Pohříchu jsou to ale většinou práce vysoce odborné. Přítelkyně takhle třeba doma dělá, nějakou šílenost na PC. Taky pár programátorů znám, co dělaj doma. Nebo překladatelé. O moc víc mě toho nenapadá. Pokud je něco jednoduché a pro kohokoliv, je to pravděpodobně podvod. Citovat
maturantka Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Programování, webdesignu, grafik a nebo překladů z domu je hodně, ale většinou to jsou práce pro studenty (nárazovky nebo málo hodin týdně), navíc se to platí za odvedenou práci, takže občas jsem byla ráda, že mi na hodinu vyšlo 50 korun, někdy to zase bylo přes 400. Měla jsem nejdřív dohodu, pak smlouvu. Nikdy ale firma neměla inzerát na internetu (měli plakátek v šalině). Pokud jsem viděla na netu programování, většinou tam byl velký zájem hlavně studentů (a firma většinou dá přednost studentovi než třeba nezaměstnanému). Jak říká oddie, práce typu lepení a rozesílání obálek jsou většinou podvody. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.