Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
...ja bych to chcel ve farbe auta a červeny lem po obvode...

winco: noo, nemusí to vyzerať špatne, ked zvolíš ten správny rozmer..:)

rcprojetcopy.jpg

Edit:

tiež super

img7887d.jpg

img7897v.jpg

[upravil dne 13/2/11 17:02 NAVY1]

Odesláno

tak tahle je krásná ta 206 i když se mi moc líbí černé kola a určitě autu neuškodí tak by pasovali asi víc ke světlé barvě auta a mít černé tak volím třeba v tomhle případě bílé nebo orange KTM ;)

Odesláno
...ja bych to chcel ve farbe auta a červeny lem po obvode...

winco: noo, nemusí to vyzerať špatne, ked zvolíš ten správny rozmer..:)

tak todle se mi hodne moc libi a stým červeným lemom v usmeve a červenými šrobmi :) no to je dokonala kombinace :) ale tak kola budem meniž o neaky ten rôčik ked budem meniť letne gumy :) a určite to bude minimálne rozmer 15-16\" to by nemuselo byť špatne

edit: nemáš tu fotku vo väčšiom rozlýšeni??? mohol bys ju poslať mailem ak nahodu ano..mail v profile

[upravil dne 11/2/11 20:37 winco]

Odesláno
som to nasiel vo vlakne co tu ma Maro 27, hned mi to udrelo do očí. ale moze to byt aj ako hovoris, po renovacii len ma napadlo ci to neni nejaka haluz, vela krat som napr. v inzercii cital ze ludia pri challengeroch pisu velkost 7x17, a inde zas 6.5x17

Abych ukončil pochyby jsou to opravdu Atlantisy jen majitel předemnou je už renovoval a lva nalepil jak se mu to libilo.

[Edited on 13/2/11 13:47 Maro 27]

Odesláno

jj to sme už vyriešili. ale všimol som si v tvojom vlákne, že na posledných fotkách už máš levíkov \"správne\", máš druhé disky alebo si to upravil?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...