Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

To coupe je hodně jednoduchý a hodně, hodně dobrý!!! Tady se teprve ukazuje nadčasovost toho designu, protože v té moderní barevné kombinaci, by tomu autu nikdo nehádal tolik, co mu je... pokud by ho teda neviděl zezadu, zadní světla jsou v tomhle příadě jediná věc, která to odhalí...

Odesláno

ty jo..toho lva na kapotě jsem si napoprvé nevšim..joo je to hnus :D jedinný použitelný nárazník je z WTCC verze.

[Edited on 1/3/14 22:45 by KingSpade]

Odesláno

kovy_s : upřímně ta 406 je fakt nevkus totální... dát 2znaky na předek a ještě takhle nevím no zbytek ani nemá cenu rozebírat.Origo nárazník je podlě mě hezkej i na sedanu.

Odesláno

no, nárazník vypadá zajímavě , jen bych tu králičárnu co tam má narval pořádnej IC :P at to vypadá k světu, jinak jako celek v tomhle podání je to otřesný :D

Odesláno

To oranžové coupé je hezké :), jediné co bych mu asi ještě sundal je ten znak ve předu ;) Na mém coupé půjde ten znak dolů co nejdřív to pújde :) vypadá to pak líp, teda aspoň podle mě :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...