Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

:D ještě že Hurvajz spí :D:D:D jinak dostanem klepítka :aut hergot nechme toho, já musím jít děláááát :D

[upravil dne 8/4/11 12:32 minimaxa]

• O 2 týdny později...
Odesláno

dnešní úlovek ze Záhřebské ulice ... nevěděl jsem zda to nedat do Nevkusu nicméně mě se to docela i líbí ... jen si nejsem jist, zda to čeká na lak nebo to takhle má naschvál (jak se dělají ty \"rust\" úpravy ..) .. povšimněte si větších poklic - kola na tom byly 185/60R14 (nebo R15) a záměrně větší poklice natvrdo na třech místech přišroubované k plecháčům .... zajímavý nápad jak kolům dodat nádech nízkoprofilovosti :):)

post-28514-14109616884278_thumb.jpg

Odesláno

No ale fakt ze jo :) Mozna je to trosku socialni reseni ale vypada to zajimave :) Jen to musel bejt vopruz upravovat ty poklice aby neprecuhovaly a jeste je vrtat a plechy taky ..

Odesláno

myslis ze to je lak ?... ja jsem to nijak bliz nezkoumal ale fakt to vypadalo jak zbrouseny a cekajici na celolak :) ..

Odesláno

tak potom sorry ale este som toto video nevidel tak som ho hned dal sem,som myslel ze ste ho este nevideli smola som sa pomylil,ale aj snaha sa ceni :)

ale velmi pekne video!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...