Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak můžete srovnávat 508 s cc od vw....?nevím jestli jste někteří zaslepení tim že má prostě lva ve znaku ale dle mě 508 není oproti ccéčku auto...CC je vyladěný detail po detailu...vše na sebe perfektně navzuje..každej tvar a u 508 je to jak kdyby to splácal mechanik ze 3 aut dohromady....věřím že dát sem fotku 307ičky a vw scirocco tak budete tvrdit jak je 307 výborná....

Odesláno
jak můžete srovnávat 508 s cc od vw....?nevím jestli jste někteří zaslepení tim že má prostě lva ve znaku ale dle mě 508 není oproti ccéčku auto...CC je vyladěný detail po detailu...vše na sebe perfektně navzuje..každej tvar a u 508 je to jak kdyby to splácal mechanik ze 3 aut dohromady....věřím že dát sem fotku 307ičky a vw scirocco tak budete tvrdit jak je 307 výborná....

srovnávat 307 a šíro, je jako ptát se jestli je lepší R8 nebo T5, aniž by se vědělo k jakýmu účelu bude auto potřeba:papa

Odesláno
Označení CC si zavedl jako novou zkratku Volkswagen - Comfort Coupé

[upravil dne 22.1.2011 12:15 ThorR]

Označení CC je už poměrně dlouho zažité - zkratka Coupe Convertible, tedy pro Kabriolet s pevnou skládací střechou místo plátěné.

Proč tuhle zkratku VW použil jinak a vysvětluje jí jako Comfort Coupé i když dobré ví co znamená je mi záhadou.

Každopádně klasický Pasat mě neoslovuje, ale CC velmi. Sice jim trochu vyčítám, že siluetu trošku okopírovali, ale jak říkal jeden můj kolega: \"na to s..e Baryk\".

Odesláno
pisal ze kaslat na passat.. tak mne sa zas passat cc paci ;)

ked pozrieš príspevok vyššie, zistíš, že sme sa bavili o B5, B6 čiže pre mna ešte finančne dostupny passat.

keby som mal na auto trištvrte mega a viac tak by som hovoril napr. aj o A6, bmw5...alebo už spomínaný pug508 inak to foto som robil ja, čiže som ho videl naživo a mne sa teda páči (pre mna zatial naj sedan od peugeotu).

to CC je z predu a po B stlpik fakt kraásne ale ten zadok to cele kazí, tie svetlá su fakt otrasne a cez zadne okno musí byt tiež užasný výhlad napr pri cuvaní. Inak, neviem co je to za trend v poslednej dobe, že dizajnéri sa z predkom aut doslova vyhraju a na zadok im už nevyjde čas, chut či financie..?! vid napr. superb II, novy passat, bmw7...

[upravil dne 22/1/11 15:20 NAVY1]

Odesláno

srovnávat 307 a šíro, je jako ptát se jestli je lepší R8 nebo T5, aniž by se vědělo k jakýmu účelu bude auto potřeba:papa

T5 je lepší :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...