Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj prosím o radu, včera se mi za jizdy samo z ničeho nic vyplo ESP/ASR tlačítko na ruční vypnutí začalo blikat a nešlo s ním nic ovladat ani zpět zapnout nebo nejak odblokovat.

Trochu divné ještě jsem se stím nesetkal prosím o radu pokud někdo již má zkušenost. :super:super

Odesláno

Mne sa to stalo vtedy ked som vpalil do jamy na ceste. Po chvilke napisalo ESP off a chovalo sa to presne ako pises. Po opatovnom nastartovani uz bol pokoj. Objavilo sa to este dva krat a potom uz pokoj.

Odesláno

Ahoj,

mě tohle dělá pravidelně nepravidelně :)

Občas cítím, jako by si 607 sama přibržďovala ... minulý týden mi někdo říkal,

že měl na Fabii to samé díky různě sjetým gumám vpředu a vzadu,

tedy byl rozdílný počet otáček kol a díky tomu ASR nevěděla jak reagovat.

Pravda je, že vpředu mám gumy ještě 50%, ovšem vzadu pomalu jako na Formuli 1 :myslim,

takže objednám 4ks nových zimních a dám vám vědět.

RayBan

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tu jsem shodou okolností dělal za posledních 10 dnů 2x, ale nic.

Diagnostika jsou vůbec vyhozené peníze, akorát se podle mě přeceňuje její úloha při servise. Možná napoví směr k závadě, ale stejně je to na mechanikovi, který ví co a jak.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tento problem mam aj ja. Bol som na diagnostike a zmazali mi chyby, vsetko bolo OK. Potom som jazdil a po pol roku som isiel na geometriu, tam mi spravili geometriu a hned ked som odchadzal, zacalo svietit ESP/ASR. Neviem preco a zaujimalo by ma, ze ci by stacilo opat vymazat chyby alebo treba pozriet, ze ci nie je napriklad nieco s cidlami. Napada niekoho ako tento problem jednoducho vyriesit?

Odesláno

Ano, volant bol rovno. Ale ked som sa teraz na to lepsie pozerel, tak po zmene na letne pneu musi byt kusoch vychyleny, aby slo auto rovno. Nechapem tomu prilis, takze zrejme bude problem tam, no stale mi nejde do hlavy, ze preco to na letnych tak robi, kedze pneu mam nove.

Odesláno

No ono ta 607 zije vlastnym zivotom samo seba sa opravuje. Dnes som nastartoval a hned esp off, abs faulty, speed limit faulty, cruise control faulty. Len som cumel co este vyhodi. Vypol som motor a uz len crusecontrol faulty. Vypol som zas, nastartoval som a uz ok. Ono nejako to po tych 180000km zacina blbnut. Hm zeby najvyssi cas pokukovat po niecom inom?

Odesláno

jofo: Cas nastal uz davno :) Nebude skor problem v slabej sekundarnej baterii, takze ti to vyhadzuje tieto chyby? Lebo nieco podobne sa mi stalo pred rokom, bola tuha zima, nastartujem a zrazu ABS, ESP, FAP, Cruise, airbag spolujazdca..., potom presla zima a tak som na to kaslal, ale sekundarnu bateriu som vymenil az teraz na jesen.

AnotherOne : Len ako je mozne, ze pokial som cez zimu mal geometriu OK a volant bol rovno, tak teraz po prezuti na letne gumy je volant uz trochu krivo, aby mi slo auto rovno? Ved predsa len prezuvali gumy a capy ani nic podobne s geometriou predsa nerobili...

Odesláno

No vobec som sekundarnu bateriu nenasiel.

Ale myslim ze anotherone mal v inom vlakne pravdu ze to bude spinac na brzdovom pedali. Spomenul som si ze to zacalo hlasit vtedy ked som zmackol brzdu a chcel zaradit rychlost na automate. Neslo vobec pohnut pakou. Ale v tom momente som tomu moc nevenoval, lebo som cumel co za krasne ikonky to na displeji maluje. Az neskor mi doslo ze sa neodblokovala riadiaca paka ktora sa odblokuje iba po stlaceni brzdy. Tak neska este gugnem ten spinac, alebo spinace, lebo su tam myslim dva.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...