ML RABID CAR Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Ale neboj se, auta se sjedou. Uvidíš, jen je třeba dát přesně místo, hodinu, den a pak to navěsit na titulní stranu (kluci z představenstva klubu určitě nebudou proti, jen napoprvé nás podpořit, pak už se dohodneme vždy na místě. Zkus to takhle: fakt rád bych přijel.... (ML RABID CAR) Citovat
Bohumil Odesláno 9. září 2004 Autor Odesláno 9. září 2004 Tak jsem si dal trochu práci v členech prolézt včechno z jihu po typech aut, nakopírovat emailové adresy a odeslat upozornění na sraz Jihočechů. Sice se mi něco teď vrací jako nedoručitelné, ale snad se někdo chytne. Necham to ještě do pondělí vykvasit a pak se uvidí co dál. Citovat
brevla Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Bohumile dík za e-mail. Já čtu jen servis, tuning a club ale abych se mrknul na srazy to néééé. Takže sorry. Jdu do toho - semnou můžeš počítat. Citovat
ML RABID CAR Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Bohumile máš moji podporu. Dáváš si s tím pěknou práci. Kdyby to (náhodou) nevyšlo, tak se mi ozvi na muj mobil a já ti řeknu, kdy a kde pořádáme sraz u nás cca 100, 150 až 200 aut a můžeš přijet. Ale řešit to budeme až po telefonu, kdyžtak. Jinak ti pomůžu a obešlu kamarády, kteří mají peugeoty.... ML RABID CAR. A jestli komisař chce \"čučet\" do telky, a? čučí... Citovat
Tomi Odesláno 12. září 2004 Odesláno 12. září 2004 pošlete kde, kdy atd a je jedu na 100% tomi@mybox.cz Citovat
p Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 Milerád přijedu. Petr Peugeot 605 Srdt. České Budějovice. Řekněte kdy a kde. Citovat
lexa Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 A hele, Bohumile, pěkně se ti to tady rozjelo. Tak organizuj!:o:P;) Citovat
Morpheus Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 jsem z Tabora, ale po tom co jsme se vratili s Pazoutem z Hrvatska jedu kamkoli Citovat
pitipi Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Jsem pro minisraz na Jihu čech, ale kde? Citovat
Medvěd Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Tak jsem Ti, Bohumile, držel palce a vidíš ....... ONO SE TO TROCHU HEJBE. Citovat
Bohumil Odesláno 14. září 2004 Autor Odesláno 14. září 2004 Děkuji všem, co se ozvali, buď sem, nebo na můj email. Dobrá tety, tento týden seženu místo konání s možností levnějšího ubytování (chatky, na stany už bude asi zima). Termínově bych to viděl tak na začátek až půlku října, (2. nebo 9. nebo 16.10), někde v okolí J.Hradce. Teď v září se to už nestihne, aby to nebylo uchvátaný. Jakmile budu vědět místo konání a termín požádám Ondru aby to dal na net. P.s. : Bude to bez orientační jízdy, maximálně jízda zručnosti (přivezte s sebou PET lahve na vytýčení trati). Něco malýho na rožeň by taky snad mohlo být. [Editován dne 14/9/04 Bohumil] Citovat
Medvěd Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Napsán autorem Bohumil Děkuji všem, co se ozvali, buď sem, nebo na můj email. Dobrá tety, tento týden seženu místo konání s možností levnějšího ubytování (chatky, na stany už bude asi zima). Termínově bych to viděl tak na začátek až půlku října, (2. nebo 9. nebo 16.10), někde v okolí J.Hradce. Teď v září se to už nestihne, aby to nebylo uchvátaný. Jakmile budu vědět místo konání a termín požádám Ondru aby to dal na net. P.s. : Bude to bez orientační jízdy, maximálně jízda zručnosti (přivezte s sebou PET lahve na vytýčení trati). Něco malýho na rožeň by taky snad mohlo být. [Editován dne 14/9/04 Bohumil] Tak ono to bude takhle veliký????????? Já myslel, že půjde o komorní jihočeský, takhle bychom se asi s mladou hlásili, pokud to bude toho 16.10.2004, dřív bohužel nemůžeme přijet. Jinak při hledání vhodné lokality zkus penzion SIGMA v Dolním Žďáře penzion SIGMA (máš to kousek) a klidně se odvolej na mě (Medvěda z Prahy) - neboj se, žádnej průšvih jsem tam neudělal a s manželi Kocábovými se dá leccos domluvit. Možná bych i dokázal popřemýšlet o nějakém orien?áku, ale to NESLIBUJU!!!!!!!!!!!!!!! Místo na prasátko je (venkovní ohniště) a úpo dohodě by určitě šlo. [Editován dne 9/14/Tue, 14 Sep 2004 20:52:38 +0000Tue, 14 Sep 2004 20:52:38 +0000Tue, 14 Sep 2004 20:52:38 +0000Tue, 14 Sep 2004 20:52:38 +0000 Medvěd] Citovat
Bohumil Odesláno 15. září 2004 Autor Odesláno 15. září 2004 2\"Medvěd\" : díky za radu, ale rýsuje se něco možná zajímavějšího, v pátek dám vědět termín i místo. Ne že někdo do tý doby rupne ve švu zvědavostí. Citovat
destiny Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 Wow, že bychom jeli na výlet? Je to celkem štreka, ale když to vyjde, tak pojedeme. Citovat
vix Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 Haleluja ! jestli to chcete udelat okolo 10-11.10 v okoloji JH, tak bych se na skok zastavil. Jinak by me zajimalo, kdo na me dneska rano blikal, kdyz jsem jel z CB do JH - byla to takova zelena 106 se zlinskou znackou. Pred ni jely dve nove nastrikane Skodovky ! Citovat
Simako Odesláno 17. září 2004 Odesláno 17. září 2004 :papa simako se taky hlásí když nebudu v práci a to sem z Prahy Citovat
Bohumil Odesláno 18. září 2004 Autor Odesláno 18. září 2004 Vážení přátelé, omlouvám se, že jsem o jeden den opožděn, ale měl jsem v práci trochu hoňky, tak to doháním dnes. Jak jsem psal, jednalo by se o terníny v říjnu (buď první, nebo druhou, nebo třetí sobotu) s ubytováním ze soboty do neděle. Ceny jsou příznivé, personál ochotný (ne ale ke všemu). Penzion Dolní Skrýchov, račte si prohlédnout, http://www.pensionskrychov.cz zde by připadaly v uvahu dva termíny 2.-3.10, nebo 9.-10.10. Penzion Dolní Žďár, račte si prohlédnout, http://www.penzionsigma.cz/ Zde by připadal v úvahu pouze termín 16.-17.10. Račte si vybrat, kde bude přihlášených víc zájemců, ... tak to bude. Závazné přihlášky o ubytování na výše uvedené termíny prosím odeslat nejpozději do 23.9.2004 do 12:00h. Připravované akce pro zájemce při srazu : - možnost orien?áku v okolí J.Hradce - možnost paintballového boje pro skupinu max.10-ti osob (za příplatek). - možnost jízdy zručnosti - na závěr odpoledne bude prasátko na rožni:cool: Kdo budete chtít přijet i z jiných \"zahraničních regionů\", budete po zásluze potrestáni příjemným prostředím, chutou krmí, dobrou partou. Howgh:o:D: p.s. : snad jsem na nic nezapoměl. Citovat
brevla Odesláno 18. září 2004 Odesláno 18. září 2004 Bohumile, tak teď si mi dal, takových termínů....... Ale pro mě by byl nejlepší toho 16-17 je to po výplatě, sice manželka nechce ubytování, že prý večer pojedem domů ale uvidím jak to ještě dopadne. Citovat
Medvěd Odesláno 18. září 2004 Odesláno 18. září 2004 Nám by vyhovoval ten 16. - 17. říjen, jindy bohužel není v našich silách se zúčastnit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.