Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ale neboj se, auta se sjedou. Uvidíš, jen je třeba dát přesně místo, hodinu, den a pak to navěsit na titulní stranu (kluci z představenstva klubu určitě nebudou proti, jen napoprvé nás podpořit, pak už se dohodneme vždy na místě. Zkus to takhle: fakt rád bych přijel.... (ML RABID CAR)

Odesláno

Tak jsem si dal trochu práci v členech prolézt včechno z jihu po typech aut, nakopírovat emailové adresy a odeslat upozornění na sraz Jihočechů. Sice se mi něco teď vrací jako nedoručitelné, ale snad se někdo chytne. Necham to ještě do pondělí vykvasit a pak se uvidí co dál.

Odesláno

Bohumile máš moji podporu. Dáváš si s tím pěknou práci. Kdyby to (náhodou) nevyšlo, tak se mi ozvi na muj mobil a já ti řeknu, kdy a kde pořádáme sraz u nás cca 100, 150 až 200 aut a můžeš přijet. Ale řešit to budeme až po telefonu, kdyžtak. Jinak ti pomůžu a obešlu kamarády, kteří mají peugeoty.... ML RABID CAR. A jestli komisař chce \"čučet\" do telky, a? čučí...

Odesláno

Děkuji všem, co se ozvali, buď sem, nebo na můj email. Dobrá tety, tento týden seženu místo konání s možností levnějšího ubytování (chatky, na stany už bude asi zima). Termínově bych to viděl tak na začátek až půlku října, (2. nebo 9. nebo 16.10), někde v okolí J.Hradce. Teď v září se to už nestihne, aby to nebylo uchvátaný. Jakmile budu vědět místo konání a termín požádám Ondru aby to dal na net.

P.s. : Bude to bez orientační jízdy, maximálně jízda zručnosti (přivezte s sebou PET lahve na vytýčení trati). Něco malýho na rožeň by taky snad mohlo být.

[Editován dne 14/9/04 Bohumil]

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

Děkuji všem, co se ozvali, buď sem, nebo na můj email. Dobrá tety, tento týden seženu místo konání s možností levnějšího ubytování (chatky, na stany už bude asi zima). Termínově bych to viděl tak na začátek až půlku října, (2. nebo 9. nebo 16.10), někde v okolí J.Hradce. Teď v září se to už nestihne, aby to nebylo uchvátaný. Jakmile budu vědět místo konání a termín požádám Ondru aby to dal na net.

P.s. : Bude to bez orientační jízdy, maximálně jízda zručnosti (přivezte s sebou PET lahve na vytýčení trati). Něco malýho na rožeň by taky snad mohlo být.

[Editován dne 14/9/04 Bohumil]

Tak ono to bude takhle veliký????????? Já myslel, že půjde o komorní jihočeský, takhle bychom se asi s mladou hlásili, pokud to bude toho 16.10.2004, dřív bohužel nemůžeme přijet. Jinak při hledání vhodné lokality zkus penzion SIGMA v Dolním Žďáře penzion SIGMA (máš to kousek) a klidně se odvolej na mě (Medvěda z Prahy) - neboj se, žádnej průšvih jsem tam neudělal a s manželi Kocábovými se dá leccos domluvit. Možná bych i dokázal popřemýšlet o nějakém orien?áku, ale to NESLIBUJU!!!!!!!!!!!!!!!

Místo na prasátko je (venkovní ohniště) a úpo dohodě by určitě šlo.

[Editován dne 9/14/Tue, 14 Sep 2004 20:52:38 +0000Tue, 14 Sep 2004 20:52:38 +0000Tue, 14 Sep 2004 20:52:38 +0000Tue, 14 Sep 2004 20:52:38 +0000 Medvěd]

Odesláno

2\"Medvěd\" : díky za radu, ale rýsuje se něco možná zajímavějšího, :cool:

v pátek dám vědět termín i místo.:D

Ne že někdo do tý doby rupne ve švu zvědavostí.:o

Odesláno

Haleluja !

jestli to chcete udelat okolo 10-11.10 v okoloji JH, tak bych se na skok zastavil.

Jinak by me zajimalo, kdo na me dneska rano blikal, kdyz jsem jel z CB do JH - byla to takova zelena 106 se zlinskou znackou. Pred ni jely dve nove nastrikane Skodovky !

Odesláno

Vážení přátelé, omlouvám se, že jsem o jeden den opožděn, ale měl jsem v práci trochu hoňky, tak to doháním dnes.

Jak jsem psal, jednalo by se o terníny v říjnu (buď první, nebo druhou, nebo třetí sobotu) s ubytováním ze soboty do neděle. Ceny jsou příznivé, personál ochotný (ne ale ke všemu).

Penzion Dolní Skrýchov, račte si prohlédnout, http://www.pensionskrychov.cz

zde by připadaly v uvahu dva termíny 2.-3.10, nebo 9.-10.10.

Penzion Dolní Žďár, račte si prohlédnout,

http://www.penzionsigma.cz/

Zde by připadal v úvahu pouze termín 16.-17.10.

Račte si vybrat, kde bude přihlášených víc zájemců, ...:D tak to bude. Závazné přihlášky o ubytování na výše uvedené termíny prosím odeslat nejpozději do 23.9.2004 do 12:00h.

Připravované akce pro zájemce při srazu :

- možnost orien?áku v okolí J.Hradce

- možnost paintballového boje pro skupinu max.10-ti osob (za příplatek).

- možnost jízdy zručnosti

- na závěr odpoledne bude prasátko na rožni:cool:

Kdo budete chtít přijet i z jiných \"zahraničních regionů\", budete po zásluze potrestáni příjemným prostředím, chutou krmí, dobrou partou. Howgh:o:D:

p.s. : snad jsem na nic nezapoměl.:D

Odesláno

Bohumile,

tak teď si mi dal, takových termínů....... :mad:

Ale pro mě by byl nejlepší toho 16-17 je to po výplatě, sice manželka nechce ubytování, že prý večer pojedem domů ale uvidím jak to ještě dopadne. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...