Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ostatní si po republice dělají \"komorní minisrazy\" a co \"Jihočeši\"? Bylo-li by libo, nebo nebylo by-li libo?:D:o

[Editován dne 3/9/04 Bohumil]

Odesláno

Tak vidím, že se mi to nezdá a je to pravda. :bojim

Vyvede mě ještě někdo vůbec z omylu?

Najde kruci ještě někdo z jihočechů v sobě trochu odvahy a aspoň něco sem napíše?!

Odesláno

Tak, kurňa, jihočeši, to mezi Váma opravdu není nikdo, kdo by se chtěl sejít a pokecat. To chcete Bohumila nechat takhle křičet do tmy??????? To Vám to fakt není blbý?????:mad::mad::o:mad::mad::bojim

Odesláno

Děkuji ti \"Medvěde\" za podporu.:D

2 \"Trundík\" : Zkoušel jsem to na všechny co jsou z Hradce a ani vrz.:(:o

Uvidíme časem. Snad se někdo ozve. A když ne, tak se srazím na zahrádce sám se sebou.:cool::D

Odesláno

Myslím si, že tu maká drtivá většina lidí, ale hlavně je to o ochotě a zájmu se sejít a pokecat. Bohumil tu přece zatím ani neoperoval s termínem, jen se chtěl prostě s někým, kdo taky má doma Pažouta sejít. A jestliže se malá setkání daří klukům v Brně, Praze a snad i v Ostravě, nevidím důvod, proč by prostřednictvím organzačního nadšení Bohumila nemohlo být i malé setkání jihočechů. Jen je to prostě o komunikaci a chuti k takovému setkání. Ono by přece nemělo být problém ani napsat: Hele, mě by se to hodilo tehdy a tehdy, představoval bych si to tak a tak a už byste byli aspoň dva, na které by se Ti další váhavci mohli nabalit. Bohumile, držím ti palce, a? se Ti to tu povede rozhoupat, dobře se s Tebou povídá, tak snad nakonec bude Tvá snaha ověnčena úspěchem. Zkus třeba URČIT termín, budu tehdy a tehdy tam a tam v tolik hodin a doufej, že Ti tam pár pažoutů přihučí. :papa:papa:papa

Odesláno

No tak Jihočeši alespoň se ukažte že se nestidíte a zkuste se dohodnou na mini srázku. Je to supr si pokecat s lidma co člověk má rád.

A hlavně velkych oficiálních srazů je málo takže mini (komorní)srazy jsou jedíná možnost jak se vydět s členama z clubu z okolí vašeho kraje.

Si myslim,že když navrhnete rozumnou hodinu třeba po 18 hodině tak se určitě pár členu najde,který se rádi dostaví a pokecají.

:papa:papa

[Editován dne 4/9/04 John]

Odesláno

Nejdřív je nutné zjistit zájem a pak se dá bavit dál o místě a času. :D

Místo : bude zvoleno dle ohlasu, pokud možno, aby to tam bylo zhruba stejně daleko.;)

Čas : domluví se pak.

Lidem se asi musí nechat čas, aby se vzpamatovali z dovolené.:o

Takže co, bude zájem?:cool:

Odesláno

Jo, jo, jo. Zájem by byl. Ze strakonic 3,4 či pět aut. Tři jsou minimum, co by jely. Je třeba ale začít domlouvat rovnou místo a termín. Navrhuji říjen, (aby si to každý mohl v práci domluvit a tak... Jo a kdyby mi bohumil nezavolal, tak se to nedozvím. Alespoň to dát na tu titulní stranu, ale tady to najde málokdo. A proč dělat komorní. Navrhněme to jako oficoš sraz. A a? přijede kdokoliv z republiky. Pokecáme, popijeme a pak třeba nějakou okružní jízdu a hotovo. Basta fidli. Hlavně to nenechte zapadnutý tady v té \"rubrice\". To fakt nikdo nenajde... ML RABID CAR. (S námi počítejte...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...