Bohumil Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Ostatní si po republice dělají \"komorní minisrazy\" a co \"Jihočeši\"? Bylo-li by libo, nebo nebylo by-li libo?:o [Editován dne 3/9/04 Bohumil] Citovat
Bohumil Odesláno 26. srpen 2004 Autor Odesláno 26. srpen 2004 To snad není pravda, nebo se mi to snad zdá? U jihočeských členů není zájem?! Citovat
Bohumil Odesláno 29. srpen 2004 Autor Odesláno 29. srpen 2004 Tak vidím, že se mi to nezdá a je to pravda. Vyvede mě ještě někdo vůbec z omylu? Najde kruci ještě někdo z jihočechů v sobě trochu odvahy a aspoň něco sem napíše?! Citovat
lexa Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Bohumile, Bohumile, teď už se i bojí!:D;):papa:bojim Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 Koukal jsem do členů na jednotlivé kategorie, je nás vcelku dost, takže by se snad někdo mohl najít. Citovat
Bohumil Odesláno 3. září 2004 Autor Odesláno 3. září 2004 Tak co, ozve se někdo? : On to tu snad nikdo jiný z výše jmenovaného regionu asi vůbec nečte. Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Tak, kurňa, jihočeši, to mezi Váma opravdu není nikdo, kdo by se chtěl sejít a pokecat. To chcete Bohumila nechat takhle křičet do tmy??????? To Vám to fakt není blbý?????:mad::mad: Citovat
Trundik Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Bohumile, zkus je kontaktovat individuálně přes e-mail. Třeba neštou forum. Citovat
Bohumil Odesláno 3. září 2004 Autor Odesláno 3. září 2004 Děkuji ti \"Medvěde\" za podporu. 2 \"Trundík\" : Zkoušel jsem to na všechny co jsou z Hradce a ani vrz. Uvidíme časem. Snad se někdo ozve. A když ne, tak se srazím na zahrádce sám se sebou. Citovat
Bohumil Odesláno 3. září 2004 Autor Odesláno 3. září 2004 Užý jsem to psal vedle, čtvrtky jso pro mě zakletý. Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Já budu asi během září služebně v Hradci, tak tě zkusím nějak prozvonit a stavím se aspoň já. Proč nemáš mobil v nicku????????? Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Myslím si, že tu maká drtivá většina lidí, ale hlavně je to o ochotě a zájmu se sejít a pokecat. Bohumil tu přece zatím ani neoperoval s termínem, jen se chtěl prostě s někým, kdo taky má doma Pažouta sejít. A jestliže se malá setkání daří klukům v Brně, Praze a snad i v Ostravě, nevidím důvod, proč by prostřednictvím organzačního nadšení Bohumila nemohlo být i malé setkání jihočechů. Jen je to prostě o komunikaci a chuti k takovému setkání. Ono by přece nemělo být problém ani napsat: Hele, mě by se to hodilo tehdy a tehdy, představoval bych si to tak a tak a už byste byli aspoň dva, na které by se Ti další váhavci mohli nabalit. Bohumile, držím ti palce, a? se Ti to tu povede rozhoupat, dobře se s Tebou povídá, tak snad nakonec bude Tvá snaha ověnčena úspěchem. Zkus třeba URČIT termín, budu tehdy a tehdy tam a tam v tolik hodin a doufej, že Ti tam pár pažoutů přihučí. :papa:papa Citovat
John Odesláno 4. září 2004 Odesláno 4. září 2004 No tak Jihočeši alespoň se ukažte že se nestidíte a zkuste se dohodnou na mini srázku. Je to supr si pokecat s lidma co člověk má rád. A hlavně velkych oficiálních srazů je málo takže mini (komorní)srazy jsou jedíná možnost jak se vydět s členama z clubu z okolí vašeho kraje. Si myslim,že když navrhnete rozumnou hodinu třeba po 18 hodině tak se určitě pár členu najde,který se rádi dostaví a pokecají. :papa [Editován dne 4/9/04 John] Citovat
Bohumil Odesláno 5. září 2004 Autor Odesláno 5. září 2004 Nejdřív je nutné zjistit zájem a pak se dá bavit dál o místě a času. Místo : bude zvoleno dle ohlasu, pokud možno, aby to tam bylo zhruba stejně daleko. Čas : domluví se pak. Lidem se asi musí nechat čas, aby se vzpamatovali z dovolené. Takže co, bude zájem? Citovat
ML RABID CAR Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Jo, jo, jo. Zájem by byl. Ze strakonic 3,4 či pět aut. Tři jsou minimum, co by jely. Je třeba ale začít domlouvat rovnou místo a termín. Navrhuji říjen, (aby si to každý mohl v práci domluvit a tak... Jo a kdyby mi bohumil nezavolal, tak se to nedozvím. Alespoň to dát na tu titulní stranu, ale tady to najde málokdo. A proč dělat komorní. Navrhněme to jako oficoš sraz. A a? přijede kdokoliv z republiky. Pokecáme, popijeme a pak třeba nějakou okružní jízdu a hotovo. Basta fidli. Hlavně to nenechte zapadnutý tady v té \"rubrice\". To fakt nikdo nenajde... ML RABID CAR. (S námi počítejte... Citovat
lexa Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 To ML: jak nečte, jsou někteří, kteří jsou tady furt.:o:D:o:D:P:o:D:o:D:papa:papa Citovat
Bohumil Odesláno 9. září 2004 Autor Odesláno 9. září 2004 Tak kromě \"Komisara\" a \"strakoničáků\" není zájem? 2\"Komisar\" : odkudpakjsi? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.