Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hehe, já tam mám nálepku, kupoval jsem to už s ní, auto nejspíš nebylo garážovaný, tak ten zadek v létě půjde do lakovny, plus vyměnim zadní okno, jelikož je hodně poškrábaný :-/ Jinak rok 00 :)

[upravil dne 27/12/09 The_DoctoR]

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

hehe, já tam mám nálepku, kupoval jsem to už s ní, auto nejspíš nebylo garážovaný, tak ten zadek v létě půjde do lakovny, plus vyměnim zadní okno, jelikož je hodně poškrábaný :-/ Jinak rok 00 :)

[upravil dne 27/12/09 The_DoctoR]

neni nahodou poškrabane to okno od stěrače??ja ho kvuli tomu sundal..nehlede na to ze to vypada i lépe:)))

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

Původně zaslal: peugeot09

Nepovídejte. Mám rok výroby 2001 a nikdy ani kousek rzi. :myslim

ty jo mam taky 01 a na aute Rust neni vubec nikde.. a to sem si ymslel ze 206kdy nereznou a ted tohle.......cumim jako krava:.-D

a jeste pod zadnim oknem....tam neni vubec nic:o:o:o

Já mám 02, negarážovanou a celoročně ježděnou a taky tam nic nemám. :) Pominu-li teda, že uhnil jeden ze šroubů, které pod autem drží tepelnej štít výfuku. :)

Odesláno

Inac len tak k tomu co napisal gitarista

STRIEKAT S WD ckom cele auto? Toto som este nikdy nikde nevidel, ani nepocul...

Aky to ma zmysel ?

Odesláno

Čus,to je ještě prdek.Tuhle jsem viděl maníka a ten to měl vyrezlí až k zámku a zřejmě ho to moc ne.ralo.Jinak já to mám ůplně stejně jak ty.Odřel jsem to a přestřikl sprejem a mám to tam už druhou zimu a drží.Dávat nový lak něčemu,co má sloužit mě a ne já jemu,mi přijde zcela zbytečné.

• O 1 rok později...
Odesláno

toz mam uplne stejny problem ale ne tak moc rozsireny a chtel bych se vas zeptat zda nevite na kolik by cca vyslo to kompletni prelaknuti tech zadnich dveri s odstrojenim toho skla?

Odesláno
já jsem to zatím jenom ošmirgloval a zatřel originál barvou...chvíli to snad vydrží a furt lepší než rezavej flek

to uz sem taky udelal ale po roce se mi to pretreny opet oloupalo sice to vypada ze uz tam neni rez ale loupe se to...a objevujou se mi dalsi fleky kousek jinde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...