L.I.P.O.8 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Jako fakt je nejlepší to okno sundat,přebrousit a nalakovat.Tak je jistota,že je to na 100% Citovat
The_DoctoR Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 hehe, já tam mám nálepku, kupoval jsem to už s ní, auto nejspíš nebylo garážovaný, tak ten zadek v létě půjde do lakovny, plus vyměnim zadní okno, jelikož je hodně poškrábaný :-/ Jinak rok 00 [upravil dne 27/12/09 The_DoctoR] Citovat
cipsnaj Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 A drzi to s tou nalepkou ? Mas nejakou spesl ? Taky mam 00, myslim, ze to bude vada z vyroby Citovat
Rejty Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: The_DoctoR hehe, já tam mám nálepku, kupoval jsem to už s ní, auto nejspíš nebylo garážovaný, tak ten zadek v létě půjde do lakovny, plus vyměnim zadní okno, jelikož je hodně poškrábaný :-/ Jinak rok 00 [upravil dne 27/12/09 The_DoctoR] neni nahodou poškrabane to okno od stěrače??ja ho kvuli tomu sundal..nehlede na to ze to vypada i lépe:))) Citovat
The_DoctoR Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Jo je, první majitel/majitelka, nejspíš občas zapomněla vypnout stěrač a stírala na sucho Citovat
Fakir Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: Rejty Původně zaslal: peugeot09 Nepovídejte. Mám rok výroby 2001 a nikdy ani kousek rzi. ty jo mam taky 01 a na aute Rust neni vubec nikde.. a to sem si ymslel ze 206kdy nereznou a ted tohle.......cumim jako krava:.-D a jeste pod zadnim oknem....tam neni vubec nic:o:o:o Já mám 02, negarážovanou a celoročně ježděnou a taky tam nic nemám. Pominu-li teda, že uhnil jeden ze šroubů, které pod autem drží tepelnej štít výfuku. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Inac len tak k tomu co napisal gitarista STRIEKAT S WD ckom cele auto? Toto som este nikdy nikde nevidel, ani nepocul... Aky to ma zmysel ? Citovat
Gitarista001 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Konzervuje ti auto. To iste sa robi uz dlhe roky na lietadlach aby sa udrzovali v 100 % stave. Citovat
The_DoctoR Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Na to mám radši tempo, než stříkat auto wdčkem Citovat
Žampión Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Čus,to je ještě prdek.Tuhle jsem viděl maníka a ten to měl vyrezlí až k zámku a zřejmě ho to moc ne.ralo.Jinak já to mám ůplně stejně jak ty.Odřel jsem to a přestřikl sprejem a mám to tam už druhou zimu a drží.Dávat nový lak něčemu,co má sloužit mě a ne já jemu,mi přijde zcela zbytečné. Citovat
PouLa Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 toz mam uplne stejny problem ale ne tak moc rozsireny a chtel bych se vas zeptat zda nevite na kolik by cca vyslo to kompletni prelaknuti tech zadnich dveri s odstrojenim toho skla? Citovat
DanHal Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 já jsem to zatím jenom ošmirgloval a zatřel originál barvou...chvíli to snad vydrží a furt lepší než rezavej flek Citovat
PouLa Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 já jsem to zatím jenom ošmirgloval a zatřel originál barvou...chvíli to snad vydrží a furt lepší než rezavej flek to uz sem taky udelal ale po roce se mi to pretreny opet oloupalo sice to vypada ze uz tam neni rez ale loupe se to...a objevujou se mi dalsi fleky kousek jinde Citovat
Fredino Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 podobny problem jak presne pod zadnym sa to suuupe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.