Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

myslím si, že svoj vrchol kariéry už dosiahol a toto je skôr komerčný ťah na peniaze:bojim

no aj ked ja si myslim, ze on uz ich nepotrebuje :roker

Odesláno

Mě formule přestaly zajímat cca v době, kdy dojezdil Lauda. O Schumacherovi jsem samozřejmě slyšel, ale nemám na něj vůbec žádný názor (ani +, ani -). pokud se vrátí a bude mít výsledky, pak asi mnohé překvapí - pokud zjistí, že už mu to nejezdí, docela si asi poškodí jméno (odejít na vrcholu je u sportovců považováno za jeden z nejtěžších kroků, dvakrát do jedné řeky vstoupit nelze).

Odesláno

viva la viva, konecne mam komu fandit

konecne ridic, ktery je skoro stejne tak dobry jako ja :D

Jsem na velkem rozpaku, Ferrari mekaaaniko............nebo Schumacher???

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Tohoto arogantního chlápka jsem nikdy neměla ráda :blicismajlik . Závodník je dobrej, ale jinak :bojim .

[upravil dne 23/12/09 Aluška]

Šumi a arogantní chlapík ???? Jsi si ho spletla s Alonsem, né ??? To je tady ten :papa:super

post-0-14109611754668_thumb.jpg

Odesláno

schumacher je zavodnik, presny prototyp viteze ktery to nevzda ani kdyz je na dvacatem miste, prototyp ktery jde za vitezstvim hlava nehlava. Z toho plynuly obcasne excesy, ktere taky neschvaluji, ale racer je to nejlepsi na svete, ktery se muze radit k Nikky Laudovi a hlavne AERTON SENNA FOREVER

ja se tak tesim na F1, poprve po trech letech....

ta moje manzelka ma ale znalosti, co?

Scratch neprihlaseny :D

[upravil dne 23/12/09 Miss Scratch]

Odesláno

Šumi a arogantní chlapík ???? Jsi si ho spletla s Alonsem, né ??? To je tady ten :papa:super

Jo Alonso je taky trochu nafoukanej, ale na to co předvání Schumi,rozhodně nemá....

A kdo je kdo mi ukazovat nemusíš ;) , na F1 koukám pravidelně už několik let a myslím, že se v jezdcích a ve stájích docela vyznám :P .

[upravil dne 24/12/09 Aluška]

Odesláno

jo, tak kdyz je alonso jen trochu nafoukanej :D, tak to nevim co dela sumach.....

kdyz uz jsme u toho, tak vsichni jsou nafoukani a dle svych manazeru jsou to ti nejlepsi jezdci na svete. Takze kdo by se tomu divil. Konec koncu ja jezdit v F1 realne ne jen na laptopu, tak budu asi taky trosku prifouklejsi :-)

viz Hamiltons family - hnus, humus

Alusko, hezke svatky :-)

Odesláno

keby dám takmer ktorému koľvek pilotovy, monopost Ferarri v tej dobe keď vyhrávalo, tak by bol 7 násobný majster ten pilot čo by na ňom jazdil. Nie raz sa stalo, že Schumacher vyhral na úkor tímového kolegu.

Samozrejme má svoje kvality, ale dnes robia výsledky vo väčšej miere autá ako piloti.

[upravil dne 24/12/09 marko306]

Odesláno

jednak ho nezrazovala technika a dojizdel, ale i s predupanym autem musis umet jezdit :-)

Odesláno

Alonso je aspoň hezkej chlap, Schumi má hnusnej studenej německej čumák :D :D . Nejraději jsem stejně měla provokatéra Montoyu ;)

To Scratch: díky, tobě a manželce též :papa .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...