Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska sem si sel zabruslit.. kluci na me at si snima zahraju hokej, tak proc ne vid.. tak si tak jedu s pukem a frajirek mi strci hokejku primo pod nuz.:bacha samozrejme sem letel primo na pravou kapsu kde mam klice. az u auta sem zjistil, ze je celkem dost kruplej (funkcnost zatim normalni), tak se ptam na kolik by tak vysel novej? mam tam i cudlik na zavreni oken na dalku...

Odesláno

jestli je to ten kliček na kterým sou i ty ovladače, tak jeden jsem měl tu čest kupovat a klíč samotnej je za 3300,- + 600 stálo nakódování a spárování s autem, samo že vše u dealera peugeotu

Odesláno

klic se prodava pouze jako celek s elektronikou uvnitr za tu uvedenou cenu kolem 3000Kc, plastovy obal sehnat pouze horko tezko nekde na vrakaci, nebo pres inzerat, vetsinou to ale chteji prodat jako komplet vsech zamku a spinaci skrinky

Odesláno

jo vim ze je blbost hrat hokej s klickem v kapse, ale kam sem ho mel dat? do boty? byl jsem tam sam takze mi to nemohl ani nikdo ohlidat.. tak to nevim co stim, kdyz neprodaj jen ten obal .. :fnuk novej klicek je pomerne drahej jak tady koukam..:o

Odesláno

Koupil jsem zde na 307 a laboruju jak tam dostat elektroniku ze starýho klíče.

Už to mám skoro ve finále jen vymyslet uchycení baterie.

Jinak stačilo malinko to na pár mistech upilovat a musejí se naletovat jinak spínače. Až to bude hotový tak nahodím nějaké foto.

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Ptal jsem se nedavno v tescu u klicnika, 890Kc za klic s imo.

ovsem to bude bez vysilace DO v klicku, pouze s cipem immobilizeru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...