Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo, co by mohlo způsobovat, že po zasunutí klíčku do zapalování se mi samy rozblikají blinkry a musím je vypnout ručně? Udělalo mi to teď, jak začaly mrazy, v garáži jsem měl cca 2st, za vyšší teploty mi to nedělalo. Nemůže to být výstraha na námrazu? Pokud ano, nedá se to nějak vypnout? Dík.

Odesláno

mě to dělá taky ale po nastartování je to asi kvůli mrazu že by mohlo bejt náledí, baterka je asi blbost protože sem v těch mrazech nepociťoval při startování nějakej rozdíl na otočení mi nastartoval řek bych stejně jako v létě.

Odesláno

Mě to zabliká někdy když dojedu a chcípnu motor.

S tou baterkou to bude taky pravda. Když jsem loni při velikejch mrazech nemohl nastartovat a točil a točil až to skoro přestávalo točit tak se taky rozblikaly.

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

mě to dělá když odemknu dálkáčem a otevřu dveře ,párkrát to zabliká.Bat.mám novou ale třeba to špatně dobíjí-mám altík s volnoběžkou a občas se zasekne,řekli mi to v servisu ,zatím není na novej

Odesláno

mě to ty blinkry dělají taky, ale při startu, prostě se rozblikají výstražný a musím je vypnout, ale baterku mám good zkoušel jsem jí dneska zátěřákem a drží jak vzteklá.

Odesláno

Takže závěr jasný je to signalizace vadné baterky. Mě občas zablikají po vypnutí motoru, ale myslím, že to bude že je ještě klíček v zámku a už jsem otevřel dveře.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Takže pánové, jaký je závěr?

1. Jestli to bliká při startu, tak je slabá baterka?

2. Co znamená, když to zabliká, ale jenom někdy, po chcípnutí motoru a otevření dveří?:myslim

Omlouvám se , ale jsem tu nový a mám C8, před tím jsem měl Espace 2,2dci, r.03 a tam také nějaké vymoženosti nejsou.

[upravil dne 19/3/10 Tango C8]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...