Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Jojo... Na tom něco je... Mě to někdy přijde spíše jako lenost hledat. Nakonec toho jsme svědky i na tomto foru, když další \"nováček\" opět položí již stokrát položenou a vyřešenou otázku. Internet nejsou jen fora a chaty, ale, aspoň pro mě, ohromný zdroj informací, kdy stačí jen správně zadat něco do vyhledávače a kliknout. [upravil dne 23.12.2009 Edison] Citovat
pastorek Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: Edison ...stačí jen správně zadat něco do vyhledávače a kliknout... Pre niekoho je to \"len\" ale je spústa ľudí ktorý to nevedia urobiť správne alebo si nevedia vo výsledkoch nájsť relevantnú odpoveď. [upravil dne 23/12/09 pastorek] Citovat
Aluška Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Taky si myslím, že když už má někdo řidičák a auto, tak by měl aspoň základní informace o autě vědět. Poznat jaké pneu mám na autě zvládnu i já, na to by mě fakt nenapadlo se ptát, to samé jakou velikost pneu, na jak foukat, po jak dlouhé době měnit olej atd, to jsou primitivní věci, který by snad měl každej majitel vědět . Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Edison ...stačí jen správně zadat něco do vyhledávače a kliknout... Pre niekoho je to \"len\" ale je spústa ľudí ktorý to nevedia urobiť správne alebo si nevedia vo výsledkoch nájsť relevantnú odpoveď. [upravil dne 23/12/09 pastorek] Sory, ale když někdo dokáže najít forum a položit otázku, nelze nepředpokládat, že není schopen do vyhledávače OPSAT co má na pneumatice (nebo jakémkoli jiném produktu) napsáno, nebo zadat dvě nebo tři slova o problému, o který se zajímám. To je jako koupit si symb. telefon a nebýt schopnej ani napsat SMS. Máme technologie, všichni po nich prahnem, ale když pak přijde k věci, využíváme jich jen z nepatrné části. Přitom právě v případech, jako je tento máme odborné a relevantní info přímo pod nosem. [upravil dne 23.12.2009 Edison] Citovat
orbin.1988 Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 Tak jste mě tu doslova zbuzerovali co jsem za řidiče. Fajn. A druhá věc, chtěl jsem vědět jenom jak se to značí. Já neměl čas se na to podívat, tak jsem se ptal všeobecně. Myslím si, že vaše debata o tom, co je to za řidiče co udělal toto vlákono o zimních pneu je na nic. A jestli se nepletu toto forum je pro všechny. Já měl jeden dotaz na pneu kdy nemám čas se podívat. A hned z toho děláte vědu. Jo jste velcí machři do aut apod. chápu, tyto otázky jsou pro vás jako pro malé děti. Tak znova pro velký pány Peugeotů ( co mě dělají d...la): sorry, že jsem to napsal. Mluvil jsem všeobecně a ne aby se to sem psalo co mám atd. A už konečně přestante se tím zabývat. Děkuju člověku co to našel. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Ale sa nesrdi, niektoré typy tuná si na tom zakladajú existenciu. :papa Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Když nemám čas, tím spíš nepolezu na forum, kde se odpovědi hned dočkat nemusím a použiju vyhledávač, kde najdu odpovědi ihned. :-) Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 No to nebude jeho prípad, odpovede sa dočkal do minúty. Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Myslel jsem to naprosto obecně. Dá se s odpovědí do minuty počítat? Myslím, že na jakémkoli foru v žádném případě. Rychlá odpověď je věcí náhody a štěstí. Když čas nemám, nebudu se na to spoléhat. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Čo vieš, možno to hodil na 10 fór a medzitým ešte aj gúglil - skúšal kde to zistí najrýchlejšie... Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 To mi přijde jako časově dost náročný... Oproti samotnému googlu. Citovat
kobr Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 S Edisonem naprosto souhlasím. Kolik je na netu firem, které se zabývají prodejem pneumatik a stačilo napsat do vyhledávače výraz pneumatiky. Ještě tak vědět, co to je vyhledávač na internetu. Citovat
P607Olda Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Edison, kobr: Váš čas je vzácný, neztrácejte ho odpovědmi na otázky, na které nechcete odpovídat. Dali jste si dost námahy, abyste někoho zdrbali. Už se cítíte líp? [upravil dne 23.12.2009 P607Olda] Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Já ale o svém čase nepsal. A už vůbec jsem nepsal, že bycn na něco nechtěl odpovídat.. Tak nám tu nepodsouvej něco, co jsme neřekli... Citovat
P607Olda Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Psal jsi, že takové otázky nemá pokládat. Citovat
kobr Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: P607Olda Vážím si Vašeho názoru a protože věci se mají řešit konstruktivně, navrhuji založit sekci \"Laické dotazy\", kam by administrátoři přesměrovali dotazy takového typu. Odpovídali by tam pouze ti, které to neobtěžuje, mají čas a trpělivost na laické dotazy. Odborníci by tam raději ani nekoukali. Nechce to sekci \"Laické dotazy\" ale tučně a velkým písmem a ještě doprostřed stránky oznámení pro lidi, kteří tu jsou poprvé a tam se dozvědí, jakým způsobem postupovat dále. Protože na dotazy typu \"jaký olej \" je hodně příspěvků a pak se zbytečně zahltí prostor pro ukládání dat a taky se prodlužuje hledání. Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Ona by stačila sekce \"Stokrát odpovězené dotazy a dotazy s milionem odpovědí jinde\". ;-) Citovat
P607Olda Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Edison: Tak ji navrhni:D:D Původně zaslal: kobr ... ale tučně a velkým písmem a ještě doprostřed stránky oznámení pro lidi, kteří tu jsou poprvé a tam se dozvědí, jakým způsobem postupovat dále. Takže bys tam tučně a velkým písmem napsal: \"Nejdříve hledejte v googlu\"? Toto plyne z Vašich předchozích doporučení. Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Ono i tady je jasně napsáno v pravidlech \"Než položíte dotaz, tak použijte hledání\". Vyhledávač bych do toho zařadil taky. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 je pravda,že některé dotazy hraničí s debilitou,neschopností si uvědomit,že když chci nějaký dotaz zodpovědět,musím dát vstupní informace (jaký typ auta,jaký motor vlastně mám), viz některé dotazy na oleje--naposledy jsem vypěnil a napsal,ať tam naleje třeba olivový...,myslím,že člověk mající řidičský průkaz musí základní věci znát, ale pletu se--už tu byly i dotazy,jak má nalít olej do motoru,kam nemrzku...,co dodat?? [upravil dne 23/12/09 ozzy56] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.