Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jojo... Na tom něco je... Mě to někdy přijde spíše jako lenost hledat. Nakonec toho jsme svědky i na tomto foru, když další \"nováček\" opět položí již stokrát položenou a vyřešenou otázku. Internet nejsou jen fora a chaty, ale, aspoň pro mě, ohromný zdroj informací, kdy stačí jen správně zadat něco do vyhledávače a kliknout.

[upravil dne 23.12.2009 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

...stačí jen správně zadat něco do vyhledávače a kliknout...

Pre niekoho je to \"len\" ale je spústa ľudí ktorý to nevedia urobiť správne alebo si nevedia vo výsledkoch nájsť relevantnú odpoveď.

[upravil dne 23/12/09 pastorek]

Odesláno

Taky si myslím, že když už má někdo řidičák a auto, tak by měl aspoň základní informace o autě vědět. Poznat jaké pneu mám na autě zvládnu i já, na to by mě fakt nenapadlo se ptát, to samé jakou velikost pneu, na jak foukat, po jak dlouhé době měnit olej atd, to jsou primitivní věci, který by snad měl každej majitel vědět :xvul .

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: Edison

...stačí jen správně zadat něco do vyhledávače a kliknout...

Pre niekoho je to \"len\" ale je spústa ľudí ktorý to nevedia urobiť správne alebo si nevedia vo výsledkoch nájsť relevantnú odpoveď.

[upravil dne 23/12/09 pastorek]

Sory, ale když někdo dokáže najít forum a položit otázku, nelze nepředpokládat, že není schopen do vyhledávače OPSAT co má na pneumatice (nebo jakémkoli jiném produktu) napsáno, nebo zadat dvě nebo tři slova o problému, o který se zajímám. To je jako koupit si symb. telefon a nebýt schopnej ani napsat SMS. Máme technologie, všichni po nich prahnem, ale když pak přijde k věci, využíváme jich jen z nepatrné části. Přitom právě v případech, jako je tento máme odborné a relevantní info přímo pod nosem.

[upravil dne 23.12.2009 Edison]

Odesláno

Tak jste mě tu doslova zbuzerovali co jsem za řidiče. Fajn. A druhá věc, chtěl jsem vědět jenom jak se to značí. Já neměl čas se na to podívat, tak jsem se ptal všeobecně. Myslím si, že vaše debata o tom, co je to za řidiče co udělal toto vlákono o zimních pneu je na nic. A jestli se nepletu toto forum je pro všechny. Já měl jeden dotaz na pneu kdy nemám čas se podívat. A hned z toho děláte vědu. Jo jste velcí machři do aut apod. chápu, tyto otázky jsou pro vás jako pro malé děti.

Tak znova pro velký pány Peugeotů ( co mě dělají d...la):

sorry, že jsem to napsal. Mluvil jsem všeobecně a ne aby se to sem psalo co mám atd. A už konečně přestante se tím zabývat. Děkuju člověku co to našel.

Odesláno

Myslel jsem to naprosto obecně. Dá se s odpovědí do minuty počítat? Myslím, že na jakémkoli foru v žádném případě. Rychlá odpověď je věcí náhody a štěstí. Když čas nemám, nebudu se na to spoléhat.

Odesláno

S Edisonem naprosto souhlasím. Kolik je na netu firem, které se zabývají prodejem pneumatik a stačilo napsat do vyhledávače výraz pneumatiky. Ještě tak vědět, co to je vyhledávač na internetu.

Odesláno

Edison, kobr: Váš čas je vzácný, neztrácejte ho odpovědmi na otázky, na které nechcete odpovídat. Dali jste si dost námahy, abyste někoho zdrbali. Už se cítíte líp?

[upravil dne 23.12.2009 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Vážím si Vašeho názoru a protože věci se mají řešit konstruktivně, navrhuji založit sekci \"Laické dotazy\", kam by administrátoři přesměrovali dotazy takového typu. Odpovídali by tam pouze ti, které to neobtěžuje, mají čas a trpělivost na laické dotazy. Odborníci by tam raději ani nekoukali.;)

Nechce to sekci \"Laické dotazy\" ale tučně a velkým písmem a ještě doprostřed stránky oznámení pro lidi, kteří tu jsou poprvé a tam se dozvědí, jakým způsobem postupovat dále. Protože na dotazy typu \"jaký olej \" je hodně příspěvků a pak se zbytečně zahltí prostor pro ukládání dat a taky se prodlužuje hledání.

Odesláno

Edison: Tak ji navrhni:D:D

Původně zaslal: kobr

... ale tučně a velkým písmem a ještě doprostřed stránky oznámení pro lidi, kteří tu jsou poprvé a tam se dozvědí, jakým způsobem postupovat dále.

Takže bys tam tučně a velkým písmem napsal: \"Nejdříve hledejte v googlu\"? Toto plyne z Vašich předchozích doporučení.

Odesláno

je pravda,že některé dotazy hraničí s debilitou,neschopností si uvědomit,že když chci nějaký dotaz zodpovědět,musím dát vstupní informace (jaký typ auta,jaký motor vlastně mám), viz některé dotazy na oleje--naposledy jsem vypěnil a napsal,ať tam naleje třeba olivový...,myslím,že člověk mající řidičský průkaz musí základní věci znát, ale pletu se--už tu byly i dotazy,jak má nalít olej do motoru,kam nemrzku...,co dodat??:roll

[upravil dne 23/12/09 ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...