Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Koudy - mluvíš o AAAčkách nebo Cajzlovi z Plzně?

Jinak co se týče příjmení Cajzl v souvislosti s Plzní, měl jsem tu \"čest\" s nějakým p. Cajzlem z Plzně pár roků obchodovat - z počátku O.K., ale ve finále byl velký problém donutit ho, aby fakturu za dodané (a dávno prodané) zboží zaplatil. Nemusí jít o stejného p. Cajzla, nicméně to příjmení zase tak časté není.

[upravil dne 25/12/2009 Medvěd]

Tak jsem se podíval a zjistil jsem, že zřejmě o stejného pána jde. Platební morálka sice nevypovídá nic o kvalitě aut v bazaru, nicméně taky to nevypovídá nic o tom, že by to byl 100% férový obchodník (taky je ale možné, že mi peníze zadržovala vedoucí prodejny - s ním osobně jsem nikdy nejednal, nakonec mi nic dlužit nezůstal).

[upravil dne 25/12/2009 Medvěd]

Odesláno

Mluvil jsem o AAA.. Jo a to,že kupuje auto v kategorii na součástky bylo na konci 5ti listové smlouvy formátu A4 tím nejdrobnějším písmem..

[upravil dne 25/12/09 KoudaK]

Odesláno

Smlouvy se musí holt číst, já sem strávil nad čtením smlouvy v AAA asi 1,5 hodiny, a to bez přehánění, a bylo vidět že paní je už hodně nervózní, ale to mě bylo jedno. Každopádně to že auto bylo bouraný je poznat vždycky, laickým okem sice obtížněji ale poznat to jde když víš na co se dívat:aut

Odesláno

Na pana Cajzla jsem se ptal z toho důvodu, že jsem s ním měl takový menší konflikt, ale je možné, že se jednalo o náhodu, za kterou třeba nemohl, proto bych byl rád, aby se mi tu k tomuto autobazaru někdo vyjádřil. :papa

OT.

S dovolením menší reklama z důvodu uspíšení prodeje. :mad:

[upravil dne 25/12/09 peugeot09]

Odesláno

koupit HODNĚ špatně auto,je v 95% vina kupujícího,neproleze si všechno v klidu,respektive se na koupi nepřipraví (kdyby měl aspon seznam toho,co chce kontrolovat,aby doma neřekl:jéé to jsem zapomněl),připadají mi někdy ti kupci jako praštění,okukují kdejaký škrábaneček,místo aby koukli na vůz zespodu,nebo zajeli před koupí na kontrolu do servisu,nebo třeba STK.

P.S.těch 5% jsou případy,jako že jsou hlavní ložiska na klice podložené novinami atd.,atd.,což při koupi nezjistí sebelepší mechoš nebo servis s diagnostikou...

P.P.S.jinak nová auta bez vad se kupují v showroomech (snad jsem to napsal dobře :papa)

[upravil dne 26/12/09 ozzy56]

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Kamoš si tam koupil Fronteru A oni mu pak řekli,že podepsal smlouvu na koupi auta skupiny C . A tokovéjch bylo víc..

:D:D:D:D A oni mu pak řekli:D:D:D:DTys mě dostal:D:D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ono to asi jinde nebude o moc lepší. Včera jsem psal na Jarov, občas tam mají docela pěkná auta za rozumnou cenu, aby mi poslali nějaké informace o jedné 607 a VIN. Odpovědí mi byla nějaká okecávačka o jejich skvělých službách a nazávěr věta, že VIN nezašlou, dokud nesložím zálohu :D :D

Odesláno

Moje zkušenost- do AAAček jsem šel jednoho dne s tím že koupím nějaké auto na zimu a pro holku.. vybral jsem si a na druhý den šel koupit, objevila se tam čerstvá feliciie s 13 tis km najeto od děduly 78 let.. ihned jsem koupil. Dnes 44 tis absolutní spokojenost..

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Ono to asi jinde nebude o moc lepší. Včera jsem psal na Jarov, občas tam mají docela pěkná auta za rozumnou cenu, aby mi poslali nějaké informace o jedné 607 a VIN. Odpovědí mi byla nějaká okecávačka o jejich skvělých službách a nazávěr věta, že VIN nezašlou, dokud nesložím zálohu :D :D

Jo tak tohle sme raz zazili :)

Znamej pokukoval po 307 SW r.v. 2005 - 2006 v HDI cku, bylo mu jedno, ci 1.6 nebo 2.0, skorej pozeral na 2.0 ...

Pe.tr, mi vtedy zistoval KM podle VIN, zaco mu i ted dekuju :)

Celkove sme mali vitipovane 4 kousky. U 1 kusu bolo VIN napisane v inzerate, u 2 ks nam ho poslali, a zrovna u te najkrajsej, s najvecsou vybavou (s navi) sme se Vinu nepockali.

Prodavajaci tvrdil, ze nech se prijedeme podivat, ze VIN si muzeme opsat, ze on takhle po internetu ho kdekomu neposle, a podobne....

Kedze to byl celkem peknej kousek, a vtedy jen 2 letej, a mal detailni foto, tak sme teda jeli. Bolo to cca 50 km, a jak sme prisli, tak sme auto okoukali ...

Vipadalo dobre, vseho vsudy, ale prodejce mi byl podozrivej, hlavne jeho spravani. Trocha nelicoval predni naraznik a blatniky, predny naraznik bol striekany, ale vyzeralo to len na mali tukanec, takze sme nejak neriesili, ale v kazdem pripade sem si opsal VIN, a povedal mu, ze auto sa nam paci, pekne jazdi, a ze si overim VIN, ci nie je kradnute a jak su na tom KM.

V tom nam povedal, ze auto potrebuje surne predat, a ze nam da este zlavu, 10 tis, ale musime ho sebrat hned, ze on nema cas na podobne veci. Kdyz sme ho ubezpecili, ze na druhy den by sme pro nej prijeli, kdyby vse sedelo, tak nasranej povedal, ze cena plati, kym neodideme, a ze ked prideme zajtra, auto bude o prosim pekne 50 tisic drahsi :D

Proste bylo videt, jak byl pan zoufalej na prodej. Pak sme se s nim pekne rozloucili, a poslali ho nekam ...

Inak sme koupili jednu s tech 3, a zrovna tu, co mala VIN uvedene... Zatial klop klop, jazdi na tom jeho zena s dietatom, kocik a tak, a vsetko OK ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj

To Medvěd: To nebyl útok na Tebe. Jen jsem si vzpomněl, jak jsem si tady v Chomutově v jednom autobazaru (už nevím jak se jmenoval) vyhlédl velice pěkně vyhlížející FIAT MAREA, VW Variant a Mitsubishi Galant všechny v naftě, nechal jsem se povozit a vzal si čas na rozmyšlenou. Když jsem se konečně po týdnu rozhoupal, stála za plotem jem UNIMOBUŇKA s napůl strženým nápisem \"AUTOBAZAR\". Tak si jem pokouším představit situaci, kdy si v takovém bazaru auto koupím a dojde k situaci, kdy budu chtít uplatnit reklamaci např na skrytou vadu. Jen pro úplnost zase tak malý bazar to nebyl, když jsem se tam rozhlížel, bylo tam k prodeji něco přez 80 aut.

Odesláno

koupit HODNĚ špatně auto,je v 95% vina kupujícího,neproleze si všechno v klidu,respektive se na koupi nepřipraví (kdyby měl aspon seznam toho,co chce kontrolovat,aby doma neřekl:jéé to jsem zapomněl),připadají mi někdy ti kupci jako praštění,okukují kdejaký škrábaneček,místo aby koukli na vůz zespodu,nebo zajeli před koupí na kontrolu do servisu,nebo třeba STK.

Toto napsal Ozzy 56,jako by byl z jiné planety a nevěděl,že ještě pořád existují a kupovat auto chodí i normální slušní lidé kteří věří v poctivost a v tento,,právní stát\"a myslí si při svojí (naivitě),že za poctivě vydělané peníze dostanou poctivý vůz s poctivou historií v bazaru a ani jich nenapadne že existují šizuňci a hajzlíci kteří se snaží je ve všech směrech ojebat a přejít přes rozum.Nedávej jim ovšem vinu a nedělej z nich pitomce,oni jenom věří v lidskou poctivost a slušnost,která se jaksi dnes nenosí.Je neoddiskutovatelný fakt,že v bazaru koupí vůz v dnešní době šmejdů,po neskutečných průserech, odvysílaných v telce jenom naivní trouba,nebo idealista neznalý českých poměrů,které nemají v evropě obdoby,jako je např.auto svařené ze tří apod.No a AAA je ůplně to samé a chová se ůplně stejně jako ti druzí a myslet si ,že jsou jiní je naivita.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...