Tom306Sedan Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 cau co si myslite o autobazaru aaa? Nasel jsme tam peknyho peugeota tak se chci na nej jet podivat.Mate nekdo snima zkusenosti s ackama? Co jsme zaslech od lidi tak to jsou prej pekny zlodeji.Mate snima nejake zkusenosti? diky. [upravil dne 20/12/09 Tom306Sedan] Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 hledani aaa google aaa seznam aaa Citovat
Tom306Sedan Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 dik to fakt hodne pomohlo ja potrebuju informace od lidi co jsi tam treba naky auto koupily. Původně zaslal: Pe.Tr hledani aaa google aaa seznam aaa Citovat
shark734 Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 kamarat tam kupoval vectru a mala najazdenych 190tis-naftak...tak tam zavolal nech mu ju rezervuju a ked prisiel do bazaru tak na tachometri bolo uz len 80tis a ze tu co rezervoval uz predali...no a zaujimave bolo ze boli aj tejto take iste elektrony(neboli tovarne) takze veselo stacaju Citovat
Tom306Sedan Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 no ze stacej to mi je jasny jako v kazdy autobazaru. Původně zaslal: shark734 kamarat tam kupoval vectru a mala najazdenych 190tis-naftak...tak tam zavolal nech mu ju rezervuju a ked prisiel do bazaru tak na tachometri bolo uz len 80tis a ze tu co rezervoval uz predali...no a zaujimave bolo ze boli aj tejto take iste elektrony(neboli tovarne) takze veselo stacaju Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Měl jsem od nich moji červenou 306, každý kdo zná mě, zná i moji 306, auto naprosto bez problémů Citovat
Tom306Sedan Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 diky za tvoje zkusenosti no nejspis se tam zitra zajedu podivat. Původně zaslal: minimaxa Měl jsem od nich moji červenou 306, každý kdo zná mě, zná i moji 306, auto naprosto bez problémů Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 To sa neda povedat, ci je AAA auto tak zle, alebo tak dobre Maju tam urcite aj pekne dobre auta, maju tam aj vraky ... Ako vsade inde. Co je vsak dolezitejsie, toho peugeota, na ktereho u nich pokukujes, koupili nekde v CR od nejakyho obcana minimalne o 20 tis. Kč lacnejšie Citovat
Tom306Sedan Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 jj oni kdyz je vykupujou tak ceny pak radne natahnou to jsme se presvedcil u me skodovky co jsem jim tam dal:-D Původně zaslal: Lubk0 To sa neda povedat, ci je AAA auto tak zle, alebo tak dobre Maju tam urcite aj pekne dobre auta, maju tam aj vraky ... Ako vsade inde. Co je vsak dolezitejsie, toho peugeota, na ktereho u nich pokukujes, koupili nekde v CR od nejakyho obcana minimalne o 20 tis. Kč lacnejšie Citovat
jozefsv Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 na tomto fore pouzi hladanie a daj ako ti radil petr aaa a pod.bolo tu toho o aaa popisane uz velmi vela,vsetko nase skusenosti.len pohladaj. Citovat
pinc Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Já jsem koupil AAA auto Ostrava svoji 406.Musím říct,že co se týče technického stavu auta nemám důvod si stěžovat a to ji už mám 5 let.Ale musíš si dávat na všechno velký pozor.Při koupi jsem zjistil že v autě není rezerva.Bylo mi řečeno že ji okamžitě dodají,dodali ale byla z úplně jiného auta s jinou roztečí děr.Auto mělo zalomený šroub antény a u spolujezdce šlo stahovat okýnko velmi pomalu a zadrhávalo.Po upozornění na závady mi řekli,že to jejich mechanici opraví a já zatím s prodejcem vyřídím papíry.Tak se stalo a já v dobré vůli podepsal smlouvu.Pak ale přišlo velké překvapení,když mi řekli že zalomený šroub nejde odvrtat a že táhlo okýnka promazali,ale že to stahuje pořád špatně a tak prý si musím celý mechanizmus vyměnit sám.O nějaké slevě nemůže být prý řeč,protože už jsem smlouvu podepsal.Takže po mé zkušenosti už bych v AAA nic nekoupil.Jejich přístup se po podepsání smluv velmi změnil a na mou stížnost reagovali,že jsem vše podepsal dobrovolně a nikdo mě ke koupi nenutil. Citovat
zzipCZ Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 no já v áčkách kupoval jen jednou měl jsem tam objednaný a den před tím ještě dodaz jestli je to nachystaný abych do ostravi neletěl zbytečně....přijedu tam a už to začalo pane stala se nám nehoda při přeparkování jsem to nabou rali a je to na dílně.....jak moc nabourali....no je to na odpis:o:D ale ono za ty prachy to prej stejně moc nebylo:o a kolegy s práce tam koupil P106 a pej nebouraná a po nejaké době zjistil že má dvě auta v jednom:myslim ale určo to nebude všude stejný Citovat
Marlin Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 chcete názor od člověka co tam rok a půl pracoval a ví jak to tam chodi? Citovat
pagot Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 vzdy koupej levneji nez prodavaj ,jinak je to kseft s autama jako kazdej jinej u aut typu : servisni knizka =NE ,prvni majitel=ANO stejne nejvic zalezi jak si auto dukladne prohlednes pripadne nechas prohlednout taky maji auta i s jasnou historii i v dobrem stavu a protoze je ted aut jako sracek ,dostanou se i tydle vozy na prodejni plochu Citovat
ozzy56 Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Původně zaslal: Marlin chcete názor od člověka co tam rok a půl pracoval a ví jak to tam chodi? nechceme--asi budeš zaujatý Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Myslím že je úplně jedno v jakým autobazaru koupíš auto, jen bych nekupoval auto tam kde prodávají jen třeba 30 aut, toho bych se bál, velkej autobazar jako třeba AAA, Eurocar a podobně si nemůžou dovolit nějaký podvody, protože při jejich velkým počtu prodaných aut by se to neututlalo a psalo by se o tom v novinách a podobně. Moje zkušenosti s AAA : Koupil sem tam před rokem moji druhou 406, měla na tach. 144 000km ( přibližně ) teď mám najeto asi 165 000km a zatím bez problémů, jen měním spotřební věci jako je olej a podobně. Cenově vycházela oproti jiným bazarům vcelku dobře, tak sem ji koupil a jsem rád. Kamarád u nich koupil asi před rokem Oktávku a taky bez problémů. Rozhodně nevěřím tomu jak píšou že prověřujou nějakých 100 důležitých tech. věcí na každým autě, oni při výkupu a nebo dovozu auta ho jen umyjou a prodají, zkušenosti z mýho a kamošovýho auta ( oba jsme jim ho tam dávali protihodnotou ) tudíž je na každým aby si při koupi auto pořádně prohlídl a omezil tak následný problémy s autem. Citovat
Lachtis Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Původně zaslal: Tom306Sedan cau co si myslite o autobazaru aaa? Nasel jsme tam peknyho peugeota tak se chci na nej jet podivat.Mate nekdo snima zkusenosti s ackama? Co jsme zaslech od lidi tak to jsou prej pekny zlodeji.Mate snima nejake zkusenosti? diky. [upravil dne 20/12/09 Tom306Sedan] U těch podvodníků si nekupuj ani lízátko:bojim. Zkušenosti: Bráchy kamarád tam asi před dvěma lety prodával Felicii ( nutně potřeboval prachy na ruku ) a tak jim to tam nechal. Felda měla nalítáno kolem 130 tis. km. Asi za týden se mrknul na stránky a ta solidní firma AAA najela za týden - 60 tis. km:D. Když se celkově podíváš na inzeráty AAA tak většina aut má oproti ostatním vozům, stejné motorizace a roku mnohem míň km. [upravil dne 20.12.2009 Lachtis] Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 mě stav km přesně seděl, ověřeno čakomem;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.