Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau co si myslite o autobazaru aaa? Nasel jsme tam peknyho peugeota tak se chci na nej jet podivat.Mate nekdo snima zkusenosti s ackama? Co jsme zaslech od lidi tak to jsou prej pekny zlodeji.Mate snima nejake zkusenosti? diky.

[upravil dne 20/12/09 Tom306Sedan]

Odesláno

kamarat tam kupoval vectru a mala najazdenych 190tis-naftak...tak tam zavolal nech mu ju rezervuju a ked prisiel do bazaru tak na tachometri bolo uz len 80tis a ze tu co rezervoval uz predali...no a zaujimave bolo ze boli aj tejto take iste elektrony(neboli tovarne)

takze veselo stacaju

Odesláno

no ze stacej to mi je jasny jako v kazdy autobazaru.

Původně zaslal: shark734

kamarat tam kupoval vectru a mala najazdenych 190tis-naftak...tak tam zavolal nech mu ju rezervuju a ked prisiel do bazaru tak na tachometri bolo uz len 80tis a ze tu co rezervoval uz predali...no a zaujimave bolo ze boli aj tejto take iste elektrony(neboli tovarne)

takze veselo stacaju

Odesláno

Měl jsem od nich moji červenou 306, každý kdo zná mě, zná i moji 306, auto naprosto bez problémů :aut

Odesláno

diky za tvoje zkusenosti no nejspis se tam zitra zajedu podivat.

Původně zaslal: minimaxa

Měl jsem od nich moji červenou 306, každý kdo zná mě, zná i moji 306, auto naprosto bez problémů :aut

Odesláno

To sa neda povedat, ci je AAA auto tak zle, alebo tak dobre :)

Maju tam urcite aj pekne dobre auta, maju tam aj vraky ... Ako vsade inde.

Co je vsak dolezitejsie, toho peugeota, na ktereho u nich pokukujes, koupili nekde v CR od nejakyho obcana minimalne o 20 tis. Kč lacnejšie :)

Odesláno

jj oni kdyz je vykupujou tak ceny pak radne natahnou to jsme se presvedcil u me skodovky co jsem jim tam dal:-D

Původně zaslal: Lubk0

To sa neda povedat, ci je AAA auto tak zle, alebo tak dobre :)

Maju tam urcite aj pekne dobre auta, maju tam aj vraky ... Ako vsade inde.

Co je vsak dolezitejsie, toho peugeota, na ktereho u nich pokukujes, koupili nekde v CR od nejakyho obcana minimalne o 20 tis. Kč lacnejšie :)

Odesláno

Já jsem koupil AAA auto Ostrava svoji 406.Musím říct,že co se týče technického stavu auta nemám důvod si stěžovat a to ji už mám 5 let.Ale musíš si dávat na všechno velký pozor.Při koupi jsem zjistil že v autě není rezerva.Bylo mi řečeno že ji okamžitě dodají,dodali ale byla z úplně jiného auta s jinou roztečí děr.Auto mělo zalomený šroub antény a u spolujezdce šlo stahovat okýnko velmi pomalu a zadrhávalo.Po upozornění na závady mi řekli,že to jejich mechanici opraví a já zatím s prodejcem vyřídím papíry.Tak se stalo a já v dobré vůli podepsal smlouvu.Pak ale přišlo velké překvapení,když mi řekli že zalomený šroub nejde odvrtat a že táhlo okýnka promazali,ale že to stahuje pořád špatně a tak prý si musím celý mechanizmus vyměnit sám.O nějaké slevě nemůže být prý řeč,protože už jsem smlouvu podepsal.Takže po mé zkušenosti už bych v AAA nic nekoupil.Jejich přístup se po podepsání smluv velmi změnil a na mou stížnost reagovali,že jsem vše podepsal dobrovolně a nikdo mě ke koupi nenutil.

Odesláno

no já v áčkách kupoval jen jednou měl jsem tam objednaný a den před tím ještě dodaz jestli je to nachystaný abych do ostravi neletěl zbytečně....přijedu tam a už to začalo pane stala se nám nehoda při přeparkování jsem to nabou rali a je to na dílně.....jak moc nabourali....no je to na odpis:o:D ale ono za ty prachy to prej stejně moc nebylo:o a kolegy s práce tam koupil P106 a pej nebouraná a po nejaké době zjistil že má dvě auta v jednom:myslim ale určo to nebude všude stejný

Odesláno

vzdy koupej levneji nez prodavaj :papa ,jinak je to kseft s autama jako kazdej jinej

u aut typu : servisni knizka =NE ,prvni majitel=ANO stejne nejvic zalezi jak si auto dukladne prohlednes pripadne nechas prohlednout

taky maji auta i s jasnou historii i v dobrem stavu a protoze je ted aut jako sracek ,dostanou se i tydle vozy na prodejni plochu

Odesláno

Myslím že je úplně jedno v jakým autobazaru koupíš auto, jen bych nekupoval auto tam kde prodávají jen třeba 30 aut, toho bych se bál, velkej autobazar jako třeba AAA, Eurocar a podobně si nemůžou dovolit nějaký podvody, protože při jejich velkým počtu prodaných aut by se to neututlalo a psalo by se o tom v novinách a podobně.

Moje zkušenosti s AAA : Koupil sem tam před rokem moji druhou 406, měla na tach. 144 000km ( přibližně ) teď mám najeto asi 165 000km a zatím bez problémů, jen měním spotřební věci jako je olej a podobně. Cenově vycházela oproti jiným bazarům vcelku dobře, tak sem ji koupil a jsem rád. Kamarád u nich koupil asi před rokem Oktávku a taky bez problémů. Rozhodně nevěřím tomu jak píšou že prověřujou nějakých 100 důležitých tech. věcí na každým autě, oni při výkupu a nebo dovozu auta ho jen umyjou a prodají, zkušenosti z mýho a kamošovýho auta ( oba jsme jim ho tam dávali protihodnotou ) tudíž je na každým aby si při koupi auto pořádně prohlídl a omezil tak následný problémy s autem.

Odesláno
Původně zaslal: Tom306Sedan

cau co si myslite o autobazaru aaa? Nasel jsme tam peknyho peugeota tak se chci na nej jet podivat.Mate nekdo snima zkusenosti s ackama? Co jsme zaslech od lidi tak to jsou prej pekny zlodeji.Mate snima nejake zkusenosti? diky.

[upravil dne 20/12/09 Tom306Sedan]

U těch podvodníků si nekupuj ani lízátko:bojim.

Zkušenosti: Bráchy kamarád tam asi před dvěma lety prodával Felicii ( nutně potřeboval prachy na ruku ) a tak jim to tam nechal. Felda měla nalítáno kolem 130 tis. km.

Asi za týden se mrknul na stránky a ta solidní firma AAA najela za týden - 60 tis. km:D.

Když se celkově podíváš na inzeráty AAA tak většina aut má oproti ostatním vozům, stejné motorizace a roku mnohem míň km.

[upravil dne 20.12.2009 Lachtis]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...