Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?

Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?  

1. 1. Přezutí na zimní - všechny kola, nebo jen 2?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Myslím, že stávajících skoro 300 km na sněhu ve městě i mimo není úplná náhoda, spíš jenom potvrzení toho, že jsem měl dobré učitele. ;)

RH: Zatím jsem nikdy nikomu nijak vážně neublížil (vyjma typických klukovin v útlém věku) a tak to taky zůstane. Nikdo tu neříká, že všude byl, všechno zná, jenom poukazuju na skutečnost, že to, co se některým zdá nemožné, není zase až takový problém...víc nic.

:super

[upravil dne 19/12/09 peugeot09]

Odesláno

Peugeot09, myslím že i 10 000km na letních na sněhu bez nehody může být určitým způsobem náhoda, je pochopitelný, že když mám letní a napadne sníh tak si logicky dávám větší pozor než když bych jel na zimních.

A myslím že Ty bys moc lidem ublížit nemohl, aspoň podle toho co jsem tě viděl:D:D:aut

Odesláno

Inac v istom slova zmysle, tu vsetci strasen fylozofujete, jak vam je zivot mily, atd a ze nemate strop pre finance, ked sa jedna o bezpecnost :)

Tak proc vsetci nejazdite na najlepsich zimnych gumach ? Preco nektery jezdite barumky , kdyz by ste mneli jezdit treba GoodYearky ? Ved v testoch vysli o moc lepsie ? Preco sa takto zahravate zo svojim zivotom a zo zivotom vsech ostatnich ?

Len dodam pre tych, co tu stale rozpravaju o palke, a jak na nekom zlomi golfove palice, klasicke krcmove vykriky, pri nehode by ste ani nepipli, a cakali na prichod policie alebo zepsani poistne udalosti :) Kdyby ste neco udelali, tak mate na svedomi minimalne ublizeny na zdravy, a pochibuju ze by toto nekdo normalny, soudne rozmyslajuci clovek urobil :)

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Myslím, že stávajících skoro 300 km na sněhu ve městě i mimo není úplná náhoda, spíš jenom potvrzení toho, že jsem měl dobré učitele. ;)

RH: Zatím jsem nikdy nikomu nijak vážně neublížil (vyjma typických klukovin v útlém věku) a tak to taky zůstane. Nikdo tu neříká, že všude byl, všechno zná, jenom poukazuju na skutečnost, že to, co se některým zdá nemožné, není zase až takový problém...víc nic.

:super

[upravil dne 19/12/09 peugeot09]

Kapka základů statistiky: I to, co se odehrává z valné většiny je většinou náhoda. Taky nám statistika říká, že není pravdou, že to, že někdo něco dělá celý život nutně znamená, že to umí. Pravidla nahodilosti jsou příliš neúprosná.
Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Inac v istom slova zmysle, tu vsetci strasen fylozofujete, jak vam je zivot mily, atd a ze nemate strop pre finance, ked sa jedna o bezpecnost :)

Tak proc vsetci nejazdite na najlepsich zimnych gumach ? Preco nektery jezdite barumky , kdyz by ste mneli jezdit treba GoodYearky ? Ved v testoch vysli o moc lepsie ? Preco sa takto zahravate zo svojim zivotom a zo zivotom vsech ostatnich ?

Len dodam pre tych, co tu stale rozpravaju o palke, a jak na nekom zlomi golfove palice, klasicke krcmove vykriky, pri nehode by ste ani nepipli, a cakali na prichod policie alebo zepsani poistne udalosti :) Kdyby ste neco udelali, tak mate na svedomi minimalne ublizeny na zdravy, a pochibuju ze by toto nekdo normalny, soudne rozmyslajuci clovek urobil :)

Který gumy jsou \"nej\"? Já teda nevím, ale myslím, že je rozumější vybírat podle účelu, ke kterýmu je budu spíše používat. Já do hor na sněhu a ledu toho moc nenajezdím, spíše v nížinách na břečce, tak mám asymetrický zimní vzorek.
Odesláno

Na bavoráka s lehkou prdelicí prostě \"vhodný\" nejsou.

Proto sem vždycky tvrdil, že pneumatiky sou 10% a 90% řidič. Bohužel si hodně lidí myslí, že nazutím (jakýchkoliv) zimních gum mají po starostech a můžou jezdit jako v létě, hlavně když tam je ta vločka.

Já považuju zasněženej parkáč za důležitější věc, než přezutí. Člověk 8 měsíců jezdí za nějakých podmínek, na který si zvykne, a který se během pár hodin změní. Pak ho nezachrání nějaká vločka na pneumatice.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Na bavoráka s lehkou prdelicí prostě \"vhodný\" nejsou.

Proto sem vždycky tvrdil, že pneumatiky sou 10% a 90% řidič. Bohužel si hodně lidí myslí, že nazutím (jakýchkoliv) zimních gum mají po starostech a můžou jezdit jako v létě, hlavně když tam je ta vločka.

Já považuju zasněženej parkáč za důležitější věc, než přezutí. Člověk 8 měsíců jezdí za nějakých podmínek, na který si zvykne, a který se během pár hodin změní. Pak ho nezachrání nějaká vločka na pneumatice.

Z části máš pravdu... Nakonec jsem to tu už napsal. Zimní guma není všemocná. Leč přesto řidiči v zimních podmínkách pomáhá mít auto pod kontrolou výrazně více, než letní.
Odesláno

neni co řešit, zimní gumy maj jinou směs a jsou dělaný do nižších teplot + vzorek se líp vyrovná se s něhem, ledem, prostě nevyrábí se jen tak, takže na zimu určitě přezout všechny kola na zimní, ty umělce co jezdí komplet letní nebo to kombinujou, nemaj moc rozumu pohromadě, a jestli na to nemaj, koupit dvě gumy navíc, tak ať raději auto prodaj. :papa

Odesláno

Všiml sem si toho až asi před měsícem, že zimní gumy mají mnohem více drážek pro odvod vody a lepší záběr na sněhu, na letních jsou jen drážky pro odvod vody, čuměl sem na to jak guma:):mad:

Nikdy sem si toho totiž nevšiml, až když sem přezouval:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...