Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím všechny koumáky:D.Mám rádio RD 4 bez MP3 a nešel mi ani přehrávat ani vysunout cd disk.Při otočení klíčku vždycky na pár vteřin zacvrlikala mechanika.Dneska jsem se o to pokoušel dle výše uvedeného návodu kouzelníka Přemy:) a dopadlo to tak,že jsem si tam to druhé cd zasunul nad původní skoro celé.:mad:Tak dle rad jsem za pomocí torxu 10 vyšrouboval rádio,vysunul ho a pomocí jehly vyšprtal ven.Po naklonění rádia a mnoha pokusech se mi podařilo vysunout i původní cd.Teď mám strach tam něco dávat(nevím jestli to byla náhoda nebo je vadná mechanika)Mám otázečku-zda to mohlo být vypáleným cd a pokud ne zda mám shánět jiné rádio(zda se bude muset povolit přes dia)Díky za názory:papa

Odesláno

Vyčisti opatrně čočku laseru a uvidíš. Většinou to pomůže. Pokud bude problém přetrvávat, tak mám stejné funkční rádio na prodej. Dia mám taky, takže není problém ho přihlásit.

Odesláno

Mně to připadalo dost nepřístupné.Nebo to jde nějak rozebrat abych se dostal na tu čočku?Myslím si že je cd přehrávač KO.Pisni mi do SZ cenu rádia.Bohužel jsem ze SM kraje,takže dia bych musel shánět jinde....Dík :)

Odesláno

Ráno se na to kouknu,kdyby to neklaplo tak ti pošlu SZ a dohodnem se na tom rádiu. Zatím dík:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...