AnotherOne Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 Čo vlastne bráni voľnému otáčaniu, že sa klapka zlomí? Je to len bordel v tom uložení klapky? Je to tam nasucho alebo je to niečím namazané? Citovat
dodo407sw Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 to neviem.... ale ten motorcek je kurde silny! skor by som povedal, ze problem bude, ze ked vypnes auto tak sa klapky automaticky zavru a vtedy mozno motorcek nema presny doraz (resp. klapka) a nevie dokedy ju moze otacat... a ked tak pravidelne ju zatvara a tlaci na nu, aj ked je uz zavreta, tak to povoli... Citovat
merlin99 Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 .... tak zalozia ten roztahovak a pekne si vlozia na miesto nove klapky.. robotka na par minut (az na to rozoberanie pristrojovky)... takze oblby ako mne, ze vymena klapky 16hodin (taka je norma) x 35eur = 560eur len za robotu, nech si strcia do zadnice... ... hmm to by vysvetlovalo relativne rozumnu cenu v Peugeot PD co tu niekto daval. Citovat
cvrlo Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 to som písal ja, kamarát robí v peugeot servise v PD, postup som ale nezisťoval Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 R.carson --ano když rozebereš středovy panel až nahoru i ty ventilace tak to uvidíš co dělaji klapky jen ten vrch se špatně sundava musíš opatrně ten plast s mřižkama ventilace vycvaknout... Chlapy ale já si nevím už rady 2 zonová klima na dia mi to píše při testu klapek že se jedna nedovíra 13% a proto mi nechladí u spolujezdce klima u řidiče ledovy vzduch tak mi řekněte ve ktere klapce je problem když klapku mam opravenouspodní a funguje na dorazy,vrchní taky reguluje prouděni vzduchu do ruznych výdechu jen z toho chladiče v palubce prostě nejde studeny vzduch,je tam i jiná klapka ? Už mě to sere jak to ojebali v tech 407mě Frantici. Podle mě náplní to nebude toby nefoukal hned ledovy vzduch u řidiče někde je ploblém ale vůbec nevím kde Citovat
Lada78 Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 Duvod praskani klapek v klimatizeru Pri dorazu klapky (otevreno, zavreno) na svuj konec ma jeji osa jeste kousek mista ke svemu dorazu a tim padem ji motorek sponuje dokud nedojde k jejimu pretoceni, prasknuti. [upravil dne 16/9/14 20:20 od Lada78] Citovat
R.Carson Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 Lukajdo 407 : díky, syn už měl u své 407 ten středový panel dole, tak ví i jak na tu horní mřížku, jen tenkrát nekoukal do výdechů - to by už ty klapky viděl, tak se do toho pustím a uvidím, na čem jsem Citovat
Mike407 Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 Mě už to bohužel minulý týden potkalo také. Pravá strana přestala topit a foukal jen studený vzduch. Teď je auto v servisu a čekám, až to opraví... Citovat
isifa Odesláno 20. září 2014 Odesláno 20. září 2014 K žádnému přetáčení klapky nedojde. Jde o to, že motůrky otáčení klapek působí na klapky silou proti sobě a vzhledem k tomu, že uložení klapek nemá po letech již vazelínu tak se klapky nechtějí otáčet a jedna praskne aby uvolnila napětí které mezi nimi vzniká. Takže jde jen o to, aby klapky byly dost silné na to aby vydržely napětí. Nejde o žádné dorazy nebo podobné píčoviny. Teoreticky by stačilo uložení klapek promazat, ale to bohužel snadno nelze. Nevěřte nikomu kdo Vás nutí k nějakému zásahu do klapek šroubováním a podobnými nesmysly. Stačí klapku vyztužit a promazat. Citovat
R.Carson Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Tak jsem dnes rozebral středový panel, včetně vrchních výdechů, jak mi radil Lukajdo 407. Skutečně je dobře vidět na ty klapky. Mám 2 zonovou klimu a u řidiče mi fouká studený vzduch, u spolujezdce teplý /když mám puštěné topení/. Po přečtení vlákna jsem myslel, že bude klapka u řidiče prasklá, ale když jsem se díval otvory po demontáži střed. panelu, tak je vidět, že obě klapky jsou v pořádku, nejsou prasklé, když reguluju teplotu je vidět, jak se obě natáčejí. Když jsou obě otevřené, z té levé jde vzduch studený a z pravé teplý. V čem může být tedy problém?? Citovat
R.Carson Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Demontoval jsem jen ten středový panel palubovky, abych se podíval, zda jsou klapky v pořádku a tam je vidět, že jsou OK. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 jsou tam klapky vrchni bíle co nastavuji kam to ma foukat a spodní (modre by měli byt myslim) důležite jsou ty spodní jestli jse naklápí servo motorky i klapky by měli byt ok. Jinak mam podobný problém 2 zonová klima horky vzduch to fouka obě strany,ale klima studeny mi u řidiče de ledovy vzduch a spolujezdec vlažny vzduch na dia to píše 13% nedovírani klapky přitom je vše ok zajímave de to z (chladiče) co je v palubce přimo někdy doplnim klimu a uvidim Citovat
R.Carson Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Takže, já vlasně vidím přes ten rozebranej středovej panel palubky jen ty vrchní klapky, jestli dobře chápu, myslím, že jsou šedé, ale teď bych kecal. Ten tvůj problém jsem už četl, nevím, co za tím je. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 ty vrchní klapky poznáš hned,ty spodní klapky jdou vidět taky musíš si pohrat s nastavenim teploty atd přidávat ubírat teplotu ono se to bude otevírat a zavírat nebo kam to má foukat to tlačítko mačkat jinak sem našel fotky vrchni jsou šedo-bíle a spodní u řidiče je modra, u spolujezdce bílošeda takže ty se dívej po té modre měla by se hybat ale musíš otevřit ty vrchní at dou vidět spodní http://www.youtube.com/watch?v=tuYy-xjYleY nebo ty další http://www.youtube.com/results?search_query=peueot+407+flap+problem Citovat
R.Carson Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 Lukajdo 407 moc díky za rady. Tak jsem nastavil topení tak, aby vzduch foukal jen přímo k řidiči a spolujezdci, vrchní klapky se krásně otevřely a - samozřejmě prasklá klapky u řidiče. Je na ty spodní opravdu krásně vidět. Jen já ji tam nemám modrou, ale všechny jsou šedo bílé, včetně těch vrchních. Tak mám o zábavu postaráno, než se ochladí. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 16. říjen 2014 Odesláno 16. říjen 2014 Není zač hlavně at se oprava povede Citovat
R.Carson Odesláno 17. říjen 2014 Odesláno 17. říjen 2014 Kdo jste už opravovali klapku, můžete mi poradit jaké lepidlo použít? Co jsem pročítal forum, tak jste používali 2 složkové epoxidové lepidlo. Může mi někdo ze skušenosti napsat jaké je nejlepší, případně čím jiným jste prasklý spoj opravovali? Díky Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 quick epoxid lepidlo http://tmely-silikony-lepidla.heureka.cz/alteco-3-ton-quick-epoxy-64g/ drží to fakt pevně jak to ztvrdne tak do toho mužeš klid vrtat brousit atd ale doporučuju ti to ještě plechem nebo něco podobnho já dal dural material na spevnění někdo tu dával i fotku pak to zalij tim lepidlo dobře to namichej a rychle napatlej jinak se stím pak blbě pracuje. Já stim lepil 2x stěnu klimatizeru a 1x tu klapku dle mě zatim nejlepší lepidlo co fakt drží a neni tak drahé Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.