Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

autorizak to urcite robi, klapky cca 70 eur a 4-5 normohodin. Prizvukuj im ale, nech ti urcite nedoplnaju chladiace medium(musia ho odcerpat) ak ho budes mat menej, lebo ti nacaluju 10eur/100gramov. V mojom pripade sa to predrazilo (50eur/500gramov) mi unikalo chladiace medium cez tlakove cidlo chladiacej sustavy(dalsich 70eur). Nakoniec to u mna ale neboli klapky, ale slaby servomotorcek (vyhovaral sa, ze to nebolo bez rozobratia vidiet) - dalsich 70 eur. U pezota stoji asi vsetko 70eur :-)

V Bratislavskom autorizaku pri Avione mi tiez povedali, ze oprava 400-2000eur, za menej to urcite nebude, tak som siel do Dunajskej Stredy a tam mi povedali odhad 250e za klapky.

[upravil dne 2/10/12 07:16 od hipisko]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

A tak sa tu vítam, v klube pokazených klapiek.. Až ma pot zalieva, keď čítam vaše skúsenosti.. Neviem prečo, ale vždy som mal pred demontážou palubovky obroský rešpekt. Pustil by som sa do hocičoho, len tá prekliata palubovka.. :( Nervovo som sa zrútil už pri výmene kabínového filtra..

Ale k veci. Včera večer teploty klesli na -1 a dnes ráno bolo -3. Pár minút po naštartovaní som začul dajaké vŕzganie v palubovke. Ako by sa o seba škreli dva suché plasty. Po 10 minútach auto už aj normálne kúrilo.

Prejavovalo sa to polámanie klapiek aj u vás dajako takto? Môžem sa začať duševne pripravovať na ten \"palubovkový masaker\"? Nestačilo by len niekde, niekadiaľ, fúknuť trochen dajakého maziva?

Odesláno

môžeš to skúsiť premazať po vymontovaní servomotorkov ale výsledok ti nezaručím, ktovie, čo a kde vŕzgalo:myslim

teš sa z toho, že ti to zatiaľ kúri;)

do palubky sa nepúšťaj, obzvlášť keď si sa zrútil už pri výmene filtra :D, zver to servisu, máš istotu a tá cena nieje až taká ( u nás 220e) keď si predstavím, koľko je to roboty a že samotné klapky stoja cca 80e

...a vítaj v klube;):papa

Odesláno

Ahoj tak se zda ze se řadím mezi ostatní kterým to netopí. Auto fouká jenom studeny vzduch ze všech otvoru, na DIA v Peugeote mi řekly že prý odešla řídící jednotka klimatizace. Sehnal jsem tu jednotku na vrakáči vyměnil a porad to fouká studeně, tak asi odešla klapka. Mám jednozónovou automatickou klimu.

Odesláno

možno si mal riadiacu jednotku v poriadku, mal si pozrieť tú klapku hneď, overiť jej funkčnosť môžeš podľa návodu, ktorý sa už na fóre popisoval

[upravil dne 8/12/12 14:09 od cvrlo]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak uz aj ja som \"stastnym\" majitelom zlomenej klapky (pravdepodobne) na manzelkinej strane :(

mam dvojzonovu klimu...

vravite, ze je lepsie zverit vymenu autorizovanemu servisu, alebo oblednat klapky a vo vykurovanej garazi si to vymenit svojpomocne (so zrucnym mechanikom)? v tom druhom pripade odporucate rozobrat klimu a vymenit klapky tak, alebo odobrat len ten vrch a modlit sa, aby nieco neprasklo, ked to tam budem davat.

dakujem

Odesláno

cena v P servise Poprad cca 200,-€ praca + 80,-€ material :(

neviem, ci sa mi neoplati kupit za 100,-€ celu jednotku a vymenit si to v garazi sam

Odesláno

celu jednotku za 100€?

mozes ak ti to stoji za tu pracu s tym, ale predtym by som si aj v tej celej jednotke vymenit klapky:) podla mna ta cena za tu pracu je OK ( v tom mas aj vytiahnutie chladiacej naplne klimy napr.)

Odesláno

jj, ale myslel som ,ze mam este nejaky cas na rozmyslenie, manzelku vozim iba obcas. teraz je akutne a musim to riesit okamzite. ide predsa o mna :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...