pyrone Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Neviem, ja som dnes na vychode. V SNV bolo na teplomeri 14 stupnov a pocitovo v aute podstatne viac Citovat
Joozino Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 aj u nas je krasne 14 stupnov vonku a v aute musi byt podstatne viac Citovat
alternativ Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Tak ja uz zase topim v obou zonach. Vcera jsem namontovali obe nove klapky, jejich ulozeni namazali vazelinou, slozili pristrojovku a vse funguje, jak ma. Nejvetsim problemem paradoxne bylo namontovat zpatky autoradio, kdy kvuli mnozstvi svazku za radiem nebylo mozno dotlacit radio do konecne polohy, ale nakonec se nam to tam \"na silu\" podarilo natlacit Takze porad nabizim k prodeji klapku z ridicovy strany, fungl nova! Citovat
cvrlo Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Neviem, ja som dnes na vychode. V SNV bolo na teplomeri 14 stupnov a pocitovo v aute podstatne viac no veď sa už aj patrilo...:potlesk už to tu bolo ako na Aljaške:nevim:blicismajlik Citovat
cvrlo Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Tak ja uz zase topim v obou zonach. Vcera jsem namontovali obe nove klapky, jejich ulozeni namazali vazelinou, slozili pristrojovku a vse funguje, jak ma. Nejvetsim problemem paradoxne bylo namontovat zpatky autoradio, kdy kvuli mnozstvi svazku za radiem nebylo mozno dotlacit radio do konecne polohy, ale nakonec se nam to tam \"na silu\" podarilo natlacit Takze porad nabizim k prodeji klapku z ridicovy strany, fungl nova! s tým autorádiom som sa pasoval aj ja, napokon stačilo pri zasúvaní mierne s ním pohýbať hore a dolu a pekne si sadlo.. Citovat
Guest jarin.d Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Zdravím. Tak bohužel už i mě čeká rozebrání \"půlky\" auta a výměna těch prokletých klapek:bojim Dnes jsem byl v servisu a bylo mi řečeno, že jde vyměnit pouze celé topení za cca 29 tisíc a klapky se jako originální náhradní díl nedodávají. Tady se ale všude dočítám, že se sehnat dají a dokonce i přes autorizovaný peugeot:o Chtěl bych proto poprosit jestli mi můžete někdo napsat nějaké linky kde ty klapky případně objednat nebo nějaké objednací číslo přímo od peugeotu. Díky Citovat
stefano Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 inak obj.cislo je ,,,,6480E3 a cena 74.84 e,,sada ovladania dvojzonovej klimi Citovat
koblih69 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Zdravím. Tak bohužel už i mě čeká rozebrání \"půlky\" auta a výměna těch prokletých klapek:bojim Dnes jsem byl v servisu a bylo mi řečeno, že jde vyměnit pouze celé topení za cca 29 tisíc a klapky se jako originální náhradní díl nedodávají. Tady se ale všude dočítám, že se sehnat dají a dokonce i přes autorizovaný peugeot:o Chtěl bych proto poprosit jestli mi můžete někdo napsat nějaké linky kde ty klapky případně objednat nebo nějaké objednací číslo přímo od peugeotu. Díky Hm to byl teda zajímavej servis Citovat
Laďa Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 A který servis Ti řekl, že jedině celé topení? Agrega:myslim Citovat
cvrlo Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 jasné, že tie klapky dostať ako náhradný diel, kupoval som ich v origo servise v Prievidzi, nenechaj sa oklamať... Citovat
Guest jarin.d Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 No ukazovali mi obrázky celého topení a klimy a tam byly díly které jdou vyměnit a ty klapky jsou prý součástí toho topného tělesa a vyměnit samostatně nejdou. Dá se to prý objednat pouze celé za těch 29 tisíc.. Kromě originál peugeotu se někde jinde sehnat dají? Citovat
koblih69 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 No tak mylsím, že z tohohle vlákna je dostatečně jasné, že je to nesmysl. V tom servisu počůrej dveře a jeď jinam. Citovat
janik6163 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Potvrdzujem!Klapky sa dajú objednať ako náhradný diel.Kupoval som ich v PD v Final CD.Cena okolo 80e. Citovat
Guest jarin.d Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Díky za rady a za to objednací číslo;) Do tohoto servisu jezdím s každým větším problémem nebo závadou( není to agrega:)) a zatím jsem nikdy nemohl říct nějaké špatné slovo na jejich adresu. Vždy jsem odjížděl spokojený. V pondělí se u nich zastavím s tím objednacím číslem a uvidíme:D Citovat
Mike407 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Ten objednací kód opravdu sedí, tady máš důkaz. Citovat
janik6163 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Díky za rady a za to objednací číslo;) Do tohoto servisu jezdím s každým větším problémem nebo závadou( není to agrega:)) a zatím jsem nikdy nemohl říct nějaké špatné slovo na jejich adresu. Vždy jsem odjížděl spokojený. V pondělí se u nich zastavím s tím objednacím číslem a uvidíme:D Asi si potrebujú iba zarobiť.Možno ťažký mesiac. Citovat
Mike407 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 A nebo se jim do toho moc nechce. Ale je fakt, že coby samostatný díl to v katalogu ND u klimatizéru zobrazené není. Najde se to až podle toho kódu, takže se s tím třeba ještě nesetkali a neví, kde to hledat. Citovat
Judes Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Možno sa im to nedarý pohľadať tak ako aj mne, vypisije to \"nájdených 0 dielov\". Citovat
Mike407 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Musíš kliknout v pravém horním rohu na záložku Díl(y) a potom vložit ten kód do vyhledávacího políčka v sekci ULOŽIT DO KOŠÍKU po levé straně stránky a přitom musíš nechat zaškrtnuté tlačítko \"Objednací číslo ND\". Potom ti to hodí rovnou do košíku (viz můj obrázek výše). Uznávám, že je to trochu zvláštní postup, ale funguje to. Citovat
Judes Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Ďakujem, takto to už išlo phladať ale je to rochu proti logike . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.