Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V Septembri som bol v org. servise že mi svietia kontrolky ABS.ESP a nefunguje tempomat. Pichli ma na pc a zistili že je to nejake čidlo.Keďže ho nemali na sklade tak ho vraj objednaju. Je už December a ja stale ho nemam a stale chodim bez dôležitých zabezpečení proti šmyku v tomto počasí. Je toto naormálne že za 3 mesiace niesú schopny objednať jeden nahradny diel? Vraj maju problem z dodovateľom. MŃa ako zakaznika to absolutne nezaujima. Nech majiteľ servisu si sadne na lietadlo a leti to kúpiť do FR. Toto je michalovský Peugeot!

Odesláno

ja som to menil teraz na zadnych kolesach obe , nastastie mi dosli behom dvoch dni cca , toto by sa stavat nemalo, zase dalsia podarena chyba pri vyrobe. Jedna sa teraz o bezpecnost, hlavne ked je zima, ako je to vobec mozne ze to moze dopustit peugeot ? Myslim ze by mal praveze urobit zvolavacku a zacvakat to zo svojcih, a nieze este ani suciastku nemoze poskytnut :bojim

Odesláno

Info od peugeotu - objednávky na nd do piatka , dodavka je centralna do týždňa pokiaľ je skladom v Ba . (pokiaľ nie je dobrý známy na dovoz z Ba, alebo niekto kto chodí do Wiedne- objednávka je v showrome na druhý deň)

Odesláno

Michalovský Peuget dostal 4 čidlá asi pred mesiacom. Zaprášilo sa po nich. Niektorí ľudia čakali od augusta. Skúsil by som ísť do Citroena. Čidlo zo 407 sa dáva aj na C6. Tých behá veľmi málo, tak možno majú nejaké čidlo na sklade.

[upravil dne 17.12.2009 AnotherOne]

Odesláno

No tak to som mal asi stastie. Som sa len tak siel spytat do Peugeotu v Hodonine, ze kolko stoji, lebo mi niekedy vypina a servisak ho rovno priniesol zo skladu s otazkou ci nemam pol hodinku cas. tak to hned aj spravili a ja mam pokoj. ;)

No bolo to sice pred rokom, ale tiez v takomto predvianocnom case.

;):papa

Odesláno

No tak to dufam ze sa tento rok nerozhodne sklamat lavy zadny, ked je to taky nedostatkovy tovar. :myslim

Lebo som menil iba pravy zadny. Skoda ze som nevymenil oba.

Mimochodom odchadzaju prevazne zadne na autach do r.v. 2006.

Potom bola konstrukcna zmena na zvazku so senzorom, lavom aj pravom. Po tejto zmene, by uz mali byt skoro dozivotne.

Odesláno

to bude tak na 90% geometria

Inak daj si zmerať aj koľko ti auto \"vybočuje \" z priameho smeru. Mne to robili pri kontrole tlmičov a vyšiel odklon 2 metre na km, vraj je to ok:super

Odesláno
Původně zaslal: obaf

patko79: a to ti naco dobre vediet ten okdklon?

Ty si uz videl 1km rovnej slovenskej cesty?:xvul

:D:D:D máš pravdu je to na prd, teda aspoň na slovensku. Ale inak je na to nejaká predpísaná hodnota, od ktorej by som si to už musel nechať spraviť, pretože by mi ani geometria nepomohla. Neviem, nech sa vyjadrí nejaký odborník, ja som sa o to príliš nezaujímal. Povedali ok, spravili geometriu a vec bola pre mňa vyriešená:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...