Libor T16 Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Tak jsem ted měnil prasklé turbo na kamarádově 407 1.6 HDI , stalo se to ve 101 000 km , oska turba prdla. Na to není nic divného , to se staává , říkám si , prostě smůla. Zajel jsem si do turbo tecu pro nové turbíčko , a borec mi k němu s úsměvem na tváři nacpal trojlist s instrukcema od psa , co všechno se musí s turbem vyměnit a co se musí předělat , jinak že to turbo zase pukne, že se to děje pořád a stále. Napřed jsem nevěřil vlastním očím a myslel jsem si , že si ze mě dělá srandu , po krátké debatě , kdy mi vysvětlil , kolik a jak často už těch turb prodali a co se s tím děje ,jsem se zhrozil . Všechno dávalo smysl - motor je konstrukčně špatný a má problém s talke oleje a je chudák ten , co zvolil tuto motoryzaci oproti dvoulitru. Takže materiál v peugeotu , co je v návodu popsaný stál další 4 tisíce , musel jsem i shodit vanu , prohlídnout a vyčistit sací koš oleje , vyčistit čerpadlo. Práce jak na kostele. když jsem to celé složil s klidným svědomím , že kvůli záruce na turbo jsem vše splnil a nopomenul, nastartoval jsem to a nechal 15 minut vrčet. Jel jsem auto vrátit a 10 km bylo vše v pořádku , potom když jsem nabral majitele , tak jsme to jeli zkusit na dálnici a ve 130 turbo puklo znovu !! Bravo !!! zítra se budu handrkovat v turbo tecu o záruku na turbíčko. Chci tímto poděkovat vývojářům tohoto motoru zAa výborně odvedenou práci !!!! motor po zahřátí i s vyčištěným a zkontrolovaným čerpadlem začíná strácet mazací tlak!!! super motor a všem majitelům přeji hodně štěstí , o kvalitě zpracování napovídá i první instrukce v návodu - pokud je měrka oleje žlutá plastová , je nutné ji okamžitě vyměnit za kompozitovou s oranžovým držátkem. Citovat
Hasis Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Původně zaslal: Libor T16 první instrukce v návodu - pokud je měrka oleje žlutá plastová , je nutné ji okamžitě vyměnit za kompozitovou s oranžovým držátkem. tak toto je pekne:D:D Citovat
jofo Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Nieco na tom bude. Chalani co maju autorizak od citrona tak vraveli ze ta 1,6 HDI je skvely motor ale ze pri vymene oleja treba davat bacha na nieco neviem na co, ze sa moze pripchat nejaka hadica alebo nieco take a to potom nemaze turbo, alebo co. Ked ja si uz nepametam, vtedy ma zaujimali 2,2HDI, ale ze to sa stava v malo pripadoch. [upravil dne 15/12/09 jofo] Citovat
marisw Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Uz som to tu raz pisal. 1,6 ani zadarmo.... kamaratov kolega mal 407 1,6 hdi a pri 260 000 km sa mu zlomila kluka, vytrhlo ulozenie klukovky ,zlomilo dve ojnice, stretlo sa vsetko co sa dalo a ... podala si ruku s asfaltom :)). auto kupene na SR, jediny majitel. Pravidelne servisovane.... po troch rokoch prevadzky.. PS. niekde som mal aj foto, ked najdem supnem to sem [upravil dne 15/12/09 marisw] Citovat
HonzaZ Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Někde tady jsem četl, že ve vedení mazaciho oleje u turba je nějaké sítko. Citovat
Martinsk Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 na 1,6 hdi treba raz za 60000 km zdemontovať olejovú vaňu a vyčistiť ju. Používať redšie oleje. Mne hovorili chalani, že je tam konštrukčná vada a vo vani zostáva bordel. Inak 1,6 hdi je dobré, pokiaľ sa nezačne kaziť ... Citovat
MHS Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Původně zaslal: Martinsk na 1,6 hdi treba raz za 60000 km zdemontovať olejovú vaňu a vyčistiť ju. Používať redšie oleje. Mne hovorili chalani, že je tam konštrukčná vada a vo vani zostáva bordel. Inak 1,6 hdi je dobré, pokiaľ sa nezačne kaziť ... jake oznaceni oleje mas na mysli? Citovat
Martinsk Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Používať Total quartz future 5w30 ak nemá FAP, alebo Total 5w30 ineo ECS. Tieto oleje sú stavané pre tieto motory. Pokiaľ možno nepoužívať 10w40 aj keď ho servisná knižka povoľuje. Hlavný problém je v zanášaní olejovej vane. Toto sa stávalo u prvých modelov 1,6 HDi. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Pýtal som sa na ten Ineo v servise. Je dobrý, ale radili používať ho od nova, ak sa predtým používal íný olej tak radšej nemeniť. Samozrejme pár tisíc km na inom od nova nevadí. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Tiez si nemyslim, ze 1.6 HDI je nejak zvlast zly motor, to by ho snad nemalo Volvo ci Ford ... Citovat
Dundee Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Kolegův známý si koupil C5 sedan 1.6HDi a co dva až tři týdny měnil turbo (poprvé mu ho zadarmo vyměnili v servisu, kde auto koupil, pak řešil reklamace). Po dvou měsících to vzdal a milou C5 prodal... Citovat
foxo Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 uz v inem vlakne sem tvrdil, jaky je motor 1.6 HDi naprd. Je to prekopana 1.4 benzin, hlinikova slitina, ocelove vlozky. Na to ze ma ten motor 110koni je fakt na hrane vykonu. Nekdo ma aj ciplu 1.6HDi (myslim ze AnotherOne), a presvical ma o jej nesmrtelnosti. Ja vam to rikal chlapci.... Citovat
AnotherOne Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Ja nič čiplé nemám, nepotrebujem si nič kompenzovať. Čo má odchádzanie turba kvôli zapchatej trubke spoločné s poddimenzovaným motorom? Citovat
jarinek Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Původně zaslal: foxo ........Je to prekopana 1.4 benzin ....... Ehmmm, to ses určitě spetl. Citovat
sekaj Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Původně zaslal: jarinek Původně zaslal: foxo ........Je to prekopana 1.4 benzin ....... Ehmmm, to ses určitě spetl. Jo to se spletl.Je to převrtaná 1.4HDi a přidané turbo s variabylními lopatkami a upravená řídící jednotka. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Tak to sa mýlite je to prekopaný motor zo žigulíka, aj ten má 4 valce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.