Gripstone Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Zdravim vsechny dvěstěpětkáře Mam Peugeot 205, 1.8 GLD, r.v. 1986 - nafta. Uz nekolikrat nam prasklo spojkove lanko, takze se chci zeptat na vase zkusenosti s timto vozem. Spojka jde podle me dost z tuha, kdyz chci zaradit, musim pritlacit pedal az na podlahu, nejhorsi je to se zpateckou Po zarazeni rychlosti spojka zacne zabirat priblizne v polovine polohy pedalu. Chtel jsem jeste vice dotahnout lanko, aby spojka zabirala vyse, ale nez jsem to stihl vubec udelal, tak lanko prasklo vcera zase Koukal jsem na ten mechanismus a jevi se to tak, ze ikdybych to dotahl vice, tak to bude asi zbytecne, protoze ten mechanismus by to stejne dale nepustil. Auto nam dal otec na dojeti a pred tim mel jiz nekolik techto aut, jen s benzinovymi motory a spojka sla oproti tomuto dieslovemu motoru udajne o mnoho lepe seslapovat a vubec... Take nikdy neprasklo lanko... Otec jiz to mel rozebrane, ale nejevilo se mu, ze by tam neco bylo tak jak by nemelo a vymenil jen nejake lozisko. Dekuji za vase rady panove... Jinak shanim levy predni blatnik, blinkr a vynechava jeden valec, udajne to je to strikackou, tak kdyby nekdo mel, budu rad Mejte se! Citovat
Benžík Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Asi to bude chtít novej přítlačák a lamelu. Když je to moc ojetý, tak paprsky přítlačáku jsou víc šikmo k ložisko a pak je potřeba větší síly ke zmačknutí paprsků přítlačáku a proto praská lanko. Nebo je jenom zatuhnutá páka spojky (ale to by se spojky špatně vracela zpět), nebo někde dře lanko (třeba moc zahnutý - ale to by se nezvedal pedál spojky z podlahy) Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 s tím,že jde těžko se smiř,měnil jsem na dýzlu spojku--komplet--víckrát a vždycky šla relativně těžko (a to jsem při skládání mazal vše,co se tam mazat dá), ale lanko mi neprasklo nikdy...,zkus si nechat vyrobit lanko podle starého ve firmě,kde to dělají--mají někdy větší výdrž ty jejich lanka a ta stříkačka bude asi kompletní vstřikovač--to bys měl sehnat lehce (nechej si ho pak vyzkoušet a seřídit na předepsaný vstřikovací tlak a pod něj pak novou podložku (těsnění--vyžíhat) Citovat
satan1984 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 pravy blinker mam. dalsie diely na .: http://pokec.azet.sk/satan1984/fotoalbumy?i9=033ff6554157 album peugeot 205 (ten posledny) vsetko je zadarmo. Citovat
xmotora Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Zdar mam dotaz taky na spojku tak nezakládám další vlánko. Mam 1.1 najeto 210tis. poctivých a když vyřadim na neutrál pustim pedál spojky tak začínám slyšet takový jako opakující se maličko rachtání. Někdy to neni slyšet a kdybych si neztlumil radio tak to ani neslyšim... Nooo jinak bych řek že to neprokluzuje. Tak by mě zajímalo co by to mohlo být???ložisko přítlačák? A jestli to vydrží ještě tak 10-14tis. Km. A jezdim po Práglu a tam tu spojku použivam dost často...? PS. Potřebuju tak do třičtvrtě roku dojezdit( ročně najedu do 14tis km) Pááč se mi nechce dávat za spojku 2-4,5 tis +práce. asi budu kupovat 406 2.0 benzin 98Kw /Hdi 66kw nejsem ještě rozhodlej a nebo mazdu 626.))) Citovat
vinorak Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 no zkontroloval bych hladinu oleje v převodovce, ale řek bych, že je to ložisko na spojce Citovat
Chajda Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Zdravím, předem se omlouvám trochu za ale spojky se to týká (a nechci zakládat nové vlákno). Prasklo mi spojkové lanko, a tak se chci zeptat jak ho mám vyměnit ? (jako kde a jak je přidělané, jak se k němu dostat atd.) Motor 1,8D. Díky moc. [upravil dne 29/5/10 Chajda] Citovat
ozzy56 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 u pedálu je lanko zaklesnuté, na páce spojky je dlouhý šroub a matice, nové lanko veď po trase původního lanka--nejdříve si vše okoukni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.