Přejít na obsah

xmotora

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

xmotora's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. xmotora

    Rady ohledně spojky...

    Zdar mam dotaz taky na spojku tak nezakládám další vlánko. Mam 1.1 najeto 210tis. poctivých a když vyřadim na neutrál pustim pedál spojky tak začínám slyšet takový jako opakující se maličko rachtání. Někdy to neni slyšet a kdybych si neztlumil radio tak to ani neslyšim... Nooo jinak bych řek že to neprokluzuje. Tak by mě zajímalo co by to mohlo být???ložisko přítlačák? A jestli to vydrží ještě tak 10-14tis. Km. A jezdim po Práglu a tam tu spojku použivam dost často...? PS. Potřebuju tak do třičtvrtě roku dojezdit( ročně najedu do 14tis km) Pááč se mi nechce dávat za spojku 2-4,5 tis +práce. asi budu kupovat 406 2.0 benzin 98Kw /Hdi 66kw nejsem ještě rozhodlej a nebo mazdu 626.)))
  2. xmotora

    Chyba 41

    Zdar lidi no baterkou ani alternátorem to nebylo tak jsem konečně přišel proč auto cukalo:mrk Dělalo to jen při startu a jen když bylo teplo a pak ve vyšších rychlostech. Takže přes zimu byl klid:bojim Byl to poťák škrtící klapky a kabely ke svíčkám. Kabely jsem dal nový koupeno od tesla blatná a k mému údivu se vyrábí v USA pravděpodobně jen kabely asi kompletace u nás. No aspoň něco...(cukání nad 120) K tomu potenciometru. Musel jsem si opatřit bit na torx do goly. Je to Klasickej torx. A jak tady někdo popisoval stačilo jen sundat plastový krytky a povolit odšroubovat jo a odpojit konektor. A po téhle operaci jsem koukal na poťák který byl úplně vpořádku žádné vydření ale na všech drahách byl jako takový šelak ten jsem setřel a přetřel Diavou. Pro mladší ročníky prostředek na leštění nábytku používaný před revolucí a také používaný k zlepšení vlastností vyšeptalých potenciometrů Noo někdo tady popisoval že to stačí vyčisti tech. benzínem a prý to taky fungovalo. Myslim že i jen pohé vyčištění funguje... Takže konečně cukání se odstranilo a Peugeot zase jezdí super necuká ani když není zahřátý ani ve 130 a jede do kopců jak divý PS. Asi před dvěma měsící mně odešel alternátor a auto poprvé po 46tis. km a 3 a půl letech mě nechalo stát...Ale altík se vyměnil a je vše OK. Závěrem bych chtěl poděkovat mnoha lidem co sem přispívají Děkuju. Jestli bude zájem můžu dodat foto?
  3. xmotora

    Chyba 41

    Zdar lidi můj problém byl vyřešen. Před tím než jsem se rozhodl vyměnit pot. škrtící klapky tak jsem vyměnil Baterii za novou od varty blue line rázem vzrostal cena auta A zjistil jsem že závada byla odstraněna...Pááč auto neškube krásně jde za plynem dokonce akceleruje na 5.tku i při 130 km/hod a více...Nooo zase je to ten starý super 205 Takže pro příště když budu vyblikávat chyby chce to mít v pořádku Baterii a elektriku vůbec. PS. Předchozí baterka byla ještě původního majitele auta takže molha být stará 4-6let a zdála se v pohodě naměřil jsem na ní odpovídající napětí a idikační kolečko svítilo že je všechno OK....Ale Baterie byla úplně KO. Takže pravděpodobně došlo k tomu jak byla baterka vyšťavená tak elektronika čidla házela špatné údaje ŘJ a proto to cukání atd...A projevovalo se to jen těsně po startu. při volnoběžných otáčká tak malých že většina elektriky nebyla napájena z alternátoru ale z baterky...Nic jiného mě nenapadá.
  4. xmotora

    Chyba 41

    Zdar tak je tu vývoj v registru chyb. Auto se chová jak jsem popsal. Registr vyplivnul chyby 53- napětí na baterce ( auto 14 dní stálo tož asi baterka neni řádně dobitá), a 33-SEnzor podtlaku v sání nevíte kde je u tohohle motoru? To Mitia: Svíčky jsem měnil,palivovej filtr taky, a na relé koukal... dik
  5. Zdar lidi potřeboval bych vědět co vyměnit? když jsem si vyblikal chybu 41. Podle seznamu chyb je chyba 41 snímač otáček / polohy. Mám 205 1.1 motor TU1M. Mono jetronic vstřikování. A tam se otáčky berou ze zapalovací soustavy. JEde mně o to co mám vyměnit jaké čidlo a kde ho najdu na motoru? Jestli snímač impulzu zapalování nebo generátor impulzu klikové hřídele nebo nějaký jiný čidlo. Joo a auto se chová tak že ze začátku po nastartování nemá sílu a občas i chcípne a jako vynechává jako kdyby neměl benzín.... Díky za radu
  6. xmotora

    Spotřeba

    Chlapy sem na to úplně zapoměl je to 2.0...v automatu:roll stydím se mooooc
  7. Zdar lidi uvažuju o koupi 406 v benzínu v automatu. bych se chtěl zeptat jakoupak má spotřebu???? díky
  8. xmotora

    TU1M??problém po startu?

    Díky za odpověd. PS. Jakejpak bazmek mam koupit?
  9. xmotora

    aky motor?

    Zdar já mám 1.1 44kw. Jako je to strašně živý autíčko ale když jedeš sáám. Jinak když do toho naložíš 3 a víc lidí táák je to pomalý jako sviňa. A po dálnici ve dvou smrt. Jeko maximálka dobrý ale příjde kopec a musíš podřadit na 4. 1.1 je auto vyloženě do města. Sem z Prahy a tady je to super stroj. Ale na dálky je to děsný až příšerný. Asi bych volil 1.4 minimálně spíš 1.6 Gti. Nežere to táák jako 1.9. Noo a disel pokud seženeš od někoho kdo se o to staral táák je to dobrá koupě. Ale musí bejt v super stavu. Obvyklé neduhy 205 je hlavně zadní nápravu tu si zontroluj. Pááč to je jidnáá extrémní částka která stojí od 6-12tis. při opravě.Jinak ceny jsou OK. PS: řikam je to autíčko pro mladýho kluka. Kterej vozí jen sebe do školy nebo do práce a svou holku. Volil bych buď 1.6 Gti nebo Roland garos 1.4 super výbava nebo disel ale vyrobenej po roce 91.A vhodně dobym stavu.
  10. Zdar Mám 205 1.1 motor TU1M je to jednobod mono jetronic.Stříkačka. A od doby kdy je veknu vííc jak 25 nad nulou. Táák když je auto sutdený a nastaruju táák prvních 2-5 minut jako kdyby neměl motor vůůbec benzín. Motor běží ale jako kdyby na vteřinku vynechával.???A přetrvá to i když přidam plyn.Prostě na vteřinku vždycky páárkrtá vypadne.Po 5 minutách je klid a auto jede jako z praku. V zimě je všecko OK takže čidlo teploty nasávanýho vzduch je asi OK.Nebo mě napasá čidlo množství nasávanýho vzduch.???? NEvím co by to mohlo být?????? PRostě nic mě nenapadá?????? PS. Palivovej filtr byl měněn před 1tis.km a před tim to taky dělalo v létě.a Vzduchovej filtr byl taky vyměněn před 15 tis. km. a svíčky taky.
  11. xmotora

    otačky motora pri volnobehu

    Táák pro motor XUJ9J1 jsou volnoběžné otáčky 850-900 1/min.
  12. xmotora

    otačky motora pri volnobehu

    ahoj A jakj máš Typ motoru.Karburátor nebo stříkačku??? U karbeců je to kolem 650 a stříkačka 850-900.Volnoběžné otáčky. Musíš vědět jakej Typ motoru máš?
  13. xmotora

    Top speed 205 1.4XS

    Zdar Jednou jsem jel Praha-Brno s plynovym pedálem na podleze skoro celou trasu. Noooo asi tak chvílema mně tachometr nestačil:D Takže 180 a víc. Ale reálně skutečne myslim takovech 175 km/hod.(páč tacháč kecá) Ale s 1.1 44kw/60k:super Bohužel taky spotřeba šla nahoru normálně po dálnici 5,5 a takhle za 10:D PS. Docela byl slyšet vetřík....pustil jsem si nahlas radi a OK. Už to radsi nezkoušim mám málo bodů;)
  14. xmotora

    Zadní náprava do\"A\"

    Neee vůbec:super Roland Garros je krásný. (prostě koníček)
  15. xmotora

    na co kouknout u 205

    Zdar 205 bych teď už kupoval jen od 91 roku (pozinkovaná kastel). GRD sehnat v dobrym stavu to je jako hledat jehlu v kupce sena. A upřímě 1)205 GRD špatná bude stát 10tis. + opravy + materiál 25-30tis. Možná i víc Takže suma sumárum 40tis. A to podle toho jestli budeš měnit i zadní nápravu.(repasovat) Celkem dohromady skoro 50tis. i počáteční cena. 2)Pokud jen minimální opravy(Rozvoďák+kladky,Brzdy,Náplně +filtry+svíčky +kabely+baterka. Táák 17 tis.) A to nepočítám gumy,a nějakou elektriku. Noo asi po mích zkušenostech bych volil 106.Od 50-80tis. Už neco good seženeš. Nebo 206 ale tam si připlatíš (80 a víc) Ale jedno velký plus pro 206 už je to daleko bezpečnější auto než 205.A myslim aj ta 106 je bezbečnější sice asi ne o moc ale bude;) Když to má být pro přítelkyni... Noo ale jestli máš jen 50 tis. tak Ti nic jinýho nezbyde.... [upravil dne 8.4.2008 xmotora]
×
×
  • Vytvořit...