Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všem

potřeboval bych radu hledal jsem tu ale nenašel mám radio philips 4050 koupil jsem si k němu changer Philips DC022 dnes mi přišel poštou tak sem hned běžel do garáže že ho zapojím jen na odskoušení a rázem jsem měl po náladě na rádiu je konektor viz foto č.1

a na changeru kabel s koncem viz foto č.2

nebo popřípadě přechod na tento konektor viz foto č.3

teď otázka jde sehnat přechod mezi těmito koncovkami nebo némáte někdo doma kabel přímo s koncovkou k mému rádiu dík za každou odpoď

fotoč.1

[upravil dne 9.12.2009 navaho]

post-0-14109611433152_thumb.jpg

Odesláno

ta modra kostka (myslim ze ma oznaceni mini-ISO)je k novejsimu radiu, je treba sehnat ten mezikus mezi tim kulatym DIN konektorem, ktera bude mit na konci ten klasickej placatej konektor ISO. pripadne vyrobit redukci, ovsem chce to vetsi schema, nez to co dal OK406, to se neda precist kterej drat kam patri. na webu by se to melo dat dohledat

Odesláno

díky kluci v peugeotu na Kladně jsem se ptal a řekli že už se to nevyrábí a ani se mi nechce za kabel dávat 1300 tak zejtra když bude čas koupim koncovku iso s volnýma drátama a zkusim vyrobit přechodku sám podle schéma co byl v odkaze od dejva pak dám vědět jak jsem dopadl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...