Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prečo mať alebo nemať sk.klub

Recommended Posts

Odesláno

som tuná síce neřád člen, ale hádam ma za to nikto neukameňuje. mne je tu fajn, nič mi tu nechýba, v pohode partia, zrazy perfektné, trošku sem tam aj medzinárodné a myslím, že sme aj jediný Peugeot-klub dvoj národný, tak si to strážme.

vždy tu mám o čom čítať a písať, som tu v podstate varený pečený, aj prču si tu zo mňa robia:D

Odesláno

Nikdo si z toho nic nedělejte. Po přečtení několika posledních příspěvků od Zily jsem prostě nabyl dojmu, že ten člověk si jenom chce popovídat k čemuž využívá svůj záměr (na oko), takže běžný uživatel fóra se prostě k tomuto počinu musí vyjádřit. Nemějme mu to za zlé. :)

S názorem Pe.Tr naprosto souhlasím a nemám co bych dodal. Moc pěkně napsáno. :potlesk;)

Odesláno

tak aby som nevyzeral ako niekto kto ti nepraje alebo závidí alebo je proti tebe tak toť môj názor:

1. chceš počuť názor - ale keď ti niečo niekto napíše tak sa urážaš

2. chcel by si slovenský klub ale kto ti tam pôjde pri tvojom vystupovaní

3. kto ťa má podporiť keď každého kto ti chcel pomôcť alebo poradiť zotrieš

4. ak máš takú účasť na zrazoch akú máš, máš ešte odvahu myslieť na Slovenský klub? (obdivujem ťa)

5. všetko je o peniazoch, kde ich chceš zobrať?

6. ak chceš počuť názor tak názor na čo?

7. napíš: chcem založiť klub, bude také financovanie,budeme robiť toto alebo toto, budeme mať také výhody a podobne.

musel by som ešte dlho písať ale ak chceš názor napíš ako chceš aby to fungovalo a potom sa možeme baviť

daj sem stanovy alebo pravidlá.

Qcko

[upravil dne 9/12/09 Durko]

Odesláno

Durko to si vystihol ja som mu pisal niekoľko prispevkov skor dlchsie myslieť a až potom pisať a hlavne ROZVAHU inak sa dočka len mepochopenia u mna sa mu to už podarilo a na slovensku je dosť malo členov aby to spravne fungovalo akokolvek dobri napad ak nieje dotiahnuty do konca nestoji za nič už som riadnym členom platenym nie kvoli nejakym zlavam alebo vyhodam ale kvoli ludom mne žiaden klub nezabespeči taku zlavu ako KAPO (kapo pozri zraz senica:D:D) za 3 dni opravene burane dvere cena DO 200€(dvere,okno,mechanika ektr okna tapec reprak lak metal) NIE KVOLI ZLAVAM ALE KVOLI LUDUM jeden priklad za všetky (nech sa prosim nikdo neurazi že som ho nespomenul kaper jarson lubko štvrto .......)pastorek ma tak vytočil:D:Dže som nemohol neisť na zraz do Senice do Košic sa my nechce.:(:(:(:(:(:(

Odesláno

Myslim, ze Peter to vystihol, tak ako oddie, a nakonec aj durko ...

Hovoril si i to, ze napr nemame na Sk eshop, mohli sme ho mat funkcny, kto to zabalil ?

Ja neviem, ale nemam v teba doveru, ako v nejakeho organizatora.

Zalozit internetovu stranku, vie skoro kazdy ... Viest riadne klub, kazdy nevie ...

Naozaj sa necitim byt nejako ukrateny, tym, ze som v klube, ktory ma sidlo v cesku ... Dokazom je aj posledny minizraz, kde bolo na to, ze sa jednalo len o posedenie v motoreste 70 ludi ...

Tym vsetkym neslo o to, v akom klube su, ale o tom, s kym sa stretnu a ako dokazu stravit popoludnie. Takisto nepotrebovali ziadny prispevok ...

Odesláno

Len k tomu, co napisal praktik a dobre to vystihol :)

Za to ze som clenom tohoto klubu, som mal uz zliav az moc :P

1. Pastorek, ako taky, sa mi uz neraz rypal v aute, a za pracu vyfasoval akurat cigarety, kde v servise by som nechal urcite viacej.

2. Dj lucky mi prerobil celu prechodku, tiez za obed, a zabil s nou X casu :)

3. Napr Jarson mi dal sadu skrabiek, za ktoru by som v obchode vysolil viac, ako som zaplatil za clenske.

4. Durko mi trebrs dal koberec do auta, a nenahraditelne plastove zaslepky, ktorych sa mi podarilo uz par ulomit, a tieto prisli vhod.

5. Kaper mi doviezol zadarmo plechove disky, zo stredneho slovenska, za dopravu by som takisto nieco zaplatil, aleby by som musel kupovat tuna s Trnavy, ktore boli o 10 Eur drahsie

6. U wolfikovcov som mal diagnostiku za 5 Eur, kolko by som platil v servise ?

7. Na zraze v piestanoch, za mna samotny klub doplatil 28 Eur, kto by ich zaplatil, ak nie klub a ludia v nom ?

8. Chalani mi tu pomohli vyriesit notebook kde sa nedalo pomaly vypnut jedno jadro, a chcel som ho predavat, hlavne pastorek a ANOTHERONE....

To su len veci, co ma teraz napadli. Urcite bolo tych ludi viac, ale uz len toto hore vymenovane, my vratilo clensky prispevok minimalne 5 krat naspet ... Neni mi ho vobec luto, pretoze je na dobru vec.

Takyto ludia, robia KLUB, a nie to, ci je to s koncovkou SK, CZ, COM alebo inou ...

[upravil dne 10/12/09 Lubk0]

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Pokud se ale vydělí sk club, tak by se moh vydělit i cz club, ne? :myslim

asi jsem nejak nepochopil myslenku za touto vetou?

Odesláno

Trosku mimo...ale pri tom mnozstve prispevkov nestiham reagovat...;)

Clenske som tiez zaplatil z dovodu podpory dobrej veci a dacoho co sa mi paci a s cim suhlasim a nie preto aby som mal nejake zlavy alebo cosi podobne.

Najskor som proti sk klubu nemal skoro nic, nakolko si myslim ze aj ine krajiny maju svoje peugeot kluby a nechodia na cz forum (aj ked to je asi uz o inom) tak preco by nemohlo mat aj slovensko svoj...no ale ako toto citam viac a viac uz sa mi ten napad paci stale menej a menej :fnuk

[upravil dne 9.12.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

L

3. Napr stvrto mi dal sadu skrabiek, za ktoru by som v obchode vysolil viac, ako som zaplatil za clenske.

Lubk0 tu si sa trochu sekol, zásluha za škrabky patrí Jarsonovi, ale inak máš pravdu. Dobrých rád a inej pomoci tu nájdeš plno.:papa:papa:papa

Odesláno

Pokud jde o hromadný zasílání věcí z eshopu na slovensko, měl bych řešení s rozumným poštovným.

Pokud by byl zájem, nechť mě kontaktuje příslušný oddělení :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...