vdacny Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 ja osobne si myslim ze to vnimas ako agresiu, ale opak je pravdou. momentalne niesom v ziadnom klube, a takych je tu mrte.... vadia vam ze navstevuju vase forum? ja neviem, trabantisti ci su slovaci, alebo cesi, tak maju na seba odkazy popisane na svojich strankach a je jedno ake forum vyuzivaju. myslim ze tu ide o tych ludi u nas na slovensku, ktori by chceli vyjadrit podporu peugeotu aj u nas. Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: vdacny boha ludia, nejedna sa o forum, jedna sa o klub. to neni o internete!!!!!!!!! Promin, ale nemuzes zalozit vlastni klub a chtit vyuzivat jednu z hlavnich sluzeb nekoho jineho, ktery tak bude nest mimo jine vsechny naklady s tim spojene (to nejsou jen penize, to je taky cas spravcu, kteri to delaji vicemene dobrovolne ve svem volnem case). Navic se dodnes zadny zastupce peugeot-klub.sk neozval s tim, ze by treba neco takoveho chtel, spise mi prijde ze jim tady nevyhovuji ruzne veci a proto se chteji separovat... PS: Za me osobne jako clena vedeni klubu mohu rici, ze jsem proti tomu, aby jine obcanske sdruzeni nebo klub vyuzival jednostranne zazemi, ktere bylo vytvoreno cleny a zastupci klubu za dlouha leta. Je mozne, ze nekdo prijde se zajimavou a realnou nabidkou a predstavou, zatim se to vsak nestalo. A i kdyby presvedcil me a treba jine cleny vedeni, musel by jeste presvedcit dostatek mistnich radnych clenu. Citovat
306gti6 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Aj keby sa spravil club.sk tak by som tam nechodil-staci mi jeden a Poriadny ako je tento,je mi jedno ci si pisem so Slovakom alebo s Cechom hlavne ze si rozumieme... A aj by sa mi nechcelo chodit na dva kluby a riesit tam aj tu to iste dva krat,ved tu sme vsetci pokope preco sa rozdelovat... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ano maju na seba odkazi, ale takisto maju vlastne fora... Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: vdacny ja osobne si myslim ze to vnimas ako agresiu, ale opak je pravdou. momentalne niesom v ziadnom klube, a takych je tu mrte.... vadia vam ze navstevuju vase forum? ja neviem, trabantisti ci su slovaci, alebo cesi, tak maju na seba odkazy popisane na svojich strankach a je jedno ake forum vyuzivaju. myslim ze tu ide o tych ludi u nas na slovensku, ktori by chceli vyjadrit podporu peugeotu aj u nas. Na to treba zalozit klub a zalozenie klubu nie je ziadna sranda, ked ho niekto zalozi, moze sa o tom viest diskusia a nie zakladat taketo vlakna... Podporu peugeotu u nas vyjadris tak, ze si ho kupis na Slovensku, neviem co to ma s klubom, keby si tym chcel podporovat Peugeot na Slovensku, musel by si do toho Peugeot aj zapojit (nemyl si pojem vodic peugeotu a Peugeot) Na zraze v Senici bolo velmi pekne vidiet, ze vodici Peugeotov sa na Slovensku nestratia a nepotrebuju k tomu ziadny klub, to ze sme niektori podporili peugeot-club bolo skor z ochoty a v ramci podpory a podakovania ako myslienka, ze dostanem na stojaka gulas a 5% zlavu v hornej dolnej na letisku v autodieloch;) A uz sa mi pisat nechce, budem ako Lubk0:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Už zase:myslim Zila já už tě nechápu, ty se vždycky něčeho napiješ, nebo si něco šlehneš před tím než založíš nějaký tomuhle podobný téma? Jinak nevim:myslim Citovat
kaper Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Zila Prečo to neskúsiš na nejakom inom fóre, alebo chate???? Máš možnosť teraz letí Facebook, Pokec, alebo kopec ostatných. Tu ta už aj tak všetci poznajú a vedia čo chceš a tam máš určite väčšiu šancu niekoho nájsť a nalákať. :papa Citovat
Zila Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: kaper Zila Prečo to neskúsiš na nejakom inom fóre, alebo chate???? Máš možnosť teraz letí Facebook, Pokec, alebo kopec ostatných. Tu ta už aj tak všetci poznajú a vedia čo chceš a tam máš určite väčšiu šancu niekoho nájsť a nalákať. :papa jj a uš dost dlho ma poznaju Citovat
Durko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 no čo to to, už zase? tak aj ja voľačo prispejem no coment Citovat
gedu Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 tak tu je môj názor: myslím si že zakladať nejaký nový peugeot-klub je úplné zbytočná vec, pretože už tu je niečo čo funguje a tento club funguje na vysokej úrovni. vždy keď som niečo potreboval tu som to našiel. ak niekto chce tak nech vyvíja vlastnú iniciatívu s novým klubom nik mu nebude brániť veď je demokracia, ale bude mať dosť práce presvedčiť ostatných aby prešli na druhú stranu a to pochybujem že po skúsenostiach s týmto clubom cz/com to bude také ľahké. Peugeot je o srdci a nie o to či budem členom CZ clubu alebo SK klubu. apropó presne ako to napísal 306gti6 nechcelo by sa mi rozoberať jeden problém na dvoch stránkach, keď viem že tu mi zaručene poradia a nemám žiadny problém ani s jazykom. Citovat
Stifler Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Nějak nechápu, na co tohle bude dobré, někdo si založí vlastní klub. Možná se bude cítit lépe, ale to je asi tak všechno. Všichni, co sem chodí, tak sem chodí z různých důvodů, ale nikdo nikdy neměl problém s tím, jaké je národnosti on a jaké národnosti jsou lidi, se kterými si píše. Dělat vlastní sk klub je výkřik do prázdna. Ani tento klub to nijak neobohatí a ani nový slovenský klub nic nového nezíská, tak o co tady jde? Někdo si chce zkusit něco svého, tak ať to zkusí, ale v tom případě nechápu smysl této debaty. Chce snad od členů CZ clubu nějaké požehnání nebo radu, jak na to založit si svůj vlastní klub? Ať si ho založí a hotovo - chce to činy místo řečí. Věřim tomu, že to tomuto klubu neublíží a tyto pokusy skončí opět tak, jako vždycky (od té doby, co se tu o tom debatuje). Když to shrnu - marná snaha a výsledek nikde. Tak proč to dělat? Nevidím nic, co by vznikem nového klubu přispělo jak českým tak slovenským členům k jejich spokojenosti. Otázka na závěr? Co Vám, Slovákům, na tomto clubu (nebo jen fóru) vadí a chybí? A pokud něco takového je, získáte to tím, že vznikne samostatný slovenský klub? Citovat
kaper Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Otázka na závěr? Co Vám, Slovákům, na tomto clubu (nebo jen fóru) vadí a chybí? A pokud něco takového je, získáte to tím, že vznikne samostatný slovenský klub? Odpoveď a dúfam že na záver. NIE:papa:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
gedu Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Stifler Otázka na závěr? Co Vám, Slovákům, na tomto clubu (nebo jen fóru) vadí a chybí? A pokud něco takového je, získáte to tím, že vznikne samostatný slovenský klub? odpoviem ti za seba a možno aj niektorých,že nám nič nevadí a ani nechýba, ale je sto ľudí a vždy sa nájde jeden ktorý chce vyčnievať z radu. s tým nič nenarobíš. Citovat
Stifler Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: gedu odpoviem ti za seba a možno aj niektorých,že nám nič nevadí a ani nechýba, ale je sto ľudí a vždy sa nájde jeden ktorý chce vyčnievať z radu. s tým nič nenarobíš. to chápu a přeju takovým mnoho štěstí při snaze, ale všichni víme, že ta snaha nikam nepovede. Takoví po čase zase zalezou do řady a budou rádi, že nebudou vyčnívat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 za mne: - vznik .sk klubu mě přijde zbytečný, ale pokud ho někdo chce založit je to jen na něm/nich - určitě jsem maximálně proti aby takovyto klub využival našeho (všimněte si píšu našeho , ne českého) fora. - za chodem našeho klubu se skrývají takové výdaje, že ten kdo pravidelně nesleduje náš transparentní učet, jen těžko pochopí a to s klidem mohu řict že se nám podařilo všechny naklady minimalizovat a dal se o to snažíme. tim chci řict, že nejen poplaky za řádne členství je náš klub živ. Ještě podotknu že jsme jedno z mála for potažmo klubu , kteří nejsou přeplácáni ruznymi reklamnimi banery apod. - za chodem našeho klubu se skrývá neskutečné množství stráveného času nejen u počítače, ktere se doma horko tezko vysvetluje ale jsme srdcari znacky a stim jsme i do vedeni klubu šli .(mluvim i za adminy a moderátory). - momentálně probíhá komunikace s autokelly.sk , sice maji pouze 9 poboček na svk ale pro začatek by to mohlo byt dobre . ja osobně moc netušim ktera firma je v svk rozsirena nejvice.pokud mate nejake navrhy ohledne moznych partneru na svk tak kontaktu na mne je tu dost. je ovsem potreba si uvedomit ze slevy budou urceny pouze pro cleny klubu na svk , tzn pokud pujdu uslovit firmu o udeleni slev tak pri poctu 100 radnych slovaku(neberte me ted doslova pri tom poctu) na cele svk tak to te firme moc obrat nezvysi. AK treba podporuje ruzne kluby tak jim toto necini problem ale pocitejte ze zacatek bude tak o 10% slevy maximalne. u jinych fa na 5%. dale bude zalezet na mesicnich odberech. -Zilo k tobe jen to ze nechapu kam smeruje tvuj zamer ale osobne mi na tobe momentalne vadi 3 veci : -mega velky podpis ktery zneprehlednuje forum a navic odkazuje na jiny ,dovolim si ted rict \"konkurencni\" klub. -lanaris tady lidi do sveho jeste nespusteneho projektu zpusobem me dosti proti srsti -sem uz zapomnel ale v podstate me tak nejak tim vsim seres. Citovat
Durko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Stifler Otázka na závěr? Co Vám, Slovákům, na tomto clubu (nebo jen fóru) vadí a chybí? A pokud něco takového je, získáte to tím, že vznikne samostatný slovenský klub? trochu zle formulovaná otázka. mne osobne: nič,nie Citovat
oddie Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Á, to už tu dlouho nebylo, zase nějaký pokus o odtržení. Kolikátý už, desátý? No netřeba se vzrušovat, dopadne stejně jako všechny ty předchozí, pár laciných výkřiků, a pak se stejně zas všichni vrátí sem. A důvod? V novém klubu nikdy nikdo nebude ochoten tomu věnovat několikaleté úsilí v poskytování kvalitních a komplexních rad, pokud na to vůbec bude mít schopnosti, to je ostatně kámen úrazu hodně \"klubů\". To je také důvod, proč je \"eu klub\" jen k smíchu. A také je to důvod, proč lidé chodí sem - protože zde takoví lidé byli a jsou, a táhnou tu káru dál. Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Durko: pod to ma podpíš (to je tu v poslednom case moderne) Citovat
Zila Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Pe.Tr za mne: - vznik .sk klubu mě přijde zbytečný, ale pokud ho někdo chce založit je to jen na něm/nich - určitě jsem maximálně proti aby takovyto klub využival našeho (všimněte si píšu našeho , ne českého) fora. - za chodem našeho klubu se skrývají takové výdaje, že ten kdo pravidelně nesleduje náš transparentní učet, jen těžko pochopí a to s klidem mohu řict že se nám podařilo všechny naklady minimalizovat a dal se o to snažíme. tim chci řict, že nejen poplaky za řádne členství je náš klub živ. Ještě podotknu že jsme jedno z mála for potažmo klubu , kteří nejsou přeplácáni ruznymi reklamnimi banery apod. - za chodem našeho klubu se skrývá neskutečné množství stráveného času nejen u počítače, ktere se doma horko tezko vysvetluje ale jsme srdcari znacky a stim jsme i do vedeni klubu šli .(mluvim i za adminy a moderátory). - momentálně probíhá komunikace s autokelly.sk , sice maji pouze 9 poboček na svk ale pro začatek by to mohlo byt dobre . ja osobně moc netušim ktera firma je v svk rozsirena nejvice.pokud mate nejake navrhy ohledne moznych partneru na svk tak kontaktu na mne je tu dost. je ovsem potreba si uvedomit ze slevy budou urceny pouze pro cleny klubu na svk , tzn pokud pujdu uslovit firmu o udeleni slev tak pri poctu 100 radnych slovaku(neberte me ted doslova pri tom poctu) na cele svk tak to te firme moc obrat nezvysi. AK treba podporuje ruzne kluby tak jim toto necini problem ale pocitejte ze zacatek bude tak o 10% slevy maximalne. u jinych fa na 5%. dale bude zalezet na mesicnich odberech. -Zilo k tobe jen to ze nechapu kam smeruje tvuj zamer ale osobne mi na tobe momentalne vadi 3 veci : -mega velky podpis ktery zneprehlednuje forum a navic odkazuje na jiny ,dovolim si ted rict \"konkurencni\" klub. -lanaris tady lidi do sveho jeste nespusteneho projektu zpusobem me dosti proti srsti -sem uz zapomnel ale v podstate me tak nejak tim vsim seres. toto je konečne neco co se da čist ps: upraven podpis Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Zila: seriozne, co si si z toho odniesol? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.