Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prečo mať alebo nemať sk.klub

Recommended Posts

Odesláno

prosim a to tych ktory maju namietky alebo podnety pište tuna

Čo konkretne vam vadi že toto vzniklo a vznika ?

Chcete iba pinadat alebo pomoct ?

ps : lem domna !

[upravil dne 9/12/09 Zila]

Odesláno

Odporcov;) ... vseobecne mi na SVK strankach chyba gramatika, bije to do oci ... kazdopadne projektu fandim:super

[upravil dne 9/12/09 Qcko]

Odesláno

Nevsimnul jsem si, ze by nekomu tento vznikajici klub vadil, jen se tu nasli lide, kteri z ruznych duvodu neveri v uspech nebo smysl tohoto konkretniho pocinu. Coz neznamena, ze maji nutne pravdu, to ukaze teprve cas.

Podobnym zpusobem je asi vetsine lidi zcela volny peugeot-club.eu, i kdyz v tomto pripade z toho zrejme maji jeste legraci vzhledem k vystupovani nekterych jeho predstavitelu.

Spise jsem si vsimnul toho, ze nekterym lidem je drobet trnem v oku ze Slovaci preferuji tento klub a nemaji zajem nekam odchazet.

Kazdopadne drzim palce kazde snaze neco vytvorit!

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

ona je taky nějaká slovenská verze???? a není to trochu zbytečný????

dakujem toto je pekne od teba že si prispel

Odesláno

Bych udělal kluby i podle modelů .... a co modelů, podle motorizací .... škoda jen že bysme tam pak se scratchem zbyli sami :)

Dle mě je nesmysl to dělit (proč jsem naznačil výše), ale každému dle libosti ;)

Odesláno

Nie som proti SK klubu, ak bude fungovat tak budem aktivny aj tam, preco nie, ale samozrejme ak budem aktivny aj tam nezanevriem na tento (ved to sa uz ani neda :) ).

Len troska nechapen ten \"podrazdeny\" pristup hned od zaciatku...samozrejme aj nazov tohto vlakna :(

Odesláno

tak ako Vvitty pisal v jednom prispevku bod.4/ Slevy na Slovensku v soucasne dobe nejde rozume zajistit. ale ked my možeme to asi vadi že

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Nie som proti SK klubu, ak bude fungovat tak budem aktivny aj tam, preco nie, ale samozrejme ak budem aktivny aj tam nezanevriem na tento (ved to sa uz ani neda :) ).

Len troska nechapen ten \"podrazdeny\" pristup hned od zaciatku...samozrejme aj nazov tohto vlakna :(

myslim si že tu je lepšie pokecat neš nekde kde to nema učel .

ale k tomu aby fungoval nestačia iba zakladajuci členovia a hned donich ved načo načo nam to bude prečo to neskusit ved ked to nepojde spalime sa my nie nikto z vas čo iba čakate ako to dopadne

[upravil dne 9/12/09 Zila]

Odesláno

Zila: vsak zalozte, dojednejte slevy, lidi budou jedine radi... nicmene slovensky klub se zaklada uz nekolik let, a nejak to moc neni videt. Vim, ze nic nejde hned, ale je mozna lepsi vice pracovat a mene mluvit a slibovat. A nejlepsi, co pripadnym kritikum zavre usta je prece vybudovat neco uspesneho, ne ?

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Zila: vsak zalozte, dojednejte slevy, lidi budou jedine radi... nicmene slovensky klub se zaklada uz nekolik let, a nejak to moc neni videt. Vim, ze nic nejde hned, ale je mozna lepsi vice pracovat a mene mluvit a slibovat. A nejlepsi, co pripadnym kritikum zavre usta je prece vybudovat neco uspesneho, ne ?

ked sa pametam tak ked toto začalo bolo nas viac ale par ludi čo to žačalo uš neni mezi nama a začinat a dotiahnut to do konca pre jedneho je nad moje osobne povahove vlasnosti . ale briem ak to čo tu uš bolo viackrat napisane omne nie som zlato ale blato som aky som .

Odesláno

sorry za :xvul, ale ja myslel, ze to je ceskoslovensky klub ... :mad: a tak to i beru ...

ovsem pokud je snaha vytvorit ciste slovensky oficialni peugeot klub, tak osobne ja proti tomu nic nemam ... i kdyz si myslim, ze az teprve potom vzniknou pripadne problemy s komunikaci ci organizaci ... forum by zustalo toto, nebo byste chteli taky ciste slovenske forum ?

[upravil dne 9/12/09 BV406]

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

deleni uz tu bylo... viz 205 klub, cabrio klub... nektere i funguji, organizuji sve srazy... jestli jim to vyhovuje, proc ne

ale to proč vznikl 205 club je úplně něco jinýho než slovenská odnož něčeho co už existuje...205kářů na clubu neustále přibývá, zde spíš odcházeli, respektive zůstávali ale už s lepšíma autama...ale o tom tohle téma asi není:D

Slovenská odnož mi zavání čínskýma kopiema...ne sranda, ten kdo ten klub založil tak přeju hodně úspěchů, páč prosadit klub na nějakou úroveň aby ho lidi brali je ʎʞsʌǝɹnʞ těžký a troufám si tvrdit že pokud nenabídne uživatelům něco jinýho než pohou \"kopii\" P-C tak za nedlouho upadne v zapomnění, lidi jsou líní někam přecházet když se pomine počáteční nadšení

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...