Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

16\" poklice - jaké

Recommended Posts

Odesláno

Sháním nějaké pěkné 16\" poklice na mojí novou 407. Můžete mi nějaké doporučit, popř. pokud je vlastníte foto jak vypadají na autě. Díky všem

Odesláno

Když poklice, tak jedině značkové Peugeot (VW, Audi, Škoda apod.), které jsou vyráběné z kvalitnějších materiálů než no-name kšunty ála Ploland. Origo poklice jsou sice dražší, ale za svou řidičskou éru jsem ztratil pouze 1 ks, polských (než jsem začal preferovat značkové) mi z aut odlítalo hodně.

Odesláno

Mě teda za nějakých 10 let, co origo poklice používám, neukradli ani jednu. Netvrdím, že nemůže být zítra všechno jinak, ale domnívám se, že přímou souvislost s tím, že se mi z auta takové věci jako poklice neztrácejí, má skutečnost, že auto není žádná leštěnka a poklice jsou různě odrbané od obrubníků apod. - přitom ale stále skvěle drží (nicméně následný prodej je určitě nezajímavý).

Odesláno

Medved: domnivas se, ze ma 309 byla v dobe, kdy jsem ji porizoval nejaka lestenka? :super

Ani nevim, jestli ty poklice byly odrbany nebo ne, spis bych tipoval ze lehce jo, nejak to bylo posledni co me na aute zajimalo...

PS: na Letne mi z 306 ukradli vsechny kovove cepicky ventilku. Sada novych stala tusim 20.- CZK :-D Auto bylo v te dobe zapraseny po navratu z nejake strileci akce...

ale coz, dokud se kradeze omezuji pouze na takove kraviny...

[upravil dne 9.12.09 Vvitty]

Odesláno

Od té doby, co mi z auta ukradli asi 14dní staré neorigo poklice, tak už by mě ani nenapadlo dávat tam nové a ještě k tomu originály. Teď sice originály mám, ale tuším že dokonce 3 druhy a to už moc nikoho neláká.

Odesláno

za mě jedině origo, drží jak mají a vypadají moc pěkně, ty obyč ti odletí za chvilku pryč.S kradením poklic sem se ještě nesetkal, ale je fakt že parkuju doma takže příležitostí moc není;)

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

za mě jedině origo, drží jak mají a vypadají moc pěkně, ty obyč ti odletí za chvilku pryč.S kradením poklic sem se ještě nesetkal, ale je fakt že parkuju doma takže příležitostí moc není;)

Zaparkuj si párkrát někde na sídlišti a budou fuč velice rychle :D :D

Odesláno

Aluško - jak jsem psal, parkuju pouze na ulici (garáž jsem neměl nikdy) a origo poklice mám posledních 10 let na všech autech - a nikdo mi je nikdy nešlohl. Podívám - li se na auta v ulici, nejsem zdaleka jedinej - spíš jsou v menšině vlastníci polských \"šmejdů\", kteří asi zjišťují, žew je lépe koupit jednu pořádnou sadu než kupovat každý měsíc puklice za 400,- Kč.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Aluško - jak jsem psal, parkuju pouze na ulici (garáž jsem neměl nikdy) a origo poklice mám posledních 10 let na všech autech - a nikdo mi je nikdy nešlohl. Podívám - li se na auta v ulici, nejsem zdaleka jedinej - spíš jsou v menšině vlastníci polských \"šmejdů\", kteří asi zjišťují, žew je lépe koupit jednu pořádnou sadu než kupovat každý měsíc puklice za 400,- Kč.

To máš štěstí, takže ti přeji, ať to i nadále vydrží :super.

Jak jsem psala, já přišla o poklice a Dave_k nedávno o chromové ventilky, bohužel toho jsme si všimli pozdě, takže netušíme, zda to bylo v Brně nebo na maloměstě v Holicích před garáží....:myslim

Odesláno

Inac casto pomozu klasicke stahovacky na jednu puklicu 2 ks :)

Sice to ide lahko odstranit, ale zlodej malokedy ma pri sebe nozik, a chce sa mu babrat, tak ide dalej :)

Popripade ma celkom mrzi, ze peugeot nerobi puklice jako treba sem mnel na fiat punto, nebo na zimu je mame na hyundai.

Tj nasadi se kolo, nasadi se puklice, a az pak sroubi.

Tj puklicu nikdo neda dole, dokud neodtahne 4 nebo 5 sroubu :P

Inac takisto mam origo, mame je na aute skoro 12 let, a sou tam porad, bez problemu :)

Odesláno
Původně zaslal: BV406

poklice mi nesmi na kola :D, sorry za :xvul

Raději poklice, než škaredé plechy ;) tedy v zimě, na léto samozřejmě alu :aut .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...