Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Další 406 do klubu

Recommended Posts

Guest Martas.406
Odesláno

a na závěr :D:D pomohla jen odtahová služba......určtě se většina setkala s prasklým tlumičem :roker

post-0-14109611411233_thumb.jpg

Guest Martas.406
Odesláno

Potřebuju poradit stále dokola mi blbou budíky- otačkoměr aby jel nahoru s otačkama radši jede dolu tachometr přeskakuje na rychlosti jaky si zrovna sam vzpomene a ukazatel paliva stoji na stejnym miste pokud nenaleju tak 30 litru pak se uráčí zvednout teploměr jako jedinej funguje už to sou třeti budiky a vždy po čase tuto začnou dělat:(

Odesláno

moc pěkná, tiše sedim a závidim....taky bych bral 406 ale to je mimo moji cenovou kategorii....405 taky neni špatná.....budvare....máš o čem uvažovat....nebo už máš něco vyhlídnutýho??

Odesláno
Původně zaslal: budvar

\"Slint slint\" paráda, gratuluju - snad to vyřešíš ty problémy :super

[upravil dne 8/12/09 budvar]

Zachvíli bude mít dvojníka alá Franta II, viď.;)

Odesláno
Původně zaslal: Martas.406

Potřebuju poradit stále dokola mi blbou budíky- otačkoměr aby jel nahoru s otačkama radši jede dolu tachometr přeskakuje na rychlosti jaky si zrovna sam vzpomene a ukazatel paliva stoji na stejnym miste pokud nenaleju tak 30 litru pak se uráčí zvednout teploměr jako jedinej funguje už to sou třeti budiky a vždy po čase tuto začnou dělat:(

Nebudu vadne cidla, predsa len tri krat si menil budiky a nic?

Inak k autu: moc pekne, neplanujes taxisluzbu???

Guest Martas.406
Odesláno

Důchodce mi tam vjel z vedlejší na čerstvě napadným sněhu no a dál to všichni známe......sáňky a abych teda tomu hodnýmu pánovi nezmasakroval jeho malou 106 tak sem to poslal do hradby. Pán jel dál nakoupil si ve vesnici a když jel nazpátek tak mi řekl že to asi zavinil on ,ale že si není jistý tak sem mu to vylíčil:cool:

Odesláno

Hmm tak to naštve :fnuk . Ale doufám, že jste si to vyříkali a nebudeš muset opravu platit ze svého? :roll

[upravil dne 18/12/09 Aluška]

Odesláno

Nemusis volat policii, staci kdyz sepisete skodnou udalost a vinik to nahlasi na sve pojistovne. Hlavne si sepiste zaznam o dopravni nehode 2x at mate oba dva papir v ruce. Jinak ja jsem taky nemusel volat, kdyz jsem mel nehodu se sluzebnim autem, ale vsichni mi rikali, ze musim a nakonec jsem musel platit vyjezd 2500Kc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...