Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Majitelé a provozovatelé restaurací KUK

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Jestli 200% rabat vám přijde moc, zjistěte si kolik mají procent na kávách, pivu, tvrdým atd.

A je to v pořádku, byznys jako jakejkoliv jinej.

Cola 0,2 za 35,- je většinou na lukrativnějších místech. Když tam platí 60 tisíc nájem tak si spočítej kolik jich musí prodat aby měl jenom na nájem.

[upravil dne 7/12/2009 Fusion]

Taky chápu, že musí z něčeho platit nájmy, zaměstnance, vybavení....Ale co poslední dobou sleduji, tak 0,2 coly či džusu cappy je v Brně za 35,- skoro normální a to nechodím do žádnejch lukrativnějších míst. Vždycky si akorát říkám, škoda, že nepiju pivo, to je pořád nejlevnějsí a je toho hodně :nevim .

[upravil dne 8/12/09 Aluška]

Odesláno

mate chodit na tocenou limcu, pullitr je za 25.- a je to :papa

PS: jestli to nekdo tem restauracim zavidi, at si ten \"zlaty dul\" taky otevre :papa

Odesláno

To je jasný, že bych si dalal raději točenou kofolu třeba, jenže co naděláš, když jdeš na večeři a jedinný, co maj točený, je pivo :roll .

Když mám žízeň, tak jdu samozřejmě někam, kde mají točený nealko, není na brněnskou ZULU, lepší než kofola.

Kdybych na to měla, tak bych si hnedle nějakou restauračku či pizzérku otevřela, to by se mi líbilo :mrk .

Odesláno

Takže ten čaj ti můžu koupit, prodejnu mají v Brně- Černovicích, ale mají to jen po 50 sáčcích v balení, takže pokud nechceš všech 50 tak si klidně těch 20 sáčků oddělám :-)) a mohl bych Ti to dovézt v sobotu na sraz;)

Odesláno

Jojo to je přesně ta firma, co to prodává a právě nejméně po 50ks. Fajn, pokud by sis těch 20 nechal, tak to beru :super, otázkou je, zda to do soboty stihneš od nich koupit, netusím, zda to mají skladem a ani jakou mají otvíračku :myslim

Odesláno

no, ja si myslim, ze je lepsi si koupit rovnou primo namichany caj = rozumej sypany caj, nez kupovat instantni sragoru.....

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

no, ja si myslim, ze je lepsi si koupit rovnou primo namichany caj = rozumej sypany caj, nez kupovat instantni sragoru.....

Díky za názor, ale mně prostě ta instantní srágora chutná ;) a nejen mě. Výrobcem je UK, takže si myslím, že kdyby to byl nějakej sajrajt, že by se to zrovna tam uchytilo.

Odesláno

ne v pohode, jen ze ty instanty jsou nekdy dost priserny, ja caje moc nepiju,a le to co privezl znamy mi fakt vyrazilo dech :-)

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

otevírací doba je myslím od 9:00 do 14:00, zítra to zkusím koupit, a v sobotu bych ti to dovezl, o.k.???

Juju, kup to, snad to budou mít ;), děkuji :papa

Odesláno

200procent je jen na necem , ale porad si musis zaplatit cisnika a odvest 19 %(od ledna 20) DPH a pri nakupu dostanes jen 9% atd

Daleko vetsi rabaty jsou na obleceni , hlavne znackovem .

Odesláno

Takže vyřešeno, děkuji Šaldovi :super , snad to na nějaký týden bude stačit :aut .

To Šalda: hele, aby jsi zítra vůbec něco dovez :D . Já se už na to tak těším :mrk .

Já už snad víc než 2 roky piju denně k snídani vitakávu s mlíkem, takže tady toto bude příjemné zpestření.

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Já už snad víc než 2 roky piju denně k snídani vitakávu s mlíkem, takže tady toto bude příjemné zpestření.

No tak to každopádně. :ticho

Odesláno

Mám takový pocit, že jsem to viděla v Makru, ale cenu ani množství si fakt nevybavuju. Zkusím se příště mrknout pro inspiraci. Taky mám tento typ nápojů ráda a dokonce to i teď můžu;-)

Odesláno

Makro mně napadlo hned jako první možnost, už v loni, když jsem to scháněla a neviděla jsem to tam. Letos jsem se v makru dívala, ale je to už tak 2 měsíce zpátky a neměli, ale možná doplnili sortiment :myslim . No každopádně 50ks by bylo moc, to bych to pak musela někde udat :P . Kdyžtak, prosím, koukni, kdybys byla v marku, zda to mají, pro zajímavost ;) .

Určitě by ti to chutnalo a mimču taky :P .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...