Aluška Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 Původně zaslal: Fusion Jestli 200% rabat vám přijde moc, zjistěte si kolik mají procent na kávách, pivu, tvrdým atd. A je to v pořádku, byznys jako jakejkoliv jinej. Cola 0,2 za 35,- je většinou na lukrativnějších místech. Když tam platí 60 tisíc nájem tak si spočítej kolik jich musí prodat aby měl jenom na nájem. [upravil dne 7/12/2009 Fusion] Taky chápu, že musí z něčeho platit nájmy, zaměstnance, vybavení....Ale co poslední dobou sleduji, tak 0,2 coly či džusu cappy je v Brně za 35,- skoro normální a to nechodím do žádnejch lukrativnějších míst. Vždycky si akorát říkám, škoda, že nepiju pivo, to je pořád nejlevnějsí a je toho hodně . [upravil dne 8/12/09 Aluška] Citovat
Mischelin Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 přijeďte k nám teplý nápoj za 25.. Cola 20 a podobně No podívejte se kolik procent nají na oblečení a podobně.... Citovat
Vvitty Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 mate chodit na tocenou limcu, pullitr je za 25.- a je to PS: jestli to nekdo tem restauracim zavidi, at si ten \"zlaty dul\" taky otevre Citovat
Aluška Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 To je jasný, že bych si dalal raději točenou kofolu třeba, jenže co naděláš, když jdeš na večeři a jedinný, co maj točený, je pivo . Když mám žízeň, tak jdu samozřejmě někam, kde mají točený nealko, není na brněnskou ZULU, lepší než kofola. Kdybych na to měla, tak bych si hnedle nějakou restauračku či pizzérku otevřela, to by se mi líbilo . Citovat
Šalda Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Takže ten čaj ti můžu koupit, prodejnu mají v Brně- Černovicích, ale mají to jen po 50 sáčcích v balení, takže pokud nechceš všech 50 tak si klidně těch 20 sáčků oddělám :-)) a mohl bych Ti to dovézt v sobotu na sraz;) Citovat
Aluška Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 Jojo to je přesně ta firma, co to prodává a právě nejméně po 50ks. Fajn, pokud by sis těch 20 nechal, tak to beru , otázkou je, zda to do soboty stihneš od nich koupit, netusím, zda to mají skladem a ani jakou mají otvíračku Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 no, ja si myslim, ze je lepsi si koupit rovnou primo namichany caj = rozumej sypany caj, nez kupovat instantni sragoru..... Citovat
Aluška Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Scratch no, ja si myslim, ze je lepsi si koupit rovnou primo namichany caj = rozumej sypany caj, nez kupovat instantni sragoru..... Díky za názor, ale mně prostě ta instantní srágora chutná a nejen mě. Výrobcem je UK, takže si myslím, že kdyby to byl nějakej sajrajt, že by se to zrovna tam uchytilo. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 ne v pohode, jen ze ty instanty jsou nekdy dost priserny, ja caje moc nepiju,a le to co privezl znamy mi fakt vyrazilo dech :-) Citovat
Šalda Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 otevírací doba je myslím od 9:00 do 14:00, zítra to zkusím koupit, a v sobotu bych ti to dovezl, o.k.??? Citovat
Aluška Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Šalda otevírací doba je myslím od 9:00 do 14:00, zítra to zkusím koupit, a v sobotu bych ti to dovezl, o.k.??? Juju, kup to, snad to budou mít , děkuji Citovat
barenst Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 200procent je jen na necem , ale porad si musis zaplatit cisnika a odvest 19 %(od ledna 20) DPH a pri nakupu dostanes jen 9% atd Daleko vetsi rabaty jsou na obleceni , hlavne znackovem . Citovat
Šalda Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Tak už to piju a je to docela dobrý, ale víc než čaj mě to připomíná kávu s mlíkem a se skořicí ale dobrý to je;) Citovat
Dave_k Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Taky jsem to už pil. A není to špatný. Citovat
Aluška Odesláno 11. prosinec 2009 Autor Odesláno 11. prosinec 2009 Takže vyřešeno, děkuji Šaldovi , snad to na nějaký týden bude stačit . To Šalda: hele, aby jsi zítra vůbec něco dovez . Já se už na to tak těším . Já už snad víc než 2 roky piju denně k snídani vitakávu s mlíkem, takže tady toto bude příjemné zpestření. Citovat
Šalda Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 myslím že něco málo zbyde jsem přece jen zastáncem klasické kávy, takže nehrozí že bych vypil dneska 39 hrnků:D Citovat
Kurt Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: Aluška Já už snad víc než 2 roky piju denně k snídani vitakávu s mlíkem, takže tady toto bude příjemné zpestření. No tak to každopádně. Citovat
permonik7 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Mám takový pocit, že jsem to viděla v Makru, ale cenu ani množství si fakt nevybavuju. Zkusím se příště mrknout pro inspiraci. Taky mám tento typ nápojů ráda a dokonce to i teď můžu;-) Citovat
Aluška Odesláno 12. prosinec 2009 Autor Odesláno 12. prosinec 2009 Makro mně napadlo hned jako první možnost, už v loni, když jsem to scháněla a neviděla jsem to tam. Letos jsem se v makru dívala, ale je to už tak 2 měsíce zpátky a neměli, ale možná doplnili sortiment . No každopádně 50ks by bylo moc, to bych to pak musela někde udat . Kdyžtak, prosím, koukni, kdybys byla v marku, zda to mají, pro zajímavost . Určitě by ti to chutnalo a mimču taky . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.