Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Pezotakov,

ludkovia, take nestastie, vcera som na kvalitnych slovenskych cestach urval vyfuk, komplet od prednej casti vratane strednej akurat zadna ostala na mieste...

katalyzator vyzera byt OK, akurat sa zlomila/urvala trubka na jeho konci, kus z nej ostal na mieste, to iste aj na druhej strane, ak to dam pozvarat niekomu sikovnemu, malo byt to byt ok, nie? :myslim

bo v servise mi manik uz isiel objednavat diely z autokely za 400 eur vratane prace :bojim

mimo zlomov vyzera byt vyfuk v poriadku, nie je ani hrdzavy, akurat v bodoch zlomu bol trochu prehrdzaveny... :nevim

[upravil dne 13/12/09 keram1979]

Odesláno

zacni setrit, jestli uz byl nacatej rzi a zlomilo se to tam, tak i kdyz to svaris, je to tak na dva mesice, nez to shnije a upadne znovu

Odesláno

no jo, toho som sa aj obaval, ale skor ako jednoducho zvarit dokopy som si predstavoval laicky nejaku trubku s mensim priemerom dovnutra a takto spojit tie dva diely, to by neslo? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

zacni setrit, jestli uz byl nacatej rzi a zlomilo se to tam, tak i kdyz to svaris, je to tak na dva mesice, nez to shnije a upadne znovu

Svatá pravda, svařit jedině jako nouzové řešení

Odesláno

samozrejme nie novy...ale v super stave, jeden nestastnik otocil krasneho pezotika na strechu, kompletka :fnuk

tak ho rozpredaval a ja som mal to stastie na vyfuk :aut

este aj mechanik sa divil, vraj je ako novy, takze maximalna spokojnost :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...