keram1979 Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Zdravim Pezotakov, ludkovia, take nestastie, vcera som na kvalitnych slovenskych cestach urval vyfuk, komplet od prednej casti vratane strednej akurat zadna ostala na mieste... katalyzator vyzera byt OK, akurat sa zlomila/urvala trubka na jeho konci, kus z nej ostal na mieste, to iste aj na druhej strane, ak to dam pozvarat niekomu sikovnemu, malo byt to byt ok, nie? bo v servise mi manik uz isiel objednavat diely z autokely za 400 eur vratane prace mimo zlomov vyzera byt vyfuk v poriadku, nie je ani hrdzavy, akurat v bodoch zlomu bol trochu prehrdzaveny... [upravil dne 13/12/09 keram1979] Citovat
Ferry Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 zacni setrit, jestli uz byl nacatej rzi a zlomilo se to tam, tak i kdyz to svaris, je to tak na dva mesice, nez to shnije a upadne znovu Citovat
keram1979 Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 no jo, toho som sa aj obaval, ale skor ako jednoducho zvarit dokopy som si predstavoval laicky nejaku trubku s mensim priemerom dovnutra a takto spojit tie dva diely, to by neslo? Citovat
lubokpz Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 slo, ale výfuk je uz hrdzavy a v mieste zvarov aj tak za chvilu pustí - vid ferry ... a bez zvaru to držať nebude Citovat
marko306 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 kde je výfuk už raz zváraný tak tam už bude, len hrdzavieť. Citovat
kobr Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: Ferry zacni setrit, jestli uz byl nacatej rzi a zlomilo se to tam, tak i kdyz to svaris, je to tak na dva mesice, nez to shnije a upadne znovu Svatá pravda, svařit jedině jako nouzové řešení Citovat
keram1979 Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 toš výfuk komplet vymenený, aj s katalyzátorom... spolu s robotou 150 Eur Citovat
enikybeniky Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Komplet i s katíkem? No tak to je pak luxus cena. Citovat
keram1979 Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 samozrejme nie novy...ale v super stave, jeden nestastnik otocil krasneho pezotika na strechu, kompletka tak ho rozpredaval a ja som mal to stastie na vyfuk este aj mechanik sa divil, vraj je ako novy, takze maximalna spokojnost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.