Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

xenony a policie

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

já si myslím že je spíš nasralo to že jsem jel přes vesnici 65 a oni za mnou a v druhé vesnici kde je radar jsem jel 50:D protože jsem si říkal že se podezřele drží za mnou:o

Odesláno

takze i kdyz mam svetla s cockou tak tam xenony dat nemuzu ?? jestli to chapu dobre

Odesláno

Nemuzes, protoze na kazdych svetlech s cockou co jsem kdy montoval na jakkekoliv auto je napsano NOT ABLE TO HID BULB coz znamena za i kdyz je tam cocka, tak tam patri halogenova zarovka

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

a co tam máš za žárovky??ono z xenonu na žárovky to nebude žádná slast..:fnuk

nj a co v létě podložky??:D:D:aut

Kupuju Philips premium +30 svítivosti a jsem spokojenej.

A podložky pod kola přece nejsou vidět, leda že by se policajt sehnul aby se podíval, a i tak si myslím že uvidí kulový:D

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

jenom takovej ne možná chytrej dotaz, k čemu je tam dobrej ostřikovač světlometů?

protože pokud je auto vybaveno xenonama, tak musí mít zajištěná čistá světla, páč ten humus to rozptyluje, tudíž to pak víc oslňuje. Jestli chceš příslušný odkaz na znění zákona...musel bych hledat. Ale na netu by to neměl být problém.

Guest Scratch
Odesláno

ja mam 5000 a nemam s cajty problem...... ti posledni si mysleli, ze mam dalkovy :D

Odesláno

V práci montuju HID do aut, a většina z nich se mi do měsíce vrátí na vyndáni kvůli problémům s policií (Praha).

A zrovna včera se dělal Xtrail je poměrně vysokej a když to dotáh z rajchu tak tam byli HID 8000K a povídal kolik kde už poplatil pokut apod jak oslňuje a měl je i na regloskopu... Policie po tom začala dost šlapat... Ale já osobně nejsem zastáncem HID soused má v E36 v čočkách 12000K a když to na mě pustí :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nemusí mať zapísané. Spústa áut s origo xenónmi ich v TP nemá.

Ta \"spousta aut\" s origo xenonama je ani v TP zapsaný mít nemůže. A to z jednoho prostého důvodu: Vozidlo je nakonec homologováno jako celek při typové schvalovací zkoušce (je to pak uvedeno ve schvalovacím typovém protokolu) a xenon je jeho součástí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...