Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chci se zeptat ,koupil jsem 307SW 2,0HDI a nevšiml jsem si že mám na kolech bezpečnostní šrouby. Máte někdo zkušenosti jak je povolit , protože jsem nenašel nikde v autě nástavec. Díky Jarda

Odesláno

AnotherOne:

auta z vyroby nikdy nepřijedou s bezpečaky. pokud jsou dokupovane at uz origo nebo ne tak bez kodu kliče ma smulu.

ma dve moznosti:

-bud najit firmu ktera se tim zabývá a má paklíče

- nebo pokud je tam aspon trosku mista navarit klasickou matku a pak povolit.

Odesláno

zkus zajet do pežotu a vysvětlit situaci--když šrouby budou origo,určitě ti pomůžou...

zkusil bych i pneuservisy...

:)tak podle kolegy nade mnou ti navštívit origo servis nepomůže

[upravil dne 6/12/09 ozzy56]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

AnotherOne:

auta z vyroby nikdy nepřijedou s bezpečaky. pokud jsou dokupovane at uz origo nebo ne tak bez kodu kliče ma smulu.

Myslel som, že ku alu sú dodávané a kód sa dá určiť z vin.:myslim

Odesláno

Ahoj, přesně tuhle situaci jsem řešil taky. Koupil jsem si originál šrouby na 19 klíč, na bezpečnostní šrouby jsem navařil matky a vyšrouboval je ven.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

AnotherOne:

ma dve moznosti:

-bud najit firmu ktera se tim zabývá a má paklíče

- nebo pokud je tam aspon trosku mista navarit klasickou matku a pak povolit.

Auto jsem koupil nové s origo 16\" Al a bezpečnostní šrouby i s oříškem ve výbavě byly.

Odesláno

to možna jo ale ty bezpečaky se dodavali k autu až u prodejce a ne ve vyrobě. pokud nemaš čtyřmistnej kod z ořechu pro bezpečaky tak ho neseženeš.

Odesláno

Pred par tyzdnami som riesil presne ten isty problem. Auto bolo dovezene z Nemecka cize od povodneho majitela by som zhanal orech tazko. Typek co mi prezuval gumy to riesiel tiez navarenim ocelovej rurky presne namieru na sroby. V peugeote mi povedali ze ich mozu skusit vyvrtat ale to sa mi vobec nepacilo. Nastastie sa podarilo a na kolesach mam uz novucicke McGard bezpecaky :roker.. Takze vela stastia :papa

Odesláno

Ahojte,když už tu řešite ty šrouby,potřeboval bych vědět,čeho se mám držet při jejich koupi.Mám originál 17ky kola,bezpečáky mám,ale už jsou celkem ohoblované,pač to asi nějaká pičinka předemnou utahova pistolí nebo fakt nevím.Letos už se mi povedlo jeden strhnout a na řadu musela přijít svařečka.Takže bych se tomu už rád vyvaroval,bo někde to kolo pichnout a pak si to servat,tak by to řešil asi odtah nebo já nevím...Vše je možné,tak vás prosím,ne ví někdo?popřípadě někdo nějakou int.adresu,kde by sedly šrouby objednat?Předem díky :papa

Odesláno

Dobrá děkuji,ale jak jsem zjistil,je zpousta druhů šroubu.U některých bezp. šroubů ani žádné parametry neudavají.Třeba jemnost zavítu a co já vím...nechci si objednat něco,co mi nebude pasovat.Na těch šroubech,co mám teď,je i nějaká podložka.Ta by se ale dala sundat.

Odesláno

ak máte origo peugeot bezpeč. skrutky tie kolíkove tak z vlastnej skusenosti ich vymente mne sa utahovaním a povolovaním tie kolíky na klúči zdeformovali a zrazu nesli povoliť, nový kluč v peugeote podla kódu 65eur - nová sada skrutiek aj s klúčom 50eur samozrejme peugeot ináč ten istý tip. nakoniec som kúpil bezpč. skrutky zn.BORBET BR 25. cena 30eur.

Odesláno

v SK servisoch fakt nepoznajú cit :bojim Aj do hliníkov dávajú moment jak bulo, že to potom nejde pohnúť ani krížovým kľúčom......na jednom kolese som teraz pred zimou musel pár skrutiek povoliť so susedom (on na jednej strane kríža ťahal dohora, ja na druhej strane tlačil dole), fakt brutal....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...