oddie Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 Tak nové poznatky. Rozebrané rádio jsem zapojil do auta a jal se zkoušet. První poznatek příjemný - rádiu vůbec nevadí, že z něj je vyndaná CD mechanika a že není zapojená. Druhý poznatek horší - tváří se to tak, jako že vstup se pro rádio používá jen jeden, že AM není zvlášť. Našel jsem při hrajícím rádiu jen jeden vstup, který reagoval na zdroj signálu, ale reagoval na něj při jakékoliv volbě - AM, FM1, FM2... Takže asi bude prd, 2184 takto jednoduše obelstít asi nepůjde. Zkusím se podívat na to původní kazetové, jestli nepůjde jednoduše opravit. Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 Tak, a původní kazetové rádio je opraveno, takže dodělám vstup dle úplně prvního příspěvku v tématu - do toho kazetového 1633A. Pak sem dám shrnující popis. Citovat
Benžík Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Na aux existuje něco jako trasmiter, ale je to připojený přes antenní vstup. Kvalitu zvuku by to nemělo zhoršovat. Taky dělam na něčem podobnym jako vy, ale vzal jsem to z druhýho konce. Chci panel z origo radia implantovat na uplně jiný radio. Bude vypadat skoro jako original 406, ale bude to přehrávat MP3 z cd. Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 No, nasměješ se. To rádio, jak bylo z bouračky, mělo prasklý plošňák v čelním panelu, byly přerušené 4 spoje, mj. od vypínání. V autě bylo původně nastaveno aut. zapnutí při zapnutí klíčku, takže hrálo, a tou výměnou pp jsme to zřejmě vypnuli. No a pak už nešlo zapnout, protože vypínač neměl kontakt. Přišel jsem na to při zkoumání, kde jsem se s tím plechovým krytem mohl dotknout, a co to vlastně mohlo zničit. Citovat
oddie Odesláno 13. únor 2010 Autor Odesláno 13. únor 2010 Tak mám zásek na docela triviální věci, nedaří se mi sehnat Jack zásuvku 3,5 takovou, jak bych si představoval. Potřeboval bych Jack 3,5 stereo panelovou zásuvku s jedním vypínacím kontaktem, ale pozor - odděleným od signálových kontaktů. Prostě aby mimo 2 kanálů a kostry to mělo ještě dva oddělené kontakty, které jsou spojené a zasunutím Jacka se rozpojí - ale aby byly opravdu oddělené od těch signálových. Něco takového asi neexistuje, nebo špatně hledám, nebo co. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Tak zatím jsem také nic nenašel, jedině rozpínací, ale signálový. Nešlo by to udělat jinak? K čemu to má sloužit? Citovat
AnotherOne Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Také niečo? Len to nie je do panelu. [upravil dne 14.2.2010 AnotherOne] Citovat
AnotherOne Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 http://www.seeedstudio.com/depot/35mm-rightangle-stereo-jack-wdpdt-switch-p-283.html Citovat
Guest vodsej Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Koukni na tuhle stránku: http://www.pselectronic.cz/l531-.html?stranka=3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.