Ryusei Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Zdravim, auticko jezdi vyborne ale ma jeste jeden nedostatek, kdyz prida trochu výc plynu tak mi otacky na otackomeru spadnou na 0 (auto jede jak drak a nema to vliv na jizdu) a rozsviti se po chvilce kontrolka baterky ... musim vzdy trochu povolit nohu a otacky se srovnaji. Nejakej napad na misto zavady ? Citovat
Dave_k Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Pokud se rozsvěcí kontrolka baterky tak bych pátral u altiku. Citovat
Ryusei Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Zkusim mrknout, ale nejdrive spadnou otacky na 0 a cca 3s na to se teprve rozsviti baterka ale ne naplno jen trochu pohasle ... Citovat
jofo Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Skus vybrat pristrojovku a pozri na konektory ktore su tam. Ci su ciste nezaoxidovane atd. Citovat
Ryusei Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Tak na přístrojovku sem se ještě nekoukal ale prošel sem si kabely ... Zjistil sem že je poměrně vybitá baterka takže to budu řešit teď o výkendu ale chci se zeptat když přidávám plyn pomalu otáčkomě fachá, když ho sešlápnu cca do poloviny tak spadne na nulu a další věc jak je ukazatl (v otáčkoměru) na ten olej (asi tlak nevím přesně) tak v jednu chvíly po prostříkání (asi minutu) mi ukazoval hodnotu normal jinak za běžného provozu je v poloze off ... proč to, co to, jak na to ... Citovat
punkac Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 ad otáčkoměr) když ubereš plyn, probere se z nuly a ukazuje dál normálně? ad měřák oleje) jestli jen měří hladinu oleje ve vaně, tak funguje pár sekund po otočení klíčku do provozní polohy, ukáže se hladina a pak se měřák vypne. P406 má na budíku nápis OFF Citovat
Ryusei Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: punkac ad otáčkoměr) když ubereš plyn, probere se z nuly a ukazuje dál normálně? ad měřák oleje) jestli jen měří hladinu oleje ve vaně, tak funguje pár sekund po otočení klíčku do provozní polohy, ukáže se hladina a pak se měřák vypne. P406 má na budíku nápis OFF ad otáčkoměr) Ano je tomu tak po ubrání plynu (alespoň trochu) se to srovná zpět třeba na ty 3000 ad měřák oleje) ano ukaže hodnotu a okamžitě de do polohy off (ukazatal je OFF -- Minimum - Normal ------- Max ) Citovat
punkac Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 ad1) kontrola tyček přenášející signál do měřidla (pravděpodobně studený spoj) nebo načnuté hallovo čidlo na převodovce nové cca 950 Kč, než ho koupíš, pujč si ho od někoho ad2) v tom případě budík funguje naprosto v pořádku, ono hladinu za běhu motoru měřit nelze Citovat
sweetyboy Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Původně zaslal: jofo Skus vybrat pristrojovku a pozri na konektory ktore su tam. Ci su ciste nezaoxidovane atd. čím kdyžtak očistit ty zaoxidovane draty na přístrojovce??mne obcas blbne teplota chladici kapaliny tak mozna je problem zde:myslim Citovat
Ryusei Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 Mno já na to du zitra a zkusim to kontaktolem ... to by snad melo zabrat [upravil dne 5/12/09 Ryusei] Citovat
Ryusei Odesláno 6. prosinec 2009 Autor Odesláno 6. prosinec 2009 Tak kontaktol pomohl, v případě toho teplotního čidla (kontak ve dveřích byl zaoxidovany ) ... ale přístrojovku se mi nepovedlo rozebrat ... šrouby jsem odstranil ale ještě někde drží ... takže z5 studovat návod Citovat
punkac Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 nezapoměl jsi na šroubky, co jsou uprostřed a né jen po obvodu budíků. Matně si vzpomínám, že jsem je měl přelepený nějakým čárovým papírovým kódem Citovat
Ryusei Odesláno 6. prosinec 2009 Autor Odesláno 6. prosinec 2009 Sakra tak to je možný ... no až bude volnější chvíle tak to zkusim ... ale nějak mám fofr ... zápočty, praxe, brigáda a ve 4 už tma ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.